РЗС обяви кандидата на ГЕРБ за президент – Плевнелиев

Рейтингът му бил кух като магистралите, твърди Семов
1 авг 2011 17:38,
153
РЗС обяви кандидата на ГЕРБ за президент – Плевнелиев
РЗС се регистрира за местните избори в ЦИК. Снимка: БТА

Не ГЕРБ, а РЗС обяви кандидата за президент на управляващата партия и това бил строителният министър Росен Плевнелиев.

„Имаме неоспорими доказателства за това“, обяви заместник-председателят на партията Атанас Семов, който е и номинацията на РЗС за държавен глава.

Той внесе около 19 хиляди подписа, както и документи в ЦИК за регистрация на партията за местния вот.

Семов каза, че от РЗС се опасяват дали Плевнелиев няма да се окаже "новият Софиянски", тоест "усмихнатото лице на корупцията в кабинета "Борисов".

В партията на Яне Янев имали доказателства за милиони левове, налети от МРРБ през последните две години за изработване на неговия имидж и преливане от личния рейтинг на премиера Бойко Борисов.

„Боя се, че рейтингът му е "кух като основите на магистралите, които строи", отбеляза Атанас Семов.

В скоро време от РЗС щели да поставят въпроса за професионалното минало на Росен Плевнелиев и дейността на ръководена от него фирма в началото на прехода.

РЗС разполагали с документи, уличаващи регионалния министър в корупция и изливането на "няколко милиона лева в знакови медии за създаването на изкуствен имидж".

Ще се изнесат данни на кои партии Плевнелиев е бил спонсор в миналото, закани се още Семов.

Той обаче отказа да посочи конкретни доказателства, както и да назове медиите.

Атанас Семов определи конкурентите си на изборите – Кунева, Калфин и Плевнелиев, като лица на статуквото, срещу които ще се бори, защото единствено РЗС иска нова конституция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
12
 
26
 
! Отговори
до хванати в крачка преди 12 години
Не ти ще да е вярно, но е така. За ГЕРБ са повече гласуващите отколкото за вашата комунистическа ***. Само ГЕРБ и Плевнелиев!
128
5
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Янето до вчера казваше че ще е Борисов ! От днес почва с Плевнелиев !!! Утре може да се събуди с друг кандидат на ГЕРБ!!! Ах ти Яне ,не разбра ли че само за клоун ставаш /е,някой казват че и за друго :) / ,но е време да спре цирка в българската политика !!!!
127
7
 
14
 
! Отговори
РЗС преди 12 години
Росен Плевналиев има незаконна къща край морето .
126
18
 
12
 
! Отговори
Узунов преди 12 години
Яне такъв, Яне онакъв, но Яне ша излезе най-нормалният и най-читавият политик, а той просто работи с факти . . . не чувам и не виждам някой да казва, че това което изнася не е вярно, а и не го дава на прокурор и съд . . . значи извода е, че Яне говори и показва истината . . . Ееее някой ще го заболи, но хората казват "Всеки е длъжен да е умен" . . . иначе на пързалката. . . .
125
1
 
12
 
! Отговори
Маша преди 12 години
Важна е истината, а не кой я казва......Нашето народонаселение трябва да се научи да ПРИЕМА истината, независимо кой я казва, Цоко, Боко, Моко или Доко. . . 90% от това народонаселение е готово на белото да каже черно, само защото не му харесва личността на съобщителя!!!
124
3
 
4
 
! Отговори
дилбер танас преди 12 години
БРАВО АРАТЛИК ТОЧНО ТЪЙ Е ,САМО ДАЛИ ЩЕ ИМА НЯКОЙ ДА ТЕ РАЗБЕРЕ У ТАЯ ДЪРЖАВА С ТОЗ ИЗКУФЯЛ НАРОД ,пардон МАТРИАЛ,ВЕРНО КУХА РАБОТА Е ВСИЧКОТО ИМ
123
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея ли беха *** със подписите на починали хора?Да им почине партията и да се озоват там,където им е мястото-в кауша.
122
7
 
13
 
! Отговори
За 111 преди 12 години
Три минуса.Ясно-напраскали са ми ги янка,служебната му женица и трактора.СМЕХ!
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
116, строителството и частният бизнес не те запознават с много неща, дори и да си започнал да бъркаш вар през 1991. Ако си стигнал толкова далеч, нямаше да се упражняваш по форумите
120
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЖЕ , ТЕЗИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО. ОТ ЗЛОБА И БЕЗПАРИЧИЕ СА ОТКАЧЕЛИ. АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН И В ТОЯ ДУХ - В СЛЕДВАщИЯ ПАРЛАМЕНТ щЕ ОСТАНАТ САМО ГЕРБ И АТАКА
119
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господата от РЗС, биха могли да обявят милиони кандидати от всякакви партии с кухи рейтинги. Дали това ще напомпа рейтинга на техния кандидат е съвсем друга работа. Гласоподавателите сами могат да преценят, а *** най- малко разчитат на това.
118
5
 
15
 
! Отговори
аз преди 12 години
Този кавал Янев,защо не си гледа насраната и корумпирана тракторска партия тръгнал другите да обсъжда.Аман от такива шутове като него и другия гей комунистически,няма ли най после да ни освободят от присъствието си.
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазньо, живей си спокойно, че кандидатираш ли се , ще ти лъсне комсомолското дупе.
116
4
 
9
 
! Отговори
Смех преди 12 години
Този пък така си е повярвал
115
3
 
13
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Работя в тази сфера, на строителството. От 1991г в частния бизнес. Само много незапознат или пристрастен човек би повярвал на официалната легенда за "кариерата "на Плевнелиев. Като знам какви лъвове архитекти ,с партийни фирми пробиваха за Германия, та един пикльо от прованса, току-що завършил даже не е учил ВИАС, а ВМЕИ. Те германците точно него са чакали, да му дадат големи обекти. Та нали трябва да имаш и начален капитал, ами техниката само колко пари струва. Шменти капели......
114
5
 
3
 
! Отговори
Биволско мляко преди 12 години
Аз не искам да е от друга партия. Искам да излезе независим. Да не говорим, че въобще не е сигурно дали Плевнелиев въобще ще се кандидатира. Иначе ясно, че родните управляващи са навързани един за друг като черва, но чак в такива завери(конспирации) не вярвам. Твърдението ти за богатството му, както и на РЗС, си остава във въздуха, недоказано.
113
5
 
12
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Има ли човек който да не е оплют от РЗС.Всичко за всички знаят и в главите им само щрака корупция корупция.Но за своите тъмни доходи си траят.Ако беше жив Марко Семов със сигурност щеше да налива акъл на своето отроче което още не станало президент започна да се изявява като врачка.
112
6
 
10
 
! Отговори
до 110 преди 12 години
Човекът (Плевнелиев ) не може да бъде от друга партия, защото това му е Партийно поръчение. Както и на Бойко.Всяко богатство си има цена.
111
5
 
6
 
! Отговори
До 109 преди 12 години
С"П"ихна,да...колкото са с"п"ихнали на серьожа глупсотите.Абе,в ДС не са ли ви учили на правопис?
110
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На яне жена му ревнувала от селскостопанска машина...смех.