ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
4
 
5
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
мен е същото.Не виждам защо трябва да протестират и вашият основен контингент гласоподаватели-пенсионерите.Вече 2-ра година ГЕРБ плащат увеличени от Сергея предизборно пенсии а в посочените от мен държави ги орязаха.В Латвия и Литва също се стигна до намаляване на пенсии.В Румъния имаше яки съкращения в бюджетния сектор.Стигна се до там,че тяхното правителство съкрати 40% познайте какво- пожарникари!!!
119
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
12420 години живеят лошо САМО неудачниците.Теб и в Швейцария да те пратят(щото няма как да отидеш сам) пак ще живееш зле.Селските амуджи навсякъде по света живеят ЗЛЕ!
118
6
 
4
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
Верно е! Целият народ го спукват в момента.Ама след време целият народ ще се изреди на ***!Тогава много пукнали ще има!==================================================*** червен, не си спомням да съм те упълномощавал да говориш от мое име.Щото и аз спадам към народа.Мен лично ГЕРБ не ме спукват.Корпоративния данък не ми го увеличиха,а на много други места го направиха.ДДС не го увеличиха а в Румъния и Унгария отлетя с по 5 % нагоре през 2009 и 2010.Така че данъчното бреме за
117
6
 
6
 
! Отговори
до 123 преди 13 години
***,народът си каза тежката дума-Червени крадци и ДПС-вън от управлението!
116
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Живеем много лошо.Вече 20 г.
115
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ГЕРБ ще ви спукат."Верно е! Целият народ го спукват в момента.Ама след време целият народ ще се изреди на ***!Тогава много пукнали ще има!
114
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ ще ви спукат.
113
8
 
5
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
Без да съм фен на Бибитко,ако на следващите избори пред мен стои дилемата дали да гласувам за някой от останалите "играчи" на политическата сцена при положение,че не се е зародила нова дясна партия или за партия ГЕРБ,ще лазя до изборната секция но за пореден път ще набия един четвъртит в задниците на Червените ***!
112
0
 
8
 
! Отговори
до 117 преди 13 години
С червен *** не се спори.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо българите ще гният в тинята до живот?Защото има доста като тези двамката.Мега *** с ментални отклонения.И като добавим че са смръдливи селяци,картината става пълна.112Определено имаш психически отклонения!114"предричаш"..........???*** си ***.мата,ти да не си Нострадамус бе?
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Не виждаш ли че "Ц"-то нарочно съм го изписал с голяма буква,бе червено кратуна чугунена?"Много лесно като ти посочат грешката ти (глупостта ти) и да започнеш да се оправдаваш!Типично ГЕЙберастко поведение! :)))
109
0
 
5
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
Червените *** скакалци."Пише се Съветски. От съвет.Много сте неграмотни това ***! :)))===============================================Не виждаш ли че "Ц"-то нарочно съм го изписал с голяма буква,бе червено кратуна чугунена?Това доказва че сте *** аграри и такива ще си останете до последния последовател на Улянин.
108
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Червените *** скакалци."Пише се Съветски. От съвет.Много сте неграмотни това ***! :)))
107
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платени плювачи,Успокойте топката!Предричам втори мандат на ГЕРБ с пълно мнозинство на следващите избори.Има да попържате поне още шест години.Пазете си силиците!
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още утре Доган,Сидеров,Костов и Станишев да почват консултации!Голем смех ще падне!
105
8
 
2
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
Душа, жлъчката и сърцето! Пази си ги, други нямаш! :)))===================================================Не се коси!Нищо друго не ме зарежда с енергия така,както факта,че най-после ви се разгонва фамилията на Червените престъпници.Пожелавам на Бибитко още един мандат,а през това време да се зароди истинска дясна партия,която в крайна сметка да потърски сметка на назначените капиталисти за пладнешкия грабеж извържен от Червените *** скакалци.
104
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този човек е една огромна цистерна пълна с ... с въздух дори и без налягане!
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Публикувате статията и машите на Червените кхмери-платените драскачи започват яко плюене по сигнал.Я проверете от първите 50 мнения колко са на червени ***.Умирам от кеф как се давите в собствените си *** *** червени"Душа, жлъчката и сърцето! Пази си ги, други нямаш! :)))
102
3
 
2
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
НЕ СЕГА, А НЕПРЕКЪСНАТО ТРЯБВА ДА ВОДИТЕ КОНСУЛТАЦИИ==========================================На принципа на тройната ламя: 3-5-8 ли лайка ти проста да бера?Та да може да намаже и Драгалевската *** на червените бандити,оня кандидат президента на СДС,дето е зависим от *** Доган, или пък защо не и самата "столетница"!
101
1
 
7
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
Компир, кво става , бе ???Толкова мачлета изигра , черен като *** си в началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...И кво сега ?? Като някои други ли ?? В ЮАР - с ЦветИто ли ?? А и тя взе да остарява ...Лоша работа, рапоне ..Требе да се мисли - а ти ТОВА най- много го мразиш..А пък и не можеш..Летя , летя, летя на крилете на глупостта и самозабравата..)Дотам се докара , че и МАФИЯТА-твоите хора , и руските агенти- златевци, герговци и сие ,и целият 'капацитет' на ДС мозъците -няма да могат да те спасят..И тези форуми , и този НЕТ , и този ЦВ. , вместо да опандизи тези писачи ,като едно време ..:))))))))))Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..))