Плевнелиев пак се дърпа за президент

"Ако съм кандидатът на ГЕРБ, първи ще изляза и ще кажа"
Обновена: 10 авг 2011 12:34 | 26 юли 2011 09:40,
127
Плевнелиев пак се дърпа за президент
Снимка: Булфото

"Бях поканен като надпартиен експерт в правителството. Работя много, постигам конкретни резултати, затова и рейтингът ми е висок.

Премиерът е дал конкретна дата за обявяване на президентската кандидатура. Ако съм кандидатът за президент на ГЕРБ, първи ще изляза и ще кажа това", коментира пред bTV строителният министър Росен Плевнелиев.

"Съмнявам се, че тези политици, които са царе на политическите лупинги, определено се фокусират върху мен като потенциален кандидат, за да подготвят десетки компромати срещу мен", призна той.

"Нямам конкретна информация да се води или подготвя компроматна война срещу мен. Длъжен съм обаче да съобщя, че аз като човек, дълбоко коректен в душата си, прозрачен в това, което прави и постига, съм възмутен от подобен подход", заяви министърът.

"Премиерът нямаше как да го каже по-ясно – категорично решение за президентската кандидатура не е взето. Дотогава всички потенциални кандидати би следвало да си вършат работата", допълни Плевнелиев.

По отношение на информацията, че магистрала "Марица" се руши, министърът на регионалното развитие обясни, че това е пресилено, но все пак призна, че има дефекти.

"Пътната агенция е информирана и това ще е за сметка на изпълнението. Нещата са ясни – има ли дефект, има пет години гаранция и изпълнителят трябва да поправи дефектите", категорично заяви той.

"Министрите не полагат бетон, те дават пълен картбланш на хората, които знаят как да направят това", обясни Росен Плевнелиев.

Министърът обеща, че до 2 август ще започне строителството на всички магистрали, които правителството е обещало да бъдат построени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даа, ако им се печелят президентските избори, нямат друг успешен кандидат. И те си го знаят. Рядко се срещат подобни личности. Всъщност има ги, но не се моткат из разни партии.
62
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
доста платени герберски *** има тук, но края им се вижда
61
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев е перфектният министър-професионалист.То​й не е политик и може би за това е толкова харесван.
60
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина, ако Плевналиев се кандидатира за президент, със сигурност ГЕРБ ще бие всички анонимници.
59
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ МОЖЕ един депутат или министър или друг висш администратор да взима 3000 лева на месец, + възможност за далавери, а обикновения човек да взима 300 лева на месец.Докато има такава разлика - в политиката ще отиват само разбойници водени от алчност, просто е.
58
13
 
9
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
Плевнелиев е нацист!
57
15
 
11
 
! Отговори
Кърваво Червен преди 12 години
Ивайло Калфин трябва да спечели.
56
5
 
12
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
56, Да, така е ! ... И един мармот завива шоколада в станиол !Колко плащат ГЕРБ на хвалебствен пост?
55
14
 
9
 
! Отговори
един преди 12 години
ХАРЕСВАМ ПЛЕВНЕЛИЕВ може да сме бедни но нещо се прави,работи се здраво, а преди пак бяхме бедни и нищо не се правеше!!!!!
54
10
 
14
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 12 години
Росен е от наще!Ще гласувам за него!
53
10
 
8
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 12 години
Червената *** бучи. Това е добре. Значи ги боли. Това е още по добре.А иначе по темата, ще бъде голяма загуба този човек да го издигнат за президент. А и ще бъде алогично експерт президен, президентът трябва да бъде чисто политическа фигура.
52
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е един свестен човек и голям професионалист. Един от малкото експерти в политиката.
51
6
 
12
 
! Отговори
Айде, айде преди 12 години
Нали на този хубавец другарката Масларова му беше уредила лиценз за износ на бели роби към Германия?
50
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма никакво значение кой *** ще е президент на Цървулистан
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са една гола вода с много талаш и шперплат.
48
7
 
11
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Абе поне ние *** ще гласуваме за него.Какъвто е мазен,флегматичем,още малко и...ще заспиииии горкия.Бе сладур е пък и ми мяза на нассссс.
47
8
 
8
 
! Отговори
partizanina преди 12 години
СЧИТАЙТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ КОИТО СЕГА ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ СДС-А ТЕ ХИЧ НЕ СА МАЛКО ИЗЛЪГАНИТЕ-ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.ЕЛЕКТОРАТА НА ЯНКА ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХА ЧЕ Е *** СЪЩО ГЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ--НЯМА СЪМНЕНИЕ.А КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ ПАРТИЯТА НА МАФИЯТА-БСП---ДОСТА СА И ТЕ.КАТО ДОБАВИМ И ОТЦЕПЕНИТЕ ОТ ДПС ЧРЕЗ КАСИМ ДАЛ И ...ЕТО ЧЕ ОТ ТИЯ НЕЩА ПЕЧЕЛИ САМО ГЕРБ И МОЖЕ БИ МАЛКО АТАКА.ВСИЧКО Е НАРЕД ЗА БЪЛГАРИЯ-----ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ТОТАЛНО ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР.ЖАЛКО ЧЕ ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН НЯМА ДА СА ПАРЛАМЕНТАРНИ.
46
6
 
13
 
! Отговори
Смеееееххххх преди 12 години
Този надмина и Бойко по "девственост" :) Работи непрестанно "на полза роду" :) А как иска да стане президент, ама смее ли да го каже преди ББ (Биг Бос) да се е отказал официално :) :) :)
45
2
 
10
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Днес.бг, как разбрахте, че се дърпа?Прочетете си още веднъж статията.;)
44
5
 
4
 
! Отговори
Драскач преди 12 години
35, не ни мисли нас, всички бивши кутевисти сме вече при Цецо, той продължава да плаща добре, а Кутев ни врътна кранчето. 34, не знам от дарители ли или от хазната ще ги вземате, но си искам редовно кинтите!