РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези *** от РЗС са като шумкарите едно време ...крият се но никой не ги търси
248
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В петия доклад по т. нар. механизъм за сътрудничество и проверка отново пише, че борбата срещу корупцията по високите нива не е довела до убедителни резултати.
247
0
 
21
 
! Отговори
ЗМЕЙ ГОРЯНИН преди 12 години
Да разлаем кучетата ( Wag the dog) Само че вашият сценарий е много постен бе Семов Ама то от трактористи какво да очакваш
246
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между 12:00 и 13:00 коментарите секнаха !!!В 13:00 ще продължът с пълна сила да пишат едно и също до 17:30 когато им свършва работния ден на чиновниците !
245
0
 
5
 
! Отговори
до 249 преди 12 години
Естествено ,че в най кратки срокове трябва да бъдат заловени извършителите след като има обвинения за това ,че властта е отговорна за случилото се !
244
0
 
9
 
! Отговори
до 249 преди 12 години
Иване какво значи жалко ,че е станало в такъв ранен час какво значение има кога е станало и защо изкат за 24 часа а за други не защото много по рано от 24 часа вече има стотици коментари кои го е извършил на много хора вече всичко е ясно значи не е толкова трудно да се докаже!По времето на Р. Петков казват полицията е била друга СЕГА при Ц.Цветанов НЕМА ЛАБАВО хващат ги на мига не гледаш ли новините как ги ловят като мухи престъпниците
243
1
 
2
 
! Отговори
гербер преди 12 години
Важното е ,че спряха да обвиняват ББ за високите цени на горивата !Тъй като той няма интерес да ги вдига понеже ще го обвинят него
242
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Толкова обикновенни хора стават жертва на заплахи,на заливане с киселина,на убийства дори - никой от тези жалки политици не излезе да каже :Хванете извършителите за 24 часа.Сега когато става въпрос за тяхната кожа за техния имидж ревнаха вкупом.Жалко че е станало в такъв ранен час.
241
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно днес "платените" драскачи на Кутев имат за задача да се правят на гербери което не е трудно предвид това,че са от едно кутило.
240
0
 
6
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Полицай патрулира в парка и вижда на една пейка пияница, който крещи:- Ах, тяхната ***! Ах, тяхната ***!Полицаят сяда до него на пейката и казва:- Господине, бива ли такова нещо! На обществено място сте!- Господин полицай, пейката е прясно боядисана!- Ах, тяхната ***-а-а!!!
239
5
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Напънете се малко и се опитайте да мислите с малкото си останали мозъчни клетки с поведението си вие разваляте и малкото останал авторитет на полицията казвайки работата е ясна сами са си поставили взрива в над 150 коментара ами след като е ясна защо е трудно на полицията да го докаже !!!от ДСБ дадоха 24 часа да разкрият извършителите Това не значи да набедиш някого с клевета както сте свикнали А трябва да събереш достатъчно убедителни доказателства
238
2
 
11
 
! Отговори
мафиот преди 12 години
Че от теб пък да го е страх ББ,ще се пукна от смях!!Ако имаш дори и 300 гласа,ще ти сваля шапка,ама да се правите на фактор в политиката,ЗАБРАВИ! То ,че сте смешници от РЗС се вижда от истериите в такива ситуации!Че кой ще се занимава с вас,като сте на изчезване,бе,Семов!Също и с ДСБ!Може да са БСП,ама не смеете да ритате ръката дето ви храни!Ха!
237
1
 
8
 
! Отговори
пако преди 12 години
Малееееее ми то големи взвривове бе тия ще трябва да си вратите пребоядисат вратите :)))))
236
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предизборната ситуация сега се характеризира с две думи - агресия и страх. Днешните взривове пред клубовете на РЗС и ДСБ са потвърждението на това мое мнение, заяви по Нова телевизия Христина Христова, председател на НДСВ. И единият, и другият сигнал означава Внимавайте!". Нашата централа също бе подложена на вандалско нападение. На въпрос дали е случайно, че това се случва в седмицата, когато трябва да се гласува поредния вот на недоверие към правителство, Христова каза, че вотът отдавна тря
235
4
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ами като всичкое толкова просто и ясно защо не го докажете бе ушеви !Нямате ли някое СРС в което да се говори за това как ще го извършат
234
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хипотеза ,кой има изгода от взривовете . ""Ако падне правителството на вота, аз ще съм кандидатът за президент. Да се напънат на вота и да ми направят това добро", ....каза още Бойко Борисов."
233
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nemoga da razbera Za6TO im e na GERB da gi gurmiat tia ***?az ako sum na boiko 6t eporu4am iznasilvaneto na iane ianev i kostov.e taka po moje da se prieme
232
2
 
4
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Началник се кара на полицаите:- Как сте могли да изпуснете най-издирвания престъпник в страната?- Той влезе в киното господин началник.- А вие?- Aми, ние бяхме гледа ли този филм.
231
3
 
5
 
! Отговори
polar bear преди 12 години
Като чета коментарите и се заливам от смях. Малко като се замисли човек и ще му стане ясно защо са тия взривове и в чий интерес са... Ако беше гръмнал офиса на Атака, по-щях да съм съгласен, че се опитват да го сплашат, ама РЗС и без това на нас.ни от страх, какво да ги плаши човек?!?
230
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали сами са си взривили офисите ???????????????????????НИКОЙ НЕ ЗНАЕ , НО МОЖЕ БИ НАВРЕМЕТО СЛАВЧО ХРИСТОВ , СЪВСЕМ САМ И ДОБРОВОЛНО СЛЕД КАТО БОЙКО СТАНА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ПРЕХВЪРЛИ "СИБАНК" НА ЦВЕТЕЛИНА ????????ЕЙ ТЪЙ ОТ ДОБРО СЪРЦЕ , НЕ Е ЗАПЛАШВАН ХИЧ , ТОЙ ТОЛКОЗ ДОБРОДУШЕН ЧЕ И Я ХАРИЗА ?????Тя работата от ясна по ясна , хем сплашват хем след това полицейщина.И набеждаване и задържане на когото си поискат. Аре Апартамент - давай сега ти се е паднало ...............