РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
3
 
7
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Не смятам, че правителството носи каквато и да е отговорнист по случая. Това е сценарии, който има за цел да злепостави както правителството, така и цялата държава.
268
3
 
7
 
! Отговори
Зайчар преди 12 години
Тея са болни мозъци, бе!Ако почнат сега да твърдят, че ГЕРБ са виновни, значи е ясна работата.Сами са се гръмнали с идеята да хвърлят помия по Бойко и ГЕРБ.Брех, че ненормалници, забележете българи, за какви хора гласувате - такива, които са способни сами да се гърмят за да се правят на жертви!!!
267
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей *** стига глупости бе , властта поръчала взривовете ! Те , че не са стока , не са , ама ти за канарчета ли ни смяташ *** такова ! Аман от *** като Янето , *** Иван , оня с педерунгелските очилца с руското име , ненормалника Волен , мадридския мошеник и още еди вагон пишман политици , дето ни доведохте до просешка тояга ! Да ви е..а ***..та долни гювечари ! Мислите ли , че някой ви вярва !
266
5
 
5
 
! Отговори
галя преди 12 години
Само РЗС могат да си поръчат самовзривяване ... за да продъжават с обвиненията към Борисов .КОлко са жалки
265
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко жалко за наследника на Марко Семов, от него се очакваше повече от асистент на главен цирков артист
264
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС и ДСБ са UNA KAUZA PERDUTTA, ако ме разбирате какво искам да ви кажа.
263
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквито ни политиците такива ни и бомбите. :) Много шумят а резултати никакви.
262
2
 
10
 
! Отговори
sea преди 12 години
Тия от РЗС и ДСБ явно ни смятат за ***,щом се надяват да повярваме на подобна дребна инсинуация.
261
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея съвсем за канарчета ни взеха. За какво може да му е на ГЕРБ точно когато им спретват вот на недоверие за борбата с престъпността да взривят 2 бомби и да не могат да хванат кой го е направил. То се вижда от всякъде че тези взривове са направени са да се подкрепи вота на недоверие. Тея хора имат много лошо мнение за умствените способности на българите. Сигурно по себе си съдят.
260
5
 
8
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Изключено е ГЕРБ да имат нещо общо! Тези взривове са си причинени от хората на РЗС и ДСБ именно с цел, след това да бъдат хвърлени обвинения срещу ГЕРБ. Изключително долна, нагла и отвратителна постъпка, която говори що за партия е РЗС!
259
2
 
3
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
хахахахахахахахахахахахаха. Баце добре че ни каза ... ние седим тука и се чудим абе кой ли па ше е тоя дето е поръчал атентата хахахахаха ***
258
5
 
6
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 12 години
Комунистът си е комунист, както и да се боядиса - в оранжево-синьо, в червено, в синьо, все тая - ползва си същите подмолни номера, типични за долното му комунистическо мислене.Ясно е, че РЗС са си взривили централата, и тази на ДСБ - за да могат да обвинят ГЕРБ и да създават напрежение. Долни *** и подмолни номерца!
257
5
 
7
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Спомняте ли си кой пусна димката преди години на конференцията на сдс в пловдив? Яне, Яне какъвто ти кандидата за президент, такъв ти е и пияра, впрочем помияра Сашо Диков!
256
5
 
7
 
! Отговори
пако преди 12 години
Жал ми е за това човече Семов че се нави да се кандидатира за президент а онова мишле Янето се завря в миша дупка.А ние го мислим за ***,напротив голем гявол е и не иска да му се смеят на него след изборите!
255
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези сами са си сложили бомби, за толкова *** ли смятат хората? Билборди, секири по телевизията, бомби. Кой нормален ще повярва че ГЕРБ са такива *** че да се компрометират така, нали много добре знаят че ефекта ще рефлектира върху тях.
254
3
 
8
 
! Отговори
гоце преди 12 години
И този *** е забравил да си вземе хапцето! Ето какви политици попадат в парламента, и ние се чудим защо сме на това дереже!!!
253
2
 
2
 
! Отговори
До 259 преди 12 години
Прочети в Уикипедия за Атанас Семов и за баща му Марко Семов.
252
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ко е тва *** на снимката бе?
251
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този на снимката някак си не му отива да е президент,по му приляга да е в ролята на редосеялка пред Тракторът
250
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли някой,който да се съмнява,че вие сте си сложили бомбичките,за да можете ден преди да излезе доклада на Еврокомисията за присъединяването ни към Шенген и два дни преди обсъждането в парламента на Вота,да плюете и хвърляте мантри.