Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!

Кадиев: Двама от общинските съветници с подкупа са от ГЕРБ
Обновена: 12 сеп 2011 10:04 | 12 сеп 2011 10:02,
315
Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!
Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов абсолютно умишлено "накисна" кандидата за президент Росен Плевнелиев да се обяснява защо не е уведомил прокуратурата, че е бил изнудван от трима общински съветници от София заради изграждането на Бизнес парка през 2007 г.

Това заяви кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев пред БНТ.

Той обясни, че става въпрос за трима общински съветници, двама от които сега били от групата на ГЕРБ. Третият не бил сега общински съветник.

Към онзи момент, към 2007 година, те са били представители на десни политически партии, коалиционни партньори.

"Питайте Росен Плевнелиев. Искам той да излезе, ето така, да ме погледне в очите и да каже: "Георги Кадиев лъже", заяви червеният кандидат-кмет, отказвайки да посочи точни имена.

Още по темата

Той уточни, че разбрал за случая в края на миналата седмица, когато информацията съобщил Цветан Цветанов в Пловдив. Тогава МВР шефът каза още, че не се води наказателно преследване, тъй като реално нямало осъществена корупционна схема.

"Госпожа Фандъкова, между другото, също е знаела за това нещо 2008 година. Къде е нейната роля? Вчера я слушах как обясняваше, че общинските съветници нищо не правели, а пък тя работела. Извинявайте, как така нищо не правят общинските съветници? Ето, оказа се, че те искат подкупи. Само че са от нейните общински съветници", възмути се Кадиев и призова Плевнелиев да обясни защо не е уведомил прокуратурата.

Според него този случай бил много показателен в няколко посоки.

"Той показва, според мен, абсолютно умишленото накисване на Росен Плевнелиев да се обяснява, от страна на Цветан Цветанов. Показва подлостта на Цветанов. Той показва страхливостта на Плевнелиев. Той показва това, че те са готови да вкарват хора в листите си, независимо, че знаят че са корумпирани.

Той е показателен, това е един вид български Уотъргейт. Той е показателен за цялото лице на една политическа партия, която в момента управлява България и която се стреми да завземе всички възможни ръководни постове. Нека хората си правят изводите", заключи Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
9
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Как искам ВМРО да ви забие в земята всичките червени *** .
238
7
 
15
 
! Отговори
до 268 преди 12 години
Ясно се вижда речевия, културния и интелектуалния потенциал на хвалещите гербе и б.б. /boiiila/. дано повечето българи като мен са се осъзнали за надвисналата болшевишка опасност от диктатура и направят по-правилния избор, когато гласуват. Каквото и да изберат различно от герб все е добре. По-рано днес се "пусна" новината, че полицайте ни взимали по-малки заплати от европейските и затова щели да им увеличават трудовите възнаграждения. А нима доктори, учители, стругари, шивачи и т.н. не получават в пъти по-малки възнаграждения от европейските си колеги... баща се самоуби, като преди това уби детето си и стреля по жена си от безпаричие и дългове, нима дотук не го докара икономичната /само за някои/ политика на дянков "замразила" доходите, и поощрила премиите в министерствата... СРАМ и ГЕНОЦИД... бойко нали каза, че такава двойка "му трябва"... т.е. удобни пионки.... защо 22 години по-късно българино отново си иска "Тато" - диктатура и простащина... Ето това не мога ди обясня!!!
237
13
 
12
 
! Отговори
акуд преди 12 години
кадиеф ОБИКНОВЕН селски тарикат си това е ясно НЕ СЕ ОБЕСНЯВАИ!
236
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кадиев, кажи кои са били съветниците, иначе си същата махленска клюкарка и ти!
235
13
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Това недоносче дето трябва да се скрие и да не си показва мазната физиономия се опитва да печели избори с компромати и противопоставяне.Толкова пъти се явява на избори - вече трябваше да знае че така битка не се води.Да си видят тяхната къщичка - кандидатпрезидентската двойка - и там не всичко е наред.Да се надяваме че Чнето ще ни разкрие пикантериите.
234
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом комунист е излязъл да обяснява, всичко е ясно - вземайте сопите и бой по него. Комунистите друго не заслужават.
233
15
 
13
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Преекспониране на думите на Цветанов. Това е типично за Кадиев.
232
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кадиев: Двама от общинските съветници с подкупа са от ГЕРБ.Само че видиш ли преди това били от десни партии. а бе Кадиев , а бе Цветанов - що накисвате хората бе , ми то всеки се сеща кои са вече ............ Поне един лев взели ли са ??????????? НЕ, НЕ СА ВЗЕЛИ И ЕДНА СТОТИНКА ..........БИЛИ ИСКАЛИ.....И АЗ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ЕДИ КОЙ СИ МИ Е ИСКАЛ 100 000 лева
231
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голямо престъпление от страна на Цветанов и Плевнелиев... няма що!
230
1
 
10
 
! Отговори
ani преди 12 години
театър "Cмях, сълзи и празен хладилник"
229
2
 
4
 
! Отговори
Deborah преди 12 години
Въобще, нагласена работа, сценки, театър! Забавление, ще дам на народа да гласува за мен.
228
4
 
8
 
! Отговори
НБ преди 12 години
Дали изборите за БСП са театър та избраха за вице професионален актьор?
227
5
 
5
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Най- после истински артист! Аман от водевилни, треторазредни актьорчета!!!
226
17
 
6
 
! Отговори
Мирослава преди 12 години
Волен Сидеров е следващият президент на България, всички останали нямат шанс!
225
3
 
6
 
! Отговори
Роденавлотос преди 12 години
Колкото по-неграмотни, толкова повече се натискат да пишат и коментират. Също като заекващите- колкото повече заекват, толкова повече им се говори. България е пълна с хора без мозък и без работа. А с големи претенции. Вместо да пишете тук, да бяхте отишли да покопаете земята на село. Можеше и да се роди нещо полезно от вас.
224
13
 
8
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Станишев:"Гласуваш за Бойко - получаваш Костов"Получаваш Костов, който гласува с комунистите против ГЕРБ
223
7
 
15
 
! Отговори
да преди 12 години
Плевнелиев да отговори има ли черен печат за Германия и правил ли е далавери със социлани осигуровки в Германия????? и бил ли е секретар на комсомола в гимназията
222
14
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Едва ли някой ще гласува за червените ***
221
14
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ СА ЛОШИ преди 12 години
Герб са лоши, ама много лоши. Излъгаха Плевнелиев и той сега ще стане президент без да е искал, а нашето добро партийно момче Калфин няма да може да открадне нищо -- няма да може и един трипер да лепне като Гоце даже!
220
12
 
27
 
! Отговори
chicho icho преди 12 години
няма да гласувам за ГЕРБ никога вече