Сидеров: Премиерът ще се намеси и бензинът от Лукойл ще потече

Лидерът на "Атака" посъветва Дянков да е последователен
Обновена: 29 юли 2011 18:30 | 29 юли 2011 18:30,
94
Сидеров: Премиерът ще се намеси и бензинът от Лукойл ще потече
Снимка: Булфото

Проблемите с отнетия лиценз на "Лукойл" ще бъдат решени с намесата на премиера Бойко Борисов като арбитър в спора между компанията и правителството и рафинерията ще продължи да работи.

Това прогнозира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти в Горна Оряховица.

По думите му, при една комплексна оценка на нарушенията на компанията за изминалите години би трябвало направо да се развали приватизационният й договор.

Още по темата

Oтнемането на лиценза сега звучи предизборно, защото това се предприема в специален момент, след като от години е известно, че на практика "Лукойл" произвежда и търгува с горива без контрола на държавата, заяви Сидеров.

Според него въпросът за контрола ще остане и след като рафинерията възобнови производството.

Сидеров днес даде съвет и на финансист №1 в страната Симеон Дянков – да демонстрира последователност в действията си, така че загубите за държавата от акцизи и ДДС да бъдат ограничени.

Ако не видим такова развитие, това ще означава, че между правителството и руската компания е била постигната сделка, е мнението на лидерът на  "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
22
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Само Атака
28
3
 
27
 
! Отговори
112 преди 12 години
Волен без да иска издаде играта. Реши малко по-рано да се прави на медиум, но паричките ще отидат другаде. НАЛИ ТАКА ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ ???
27
4
 
18
 
! Отговори
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ преди 12 години
Стягайте куфарите бързо и към терминал 2. След две три седмици ще е късно да напуснете това блато и неговото малоумно правителство. Спасявайте се в белият свят. Герб докараха България до пропаста и всеки момент ще я бутнат в нея.
26
5
 
15
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
не виждам защо Болен реве че депутати от атака станали независими и отишли при боко...ми дали са при боко или са при болен все с Герб гласуват в блок...все ченгета от ДС...единия играе националист другото е по доброто ченге
25
3
 
24
 
! Отговори
ГОДЗИЛА преди 12 години
Държавата има 100% Толерантност към мафията . Това което се случва е защото се води жестока война вътре в мафията .
24
9
 
28
 
! Отговори
ЦИРК "ГЕРБ" преди 12 години
Ето го и белият плъх на пътуващия цирк "ГЕРБ" се появи на манежа ...Той ту играе по свирката на главния клоун, ту се зъби и се прави на несъгласен с отредената му роля ... :)
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах какъв бил планът: Хората на Бойко се "изакват" върху доставката на гориво и когато всичко изглежда трагично, Бойко иде с парцала и спасява положението.
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъжеш като истински поп!!!
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов да приложи модела на Путин при ЮКОС и Ходорковски сега при случващото се с Лукойл и Златев!Допълнителен аргумент и довод може да е ако се окаже че резерва от горива, керосин и други които държавата съхранява в складовете на Лукойл го няма! Тогава вече и единственият шанс и опция ще е това което стана с петролната компания ЮКОС и Ходорковски в Русия! Или по-точно това което направи Путин с ЮКОС и Ходорковски! Ходорковски в затвора и пълен контрол над ЮКОС от страна на държавата. В нашия случай Златев в затвора за държавна измяна, а рафинерията ще се управлява от държавата! Апропо в Русия по същия начин ЮКОС въртеше далавери с контрабанда и източваше държавинят бюджет на Русия. Но с твърдата си ръка Путин стана най-популярният политик на Русия! Но дори Лукойл да не са взели резерва самият факт че СТРУКТУРООПРЕДЕЛЯЩО ПРЕДПРИЯТИЕ което така или инак не може да бъде затворено а отказва да спазва българските закони и да има тежки съмнения за огромна контрабанад е досаттъчен да се приложи модела на Путин както стана с ЮКОС!
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По ме притеснява Путин да не се намеси ,щото може да смени всички рьководства ,даже може да ни смени и натовската и европеиската ориентация...оня кораб ,,Свети Петьр ли е Петьр пьрви ли е не знам ,ама е бая голям.
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А мислех, че само Русия има своя Жириновски! Нормални хора едва ли го гледат и слушат този. . .
18
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя на снимката - не е никакъв политик а дворно куче,лаещо без причина...youtube/watch?v=OG4PFDy14EI
17
7
 
6
 
! Отговори
gan4o преди 12 години
BOLEN$O I ***$O I BOKO SEE TAQ KRADLIVI I FAL^IVI TAAA MANIIIII NEMAM VE4E DUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....................
16
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лудия *** волен да си посипе главата с пепел и да се върне в лудницата!
15
7
 
23
 
! Отговори
явт преди 12 години
Кой продаде Нефтохим Бургас на руснаците - "борецът срещу руските енергийни интереси" Иван Йорданов Костов. Взе си комисионната от сделката и я вложи в дворецът си в Драгалевци.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От реакцията по отнемането на лиценза на рафинерията се разбира чия пъпна връв е застрашена от прекъсване !
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** волен да каже защо най-големия престъпник в Боровец, член на ДС е кандидат за кмет на Самоков от Атака? И да каже какви пари му плаща бороспорт за кампанийката и *** като цяло ?Воленчо -Да ви е. а и фуражките, да ви ***. . . .
12
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агент СОТИР(СОТЕ)сидеров е бита ДС карта!А'е у лево!
11
9
 
8
 
! Отговори
iliqn преди 12 години
pitaite *** IVAN KOSTOV ZA LUKOIL ..toi znae kakvo se pravi.....
10
5
 
19
 
! Отговори
& преди 12 години
Боленчо е политически тарикат, яхнал вълната на простотията, захранва я редовно с подобни изпълнения, щото той нещо друго разумно, нужно и реално не може да предложи. Върхът на политическата му мисъл е да наплюе всички с просташки квалификации и обвинения, както до вчера правеше и с герберите Халал да им е на Герб тоз виден политически ум