РЗС обяви кандидата на ГЕРБ за президент – Плевнелиев

Рейтингът му бил кух като магистралите, твърди Семов
1 авг 2011 17:38,
153
РЗС обяви кандидата на ГЕРБ за президент – Плевнелиев
РЗС се регистрира за местните избори в ЦИК. Снимка: БТА

Не ГЕРБ, а РЗС обяви кандидата за президент на управляващата партия и това бил строителният министър Росен Плевнелиев.

„Имаме неоспорими доказателства за това“, обяви заместник-председателят на партията Атанас Семов, който е и номинацията на РЗС за държавен глава.

Той внесе около 19 хиляди подписа, както и документи в ЦИК за регистрация на партията за местния вот.

Семов каза, че от РЗС се опасяват дали Плевнелиев няма да се окаже "новият Софиянски", тоест "усмихнатото лице на корупцията в кабинета "Борисов".

В партията на Яне Янев имали доказателства за милиони левове, налети от МРРБ през последните две години за изработване на неговия имидж и преливане от личния рейтинг на премиера Бойко Борисов.

„Боя се, че рейтингът му е "кух като основите на магистралите, които строи", отбеляза Атанас Семов.

В скоро време от РЗС щели да поставят въпроса за професионалното минало на Росен Плевнелиев и дейността на ръководена от него фирма в началото на прехода.

РЗС разполагали с документи, уличаващи регионалния министър в корупция и изливането на "няколко милиона лева в знакови медии за създаването на изкуствен имидж".

Ще се изнесат данни на кои партии Плевнелиев е бил спонсор в миналото, закани се още Семов.

Той обаче отказа да посочи конкретни доказателства, както и да назове медиите.

Атанас Семов определи конкурентите си на изборите – Кунева, Калфин и Плевнелиев, като лица на статуквото, срещу които ще се бори, защото единствено РЗС иска нова конституция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
4
 
11
 
! Отговори
Биволско мляко преди 12 години
Бих гласувал за Плевнелиев, обаче ако не беше част от ГЕРБ. Не мога да разбера, човекът е интелигентен и богат, не може ли да излезе на избори без тъпата партия. Трайков също е честен, обаче е много плашлив.
108
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало, ГЕРБ, к'во стана с подкрепата на Ангела Меркер? Нещо БОКО си мълчи от месеци и не и развява името като прокъсан байряк. Май СПИХНА международната му подкрепа?
107
11
 
17
 
! Отговори
ХВАНАТИ В КРАЧКА преди 12 години
АБСОЛЮТНА ЛЪЖА Е, ЧЕ ГЕРБ ИМА КАКВАТО И ДА БИЛО ПОДКРЕПА В ТОЗИ САЙТ.Герб напълно се е сринал, РЕАЛНАТА подкрепата за него е 1 на 20 души. Само платените драскачи като СТРАНДЖАТА непрекъснато цъкат по няколко плюсчета и пишат от по 10 ника в защита на умрелия ГЕРБ.ВИЖТЕ В ДРУГИ ТЕМИ КАК СЕ ГЛАСУВА ПРЕДИМНО 20 СРЕЩУ 1.ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЕДИН ДВА ИНДИВИДА СИМУЛИРАТ КАТО ЗА 20 ДУШИ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ.
106
8
 
15
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ей тая партия РЗС като че ли ми се струва,че е партия на ***.
105
17
 
18
 
! Отговори
вас преди 12 години
Дай боже повече управляващи като Плевнелиев. А оплаквачите и охулниците са като лудите - умора нямат.
104
12
 
9
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
"Всички видяхме, че РЗС не подкрепи трактора - тай че ГЕРБ станаха за смях" .. :)).. После ревете че са ви празни хладилниците, главите са ви празни...
103
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗБОРИТЕ ИДВАТ ВРЕМЕ Е ЛЪЖЛИВИЯ И ИЗМАМЕН БОРИСОВ И ПАРТИЯТА МУ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ В УПРАВЛЕНИЕТО.
102
15
 
16
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Атанас Семов произвежда общи приказки, също като баща си Марко Семов преди години.Росен Плевнелиев е млад експерт, който може и иска да действа, а не да философства. Ние,българите, страдаме именно от дървени философи.
101
1
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
KAKVA KONKURENCIQ BE?QVNO STE LUDI KTO VODA4A VI GEI.VIE STE ZAVISIMI OT OKTOPODA.DO KATO VI ZAHRANVA 6TE VI IMA POSLE 6TE IZ4EZNETE KATO EDNODNEVKI 6TOTO STE TAKIVA
100
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛЪЖЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА КАЖАТ Е ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ, ЧЕ РЗС НЕ ПОДКРЕПИ ТРАКТОРА ЗА ПРЕДИДЕНТ.ТОЙ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ СТАНАХА ЗА СМЯХ.ИДЕ ВАШИЯ КРАЙ ЛЪЖЛИВИ И ИЗМАМНИ ГЕРБЕРИ ИДЕ ИДЕ :D
99
9
 
18
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
*** тъпака.. "рейтингът им бил кух като магистралите". Когато те започнат да строят магистрали, тогава да говорят какъв бил Плевнелиев. ***.. много ме е яд на подобни многознайковци, които не са постигнали нищо но плюят по тези които са нещо повече от тях. Освен това от "***" магистрали на Плевнелиев се изхранват хиляди хора..
98
4
 
19
 
! Отговори
Милен Цв. преди 12 години
Абе тоя Семов май,че е по кух и от Янето!?
97
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УМРЕЛИЯ ГЕРБ НАЙ-МНОГО ГО Е СТРАХ ОТ РЗС ЩОТО ТОЙ ДРУГА РЕАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ НЯМА.КОСТОВ ВСИЧКИ ГО ВИДЯХМЕ, ЧЕ Е ГОТОВ ДА УПРАВЛЯВА С ГЕРБ САМО ДА МУ ПРЕДЛОЖАТ НЯКОЙ ПОСТ КАКТО САМ КОСТОВ КАЗА НА ВОТА.НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИЗБЕРЕМ НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО.НЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ СА ГЕРБ, БСП, ДПС И АТАКА ТЕЗИ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ.РЗС, СДС, НДСВ СИ ИМАТ СВОИТЕ КУСУРИ НО С ТЯХ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВЪРВИ БАНО НО НАГОРЕ.АЗ СЪМ ЗА РЗС НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО :D
96
1
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
TAKA IM E KAZAL TRAKTORA DA KAJAT. RZS KATO NQKOE SELSKO OTBOR4E ISKA DA GO VIDQT A NIKOI NE ISKA DA GO GLEDA.PARTIQ S GEIOVE RAKOVODITELI.LAJEHA PREDI IZBORITE 4E 6TE POKAJAT I DOKAJAT KRAJBITE NA KOMUNISTITE ZA DA VZEMAT GLASOVE OT BORISOV.DS IZMEKQRI
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия са *** завистниците. абе гледайте себе си, бе. що вечно гледате в чуждата градина?
94
6
 
8
 
! Отговори
До 92 преди 12 години
"Борисов има нюх за мерзавците и подлярите." - Всички до един са назначени за министри и на ключови постове в държавната администрация . Пример 1- М.Найденов / дал разрешително на онова 20 годишно ирландско месо/
93
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До 91: И как разбра, че е "изключително ителигентен" този комсомолски секретар и мазник?
92
0
 
5
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Батка, 'г-н' се употребява само в пряка реч, демек ако му говориш на Плевнелиев директно. По името нормално се определя пола дали е г-н или г-ца ;) Иначе е мазнене ;)
91
4
 
15
 
! Отговори
Who`s next? преди 12 години
Семов трябва да е много късопаметен, щом като е забравил, как преди време се е самопредлагал на Б. Борисов, но той...хм...отклонил молбата му /за да не кажа - изгонил/. Борисов има нюх за мерзавците и подлярите.
90
9
 
18
 
! Отговори
Никола преди 12 години
Ако г-н Плевнелиев се кандидатира за президент - с най-най-голямо удоволствие бих гласувал за него! Изключително интелигентен, просто пич!