РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
2
 
11
 
! Отговори
до 211 преди 12 години
Едно време комунистите обвиняваха неудобните им ,че са фашисти вие ДНЕС обвинявате всеки които ви критикува ,че е комунист !Остава да почнете и да се саморазправяте с тях като ги репресирате за това ,че мислят различно от главния мозък ББ
208
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тези кукли на конци от РЗС кога най-накрая ще се скрият от хоризонта? да ги прибират в лудницата и да не занимават обществото с тях повече
207
0
 
8
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Един полицай постъпил на работа в транспортна полиция. В края на работното време началникът му го пита:- Е, ка мина деня?- Добре. - отвърнал новоназначения. Само дето тия жепейци (железничари) са много прости!- Защо? - попитал шефа.- Аз го питам: "Колко е часът?", а той ми отговаря "Пет и пет". Не каже направо десет...
206
5
 
6
 
! Отговори
до ЖОРО преди 12 години
А вие *** няма да го гълтате по време на ***! Заедно с тези от ДНЕС.БГ, които ще гълтат на порции, както са го правили винаги до сега и продължават и в момента.
205
13
 
9
 
! Отговори
12 преди 12 години
Чета платените герберски драскачи и ме е срам , че сме сънародници. Толкова ли сте *** , не разбирате ли ,че това което става е пагубно за България. Оня физкултурник се е скрил в миша дупка. Значи или е поръчител или некадърник.
204
6
 
2
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Полицай търси нещо на тротоара. Минава пешеходец и го пита:- Какво търсите, господин полицай?- Загубих си свирката.- А къде точно падна?- Ей там - в храстите.- А защо я търсите тук?!?- Защото е по-светло...Полицай търси нещо на тротоара. Минава пешеходец и го пита:- Какво търсите, господин полицай?- Загубих си свирката.- А къде точно падна?- Ей там - в храстите.- А защо я търсите тук?!?- Защото е по-светло...
203
7
 
15
 
! Отговори
... преди 12 години
Наистина е съшито с бели конци :)Много ми прилича на "атентата" срещу вестника на Янето и Трактора - "галерия" и ако се разрови в тази насока ще се види извършителя и поръчителя :)))ГЕРБ трябва да са изключително луди, *** и какво ли още не, за да поръчат такива взривове и да дадат козове в ръцете на всички хайдуци от прехода :)Такива взривове са само във вреда на ГЕРБ и това е достатъчно доказателство, че те не са тяхно дело :)Питайте Яне и Трактора ;)
202
2
 
10
 
! Отговори
текезесе преди 12 години
Някой вярва ли че самите те не си гърмят бомби? Яне бомбаджията, хахахха. Пък и димки хвърля пущиняка от делтапланер.
201
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя Янев трябва да го озъбят.Ще вземе да утрепе някой с тези кьорфишеци. Бива бруталност бива ама на нищо не прилича сами да се гърмят.Ако Бойко искаше да сплашва някой ЦЦ щеше да го арестува, а не да го гърми с бомби. Още повече ялови партии като РЗС и ДСБ които няма дори да влязат в следващия парламент
200
5
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тая шушумига се взе на серйозно.Ама кой ще гласува за тебе бре фъфлйо.
199
1
 
10
 
! Отговори
e преди 12 години
стари ДС-номера!!!!!
198
3
 
2
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
Сегашните полицаи го "закопчаха" на стъклото на собствения му джип !Кажи ми кои са предишните,че не мога да се сетя нали съм *** мишок
197
11
 
5
 
! Отговори
Поздно, батюшка! преди 12 години
Може и от ГЕРБ да няма официална санкция за такова политическо противопоставяне, но толерирането на политиката "власт на всяка цена" логично води до подобни събития!Всъщност "щурмоваците" на ГЕРБ са проявили завидна инициативност в желанието си да докажат безгранична преданост към светлите личности на ББ, ЦвЦв и ЦЦ!
196
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Учудващо , как са подготвени герберите да опровергават ,че взривовете не са тяхна работа. толкова добре ,че чак съмнително."до Болните мозъци на герберите , или платените драскачи, докато мутрата пожарникар реже лентички , парламентарно представени партии / РЗС и ДСБ/ са принудени да събират парчета от лентички с надпис полиция. България се върна в годините на мракобесие и физическа саморазправа с политически опоненти. Къде е гл.комисар на полицията , къде е физкултурника или те може би знаят какви са щетите защото знаят какво са поръчали?
195
0
 
7
 
! Отговори
плам преди 12 години
Мисля,ч е всички грешите? Защо? Считам, че бомбата е пусната от нелегално гей-движение с една едничка цел: да дестабилизира всички партии и правителството. Сега всичик ще се карат, никой няма да е сигурен, че другият не му пуска бомби, а обратните ще си издействуват свободен гей-карнавал и ще са щастливи? Е, не съм сигурен, но е предположение. Докато мВР си *** главите, кой може да е, сега обратните пият "Шампейн" и обмислят новия карнавал.
194
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очаквайте скоро разказвача на вицове да се нарани падаики по стълбите и да има стотина коментара как сам бил се спънал не са го спъвали !
193
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Същия почерк като пред офиса на вестник галерия.И кои пак извлича дивиденти,пак Янето.Но Янето не може да проумее че тези "дивиденти" му носят само негативи и партията му ще изчезне от лицето на земята!
192
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
193 Ти знаеш ли по кое време заплашваха разказвачите на вицове по времето на първия господар на ББ д-р Т. Живков
191
7
 
8
 
! Отговори
ддт преди 12 години
Ане и Емил от РЗС са ТЕРОРИСТИ!
190
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх". Много правилно, само че комунистите са поръчали бомбата. Много ясно, че са силно изплашени.