Първанов не излизал скъпо, само някакви си 4,1 млн. на година

За сравнение НС си гласувал да прахоса 53 млн. лв. за 2011
Обновена: 18 сеп 2011 10:00 | 18 сеп 2011 10:00,
236
Първанов не излизал скъпо, само някакви си 4,1 млн. на година
Снимка: БТА

Георги Първанов опроверга твърденията, че издръжката на президентската институция излиза солено на български данъкоплатец.

"В момента президентският бюджет е 4 100 000 лв. и е по-малък от този, с който Петър Стоянов е разполагал преди 10 години, а именно - 4 300 000 лв.", посочи снощи Първанов във Велико Търново, където представи книгата си "Отчетът на президента".

Още по темата

Държавният глава направи и сравнение с бюджета на парламента, който през 2001 г. е бил 12 млн. лв., а сега - 53 млн. лв.

Над два часа Първанов коментира актуални теми и проблеми, свързани с управлението на страната и президентската институция.

По неговите думи трябва да бъдат оценени по достойнство заслугите за всеки, който е живял с мисълта за България, независимо от това дали е последовател на лявата или дясната политика.

"Завещавам на моя наследник и представената от мен във Велико Търново идея за създаването в старата столица на "Пантеон на българските държавници", която в рамките на мандата не получи развитие", каза Георги Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
13
 
! Отговори
Потърпевш преди 12 години
Гоце в затвора !
118
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце се прави на голям манипулатор,не казва какъв е бил бюджетът на НС преди примерно 4 години,по времето на неговите крадци,очевидно му е неудобно,а се връща в 2001 г.А петдесетте и три милиона са предназначени за издръжката на 240 народни представители,докато четирите милиона-за издръжката на един президент,един вице,на когото почти никой не помни и името,камо ли какво е вършил и още една кохорта червени блюдолизци на държавна софра,единственото занимание на които е да възхваляват президента.
117
0
 
2
 
! Отговори
До 147 преди 12 години
Генади,ти като отвратен от това управление не заплашваше ли,че ще емигрираш от страната,сега обратното-не искаш да ти помогнат за това.Вие,***,знаете ли какво искате и като лъжете,бъдете малко по-умни,вмъквайте поне и някоя полуистина в коментарите си.
116
2
 
8
 
! Отговори
акуд преди 12 години
пърФанов не е проблема в тези 4 мил. а всички останали милиарди който си откраднал от БЪЛГАРИЯ . И ВЪРНИ ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ артефакти от ТРАПЕЗИЦА
115
26
 
5
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
ПЪРВАНОВ Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ГОРДОСТ ЗА НАРОДА!
114
2
 
15
 
! Отговори
Тенката преди 12 години
Книгата му трябва да е доста посна, като се има в предвид какво е направил за 2 мандата. Горе долу нищо! Или е пуснал глупостите които сега дрънка? НАГЪЛ ***!
113
0
 
5
 
! Отговори
CLOACA ! преди 12 години
Тази скапана мафиотска " държава " е огромна- CLOACA !!! Макиавелизъм и непотизъм= бг- CLOACA ! Ненавиждам я тази " държава " !!!
112
3
 
5
 
! Отговори
акуд преди 12 години
пърФанов не е проблема в тези 4 мил. а всички останали милиарди който си откраднал от БЪЛГАРИЯ . И ВЪРНИ ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ артефакти от ТРАПЕЗИЦА
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4 100 000 бюджет за президента да СЕ ШЛАЕ наляво надясно и никаква свършена работа.То затова толко партии се регистрираха за избори.Ех кокал,кокал ....скачат за тебе дори "музикалната двоика"
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много нарушения на правата на сайта - много хора излизат извън себе си по повод горното - много му пука на някой -
109
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
първанов а два мантата не остави нищо запомнящо се след него в позитивенплан. Виж в обратната страна спомени много.
108
0
 
9
 
! Отговори
Ало модератора преди 12 години
Спите ли? Няма ли кой да спре достъпа до сайта от психиатричните клиники.
107
11
 
5
 
! Отговори
Генади преди 12 години
Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.
106
3
 
11
 
! Отговори
киро преди 12 години
да питам СЕДЕФЧО-абе,*** президенте-абе що вместо да правите Българска коледа и да ЛЪЖЕТЕ БЕДНИТЕ ХОРА и да ги изнудвате с ТВ КЛИПОВЕ с деца, да не си НАМАЛИ ЩАТА И ПРЕДСТАВИТЕЛНИТЕ РАЗХОДИ за твойта *** фамилия ПАРАВАНОВИ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
105
1
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 12 години
Омръзна ми да чета, само негативни новини за България. МАСКАРИ СА БАНДИТИТЕ. Които си избирате. Президентска република България. Къде си Левски?
104
1
 
7
 
! Отговори
ДПС+БСП=Пъвванов преди 12 години
ДСП+БСП+СДС+БАН+СИНДИКАТИ+***=Първанов+Калфин+КуневаБезбожници и предатели на Рода Български
103
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гоце ще остане в историята и с това че обезсмисли найвисокото отличиев Бъгария - Орден Стара планина, връчвайки го на *** и пульо, вкючиелно агентите-доносници Доган, Батков и др.
102
3
 
5
 
! Отговори
еретик преди 12 години
Schutztaffel 115"И едните и другите са маскари". Това се превърна в предизборния лайтмотив на повечето опоненти на ГЕРБ.Ясен симптом на политическа импотентност.
101
11
 
7
 
! Отговори
Schutztaffel преди 12 години
Герберите са комунусти, не разбрхте ли, че едни и същи мафиоти ви се качват на главата сънародници. Мошенници за които вие сте кал?
100
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойчо, виж какво е хубаво време навън - само за разходка до Бузлуджа