Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата

Румен Петков пак иска оставката на Трайков
Обновена: 21 сеп 2011 12:21 | 21 сеп 2011 12:21,
180
Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата
Румен Петков, депутат от "Коалиция за България". Снимка: Булфото

„Некадърниците вън от правителството”, зоват от левицата. Повод за този призив на депутата от „Коалиция за България” Румен Петков е ситуацията с руските туристи, които останаха блокирани в България заради проблемите с "Алма тур".

„Вече повече от 10 дни сме свидетели на безсилието на българските власти и крахът на един туристически сезон”, подчерта Петков.

„Вместо да чуем сериозен анализ за причините, довели до този катастрофален резултат – чужди граждани да остават повече от това, което са планирали, ние бяхме свидетели на едно нагло, арогантно и некомпетентно отношение от министър Трайчо Трайков”, допълни бившият вътрешен министър на тройната коалиция.

По думите на Петков две години „Слънчев бряг” АД се ръководи от частна туристическа компания, което е очевиден конфликт на интереси.

Извозена се оказа не „Коалиция за България ”, а българският туризъм, подчерта Румен Петков и отново призова министъра на икономиката и енергетиката час по-скоро да освободи поста си.

Още по темата

Червените в парламента поискаха да узнаят дали има други туристически компании, които не изпълняват своите задължения към клиентите си.

„Това няма ли да повлече верига от фалити след този сезон? И каква е оценката за предстоящия зимен туристически сезон? Защото от пазара излиза един от най-сериозните играчи ( бел. ред. "Алма тур)”, посочи Петков.

На финала левият депутат повиши патоса на изказването си и призова: „Некадърниците вън от правителството!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
5
 
15
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Една гражданска война и такива престъпници като тази *** от снимката и всички *** които окрадоха Б-я ще ги избием като пилци,няма друг начин за разделяне с *** гадни,това е и начинът да тръгне държавата в правилната посока историята го е доказала как се свалят червените ***.Смърт на комунистите и техните ятаци.
88
1
 
2
 
! Отговори
HM преди 12 години
Браоооо руменеее, добар си ,готен си мотен сиии пориш ги кат рибииии мрибииииии, ягодеее мягодееееееееееееее, жакузитуууууууууууууу
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко бил комунист, ама Станишев чете писмото на Ламбо, писано на 9-ти септември! Цецо бил комунист, ама Калфин държи речи на Бузлуджа пред портрета на Ленин и Георги Димитров. ГЕРБ били милиционери, ама цялото БСП са агенти на ДС, начело с агент Гоце Триперов Седефчов! Комуниста вика "ТЕ СА КОМУНИСТИ"! Оставки искат сега, че две фирми се изпокарали на гърба на клиентите си! А КОГАТО ЕВРОПА НИ СПРЯ 1, 000, 000, 000 (МИЛИАРД) ЕВРО СУБСИДИЙЙ, ЩО НЕ ПОДАДОХТЕ ОСТАВКИ БЕ, ДРУГАРИ? ЗА БАТКО, БРАТКО?
86
1
 
9
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
И това го казва третия брат Галев- Румен ПетковМухахахахахахахахахахахахахааааааа
85
5
 
4
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
84
1
 
7
 
! Отговори
ДОЛУ БКП преди 12 години
Е ЗАТОВА ЩЕ ГО ЯДЕТЕ ДЕБЕЛИЯ НА ИЗБОРИТЕ, ЧЕРВЕРАСТИ МРЪСНИ! ЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КОГА ДА СПРЕТЕ! НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ВИКАШ НА ЧЕРНОТО БЯЛО, ДА ТАЧИШ 9-ти СЕПТЕМВРИ, ДА НОСИШ ПОРТРЕТА НА ЛЕНИН И ДА НАРИЧАШ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ КОМУНИСТИ! НЕ МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ НЯКОЙ, ЧЕ ПРИЛИЧАЛ НА ТОДОР ЖИВКОВ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО МУ БИЛО НАЙ-ГРАДИВНОТО!!
83
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румене,Грешиш!Не некадърниците ,а цялото Правителство вън от управлението на Държавата,защото всички са некадърници и не само там,но и в Парламента!
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЖЕ ,КОЙ ГО КАЗВА ? ОХ ЯВНО В БГ ИМА МНОГООООО БОЛНИ ХОРА ,МЕДИЦИНАТА ДА СЕ НАМЕСИ ,А НЯКЪДЕ И ОТРЕЗВИТЕЛНОТО
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
== За сведение дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милицонери-това е ФАКТ ==АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
80
5
 
6
 
! Отговори
San преди 12 години
Когато *** от герб стигнат стандарта при Станишев-нека да свирнат, но да не се напъват. През мандата си станишевци 4 пъти вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв таван/. Тия *** не само че и стотинка не дадоха, но опоскаха и това което остана от тях.
79
2
 
8
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
"Некадърниците вън от правителството" - а има ли въобще кадърни?
78
2
 
6
 
! Отговори
иван преди 12 години
Комунистите вън от Б-я 64469
77
3
 
6
 
! Отговори
Sedesar преди 12 години
До 72/Гербер-Доста си скаран с аритметиката-че при гербавите ви освен комунисти, милиционери и техните отрочета други има ли? До неотдавна се навеждаха на Тато и крепяха милиционерщината по пътя към комунизъма-идиотизъма. За сведение дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милицонери-това е ФАКТ
76
3
 
6
 
! Отговори
Кой? преди 12 години
Кой нормален човек вярва на една дума изречена от позитански черверасти?
75
1
 
4
 
! Отговори
До 74 преди 12 години
Има по-нагло лице !И това е любимият ви шестак Цвъки ПУДЕЛОВ!Нещо против,против тази противна нагла и *** физиономия, подлогата на Тиквата!Пред него Румен е ненадминат красавец!Все едно да сравняваш Квазимодо/ако знаеш кой е/с Румен Петков!
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Запалкааааа пак си прекалил с твърдия алкохол
73
1
 
7
 
! Отговори
Запален преди 12 години
Как може да го търпите още Трайков ? След изцепките този сезон не се знае дали въобще ще има туристи догодина. То не бяха натровени деца на лагери, протести на хотелиери в Слънчев бряг, а пък това с Алма Тур и заробените руснаци беше върхът просто !!! Чакаме още една оставка на масата !!!
72
0
 
6
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Румба, къде ти е папагала?
71
0
 
3
 
! Отговори
ne taka be преди 12 години
she ostanem bez pravitelstvo
70
0
 
11
 
! Отговори
До черверястите преди 12 години
Варненската структура на ДПС ще подкрепи червения кандидат-кмет Борислав Гуцанов, защото е продиктувано от желанието на партията на Доган за истинска промяна във Варна. ДПС + БСП > РЪКА ЗА РЪКА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ! КОАЛИЦИЯ ЗА ВЕКОВЕТЕ! СЕРГО, ГОЦЕ и ДОГАН НЕ ИМ ТРЕБЕ ПАРАВАН!