Сините искат извинение заради кучешката приказка

Премиерът се радвал да бъде обграден от въртиопашки
Обновена: 28 юни 2011 15:12 | 28 юни 2011 15:09,
363
Сините искат извинение заради кучешката приказка
Снимка: Булфото

СДС настоява премиерът Бойко Борисов да се извини заради изказаните недопустими определения към българските граждани.

Повод за възмущението на сините са думите на Борисов от събота в Созопол, където каза, че българите са като кучета, които трябва да бъдат държани изкъсо.

„Моите са страхотни, ама са точно като българите, здраво трябва да се държат“, са точните думи на премиера към жена, която се снима с него.

Синият депутат Ваньо Шарков припомни и други подобни изказвания на управляващите, като "лош материал" и "шибан народ".

„Считаме такива определения за крайно недопустими, те са признак на ниска култура, надменно поведение и самозабравяне“, възмути се Шарков.

Сините предложиха премиерът да се извини публично в сряда след заседанието на Министерския съвет.

„За нас е разбираемо, че премиерът примира от удоволствие и желание да е обграден от такива, които доволно въртят опашки, защото са добре нахранени и щастливо скимтят, но българските граждани са горди и достойни, независимо от това кой ги управлява“, каза още Шарков.

Още по темата

От СДС смятат да внесат промяна в Правилника за дейността на Народното събрание, с която да бъдат задължени всички народни представители при сключването на консултантски или други договори за доходи извън депутатските, да бъдат задължени в тридневен срок да ги предоставят на ръководството на парламента.

Данните за тях трябва да бъдат публикувани в сайта на парламента при запазване на фирмената тайна.

Поредният скандал с консултантски договори след тези на Доган стана с хонорара от 130 хил. лева, получен от депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: кучеБойко БорисовСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
1
 
! Отговори
иванов преди 12 години
Какво бе. ИИзбрахте го вие, овчедушното стадо, което искаше овен(един от тях, като тях) да ги управлявал, защото щял да им реши проблемите, да им съчудства и правивсичко за тях.Ето го вашят човек. Бафиот и лъжец,мошеник и ***, какъвто в Бг никога не е ставал м-р председател.Резултата е налице.Яяяк е като волне слиза от екрана;без мозък, бос и гол.В главата нищо няма.
326
0
 
1
 
! Отговори
kamyk преди 12 години
Някои някъде по тези земи бе прошепнал следните думи-Пази боже сляпо да прогледне.И едно друго уточнение тиквето иска да му въртят опашки гладни кучета.Сполай ви избрахме си го !
325
0
 
1
 
! Отговори
Suvetnik преди 12 години
Az lichno smiatam che distciplina e nujna i taka tulkuvam "REPLIKATA" na sedmitsata.Shtom ima takiva koito sa se obidili, Boiko moje i da se izvini, losho niama.
324
2
 
4
 
! Отговори
opel преди 12 години
незнам кога сините шъ съ извинят на народа.и кой започна да ни мачка.хора сидването на демокрацията ние пропаднахме. а сега търсим под вола теле.
323
10
 
3
 
! Отговори
Опълченеца преди 12 години
Добре го е казал Борисофф. Верна си е приказката, пуснат ли юздите на българския народ виж го тръгнал като ***. А най-големите *** са СДС и БСП. Тях въобще трябва в кучкарника да ги държат.
322
1
 
10
 
! Отговори
steff преди 12 години
При цялото ми уважение към Борисов за всичко което е постигнал, едни казват че е повече, други - по-малко, той си остава ниско грамотна личност с манталитет на мутра, която често се изпуска, казвайки неща в които в действителност искрено вярва, но в последствие разбира че неможе да казва."*** народ", "Матриял", "Дюнери" и други подобни...Точно в такива моменти, когато устата е по-бърза от ума, поведението му е искрено и изключително неподправено, т.е. това е неговото "АЗ". Като дете което пита в автобуса: "Мамо, този чичко до мен *** ли е?"Хубавото в случая, е че виждаме как наистина мисли господин Борисов. Хайде да не се лъжеме, другите политици мислят по-подобен начин, но разликата там е, че те са по-сдържани и интелигентни да говорят това което мислят. Те казват това което трябва да кажат, и по-рядко това което мислят и чувстват. В крайна сметка политиците и те са хора като нас, и те *** ***!
321
1
 
5
 
! Отговори
uiko преди 12 години
pomiar,ti li 6a ni darji6 izkuso be
320
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пътник си, Тиквооооо! Какво биха направили твоите днешни 'фенове', ако тая кучешка реплика я беше казал например Станишев! Щяха да джавкат и да вият до небето колко било отвратително подобно нещо и да искат оставка! Но сега скимтят радостно и въртят опашки, тъй като все пак Главният *** ги е удостоил с внимание, като ги е сравнил с кучета..... Герберастииии, щом се имате за песове, заслужавате си такъв нагъл и некадърен кучкар!
319
3
 
5
 
! Отговори
Ветеринара преди 12 години
344, Цецке, ти ли си *** другарко. Той Боко не може такива сложни разлики да прави ***. Той разбира разговорите когато са на една ръка растояние. И какво да си приказва с тези ***, всичко е шменти капели, за *** народ. Лпш материал. Добре, че има митничарчета да рита топка с тях. Малей, как ми се препи Леденика. Ужас, ужас. Дано Танов да е гепил някоя бутилка. Ало, Ваньо...Не, по добре да си сложа една поливалентна ваксина, щото тези *** , не знам.
318
2
 
8
 
! Отговори
цд преди 12 години
Един освободен роб от древната Велика Римска империя е казал: " Ти имаш право да говориш, а аз имам право да не те слушам." " Политикът си лае, керванът си върви."
317
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние не сме кучета , ние сме долнопробни мъастии ! За 22 г. не се отказахме да тичаме след всеки , който ни подсвирне !
316
8
 
7
 
! Отговори
Стефка Стефанова- Ст преди 12 години
Шарковци,Костовци,Станишевци и други подобни твари...Научете българския език!"ДЪРЖА СЕ"-възвратен глагол.Двата израза:"...здраво трябва да се държат" и "...трябва да се държат здраво"имат различно значение.Първият означава,че българите трябва да се държат ДОСТОЙНО,с ДОСТОЙНСТВО.Вторият,че"...трябва да се държат изкъсо".За съжаление на горепосочените политикани премиерът е казал първия вариант.Обърнете внимание и на словореда.
315
4
 
9
 
! Отговори
63 преди 12 години
Като ни нарежда, че сме кучета, предлагам един лев данък да не плащаме.То бива бива ***, че и нагъл. Голям ***.
314
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо трябва да се извинява БОРИСОВ .точно така сие българина требва да се държи искъсо.иначе се прави на велик без покритие.
313
0
 
8
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Всеки народ заслужава управниците си.
312
3
 
9
 
! Отговори
омерзен преди 12 години
СИНИТЕ ДА НИ СЕ ИЗВИНЯТ, АМА МНОГО, ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОИГРАХА ШАНСА И НАДЕЖДИТЕ НИ!
311
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗВИНИ СЕ БРЕ WHITE TRASH !RED GARBICH!
310
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А,бе,защо всички вкупом срещу Борисов?До момента никой,дошъл на власт не е търсил някаква сметка за безобразията на предшественика си и сега изведнъж срещу Борисов!Не,че са загрижени за народа,защото тези,които крещят имат голям принос в обедняването на българина,ами да трупат някакъв актив или иначе казано да не ги забравяме!
309
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов да се извини за кучешката приказка,а Костов да се извини за кучешкият живот който живяхме по време на неговото управление!
308
0
 
11
 
! Отговори
Вez GERB преди 12 години
Вървим към пълзяща Диктатура !Икономически Погром !Безпросветност и Чалга !Демографска Катастрофа !