Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата

Румен Петков пак иска оставката на Трайков
Обновена: 21 сеп 2011 12:21 | 21 сеп 2011 12:21,
180
Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата
Румен Петков, депутат от "Коалиция за България". Снимка: Булфото

„Некадърниците вън от правителството”, зоват от левицата. Повод за този призив на депутата от „Коалиция за България” Румен Петков е ситуацията с руските туристи, които останаха блокирани в България заради проблемите с "Алма тур".

„Вече повече от 10 дни сме свидетели на безсилието на българските власти и крахът на един туристически сезон”, подчерта Петков.

„Вместо да чуем сериозен анализ за причините, довели до този катастрофален резултат – чужди граждани да остават повече от това, което са планирали, ние бяхме свидетели на едно нагло, арогантно и некомпетентно отношение от министър Трайчо Трайков”, допълни бившият вътрешен министър на тройната коалиция.

По думите на Петков две години „Слънчев бряг” АД се ръководи от частна туристическа компания, което е очевиден конфликт на интереси.

Извозена се оказа не „Коалиция за България ”, а българският туризъм, подчерта Румен Петков и отново призова министъра на икономиката и енергетиката час по-скоро да освободи поста си.

Още по темата

Червените в парламента поискаха да узнаят дали има други туристически компании, които не изпълняват своите задължения към клиентите си.

„Това няма ли да повлече верига от фалити след този сезон? И каква е оценката за предстоящия зимен туристически сезон? Защото от пазара излиза един от най-сериозните играчи ( бел. ред. "Алма тур)”, посочи Петков.

На финала левият депутат повиши патоса на изказването си и призова: „Некадърниците вън от правителството!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
5
 
! Отговори
ДО ВСИЧКИ преди 12 години
ВИЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ЛИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДА СА ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО?АКО Е ДА, ЗАЩО ТОГАВА САМО ПЛЮЕТЕ?
108
1
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
В годините на така наречената демокрация България продължава да бъде управлявана от децата и внуците на комунистите, които бяха начело и в предишните 45 години.Няма такъв всички са деца на комунистите и агенти на Държавна сигурност. Като почнете от Петър Младенов, Да не говорим за Царя, който е доказан комарджия и алкохолик
107
1
 
12
 
! Отговори
Така е . преди 12 години
" Некадърниците вън от правителството-- май е забравил , че са го уволнили . Гони го липсата на фонтан , ще сменя крачола .
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A ti bre idioto?
105
3
 
12
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
тука са парите на пенсионерите...Купил ли си е Румен Петков къща за 1,5 млн. евро в Испания?Дървената мафия на Доган снасяла парите в партийни касиДалавери за над 1 милиард лева на ДПС прикрил бившият вътрешен министър Румен Петков.
104
3
 
14
 
! Отговори
.I. преди 12 години
Точно този примитивен елемент който пикае пиян в плевенските фонтани, този който налита на бой и обижда полицаи, този елемент с отказ за виза за САЩ - точно той тръгнал да определя кой бил некадърник. Ей НАГЛИ КОМУНИСТИ БЕ, ПФУУУУ
103
3
 
11
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Полека-лека започваха да изплуват шокиращите далавери на хората, управлявали България от името на Тройната коалиция до миналата година. Срещащият се с оперативно интересни лица и пикаещият във фонтаните бивш министър на вътрешните работи Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта.
102
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 87 СЛЕД ГЛАВОЛОМНОНО ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ОТ СТАНИШЕВ ЗАЩО БЕЗ НАМАЛЕНИЕ ОТ ББ СЕГА ВДИГНАТИТЕ ЗАПЛАТИ БЯХА МИНИМАЛНА 240 и пенсии по 130!АМАН ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ПРЕЛЕТЕЛИ С НЛО!ВДИГНАЛ СЕР ГЕЯ НА БАБА ТИ ПЕНСИЯТА АМА СЕГА ГЛАДНА !ЩЯХ ДА РНАЗБИРАМ СОЦИАЛИСТИТЕ И СОЦИАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО БЯХА 20 ГОДИНИ ТУ на власт ту в опозиция ,ако бяха вдигали минималната с по 20 лв годишно20 години по 20 лв.400лв и 120 мин през 1989 сега МИН.ЗАПЛАТА 520лв.СПАХА 20г сега ПРОГЛЕДНАХА -народа беден
101
2
 
10
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Румен Петков си купи супер луксозна къща в Испания за 1,5 млн евро..Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта. Успял е да спести достатъчно милиончета, за да си купи богаташка къща с няколко спални и кипро паркче в любимия град на Камата Барселона,
100
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бригадата на Кутев тук се чувства като удома си. Праскат си плюсове и минуси, такак както се праскат на партийни събрания. А защо няма новина, че ДПС подкрепя червената медуза Гуцанов за кмет на Варна? Октомври месец пускаме водата и всичката червена *** изтича в канала, от където изпълзя!
99
1
 
8
 
! Отговори
Тиквондер преди 12 години
Кух съм като хралупа, ама ще запълна празнината с пачки!
98
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Некадърниците вън от правителството..........??Ами че то трябва от Боко да се започне бе пикаещият!!!
97
7
 
5
 
! Отговори
Кондьо преди 12 години
Куйович, муйовович, уйович...гербуйович
96
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Опашки пред офиса на "Алма тур" "КАЗАХ Бойкова зима иде ама не ми вярвате.И сега ще има НЕвярващи но като загърмят банките ще ви омекнат коленцата.Хайде на хаирлия да ви е с Мухобойко.Бял ден да не видите.
95
2
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
че то кой ще остане?
94
8
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Изкаже ли се позитанец и се изсипват тонове л******...
93
4
 
16
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
ЯВНО ПИКАЕЩИЯТ В ФОНТАНИ СЕ МИСЛИ ЗА КАДЪРЕН ??? СМЯХ В ЗАЛАТА ...
92
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румене бегай към клозета да чишкаш
91
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бившия унгарски премиер-социалист Дюрчани е подсъдим за няколко милиона заменки, а наш СЕРЬОЖА кога ще го осъдят за МИЛИАРДИТЕ ЕВРО, С КОИТО ОЩЕТИ ДЪРЖАВАТА ЗА 4 ГОДИНИ МАНДАТ? Кой продаде българското Черноморие и планини за жълти стотинки и ги бетонира? КОЙ? Бойко и Цецо сигурно?
90
3
 
5
 
! Отговори
ПАК ЛИ преди 12 години
ОТНОВО ФОНТАНА,МУЕВИЧ,ВЪН ТИ САМИЯ,ЧЕ НАПРАВИ БСП ЗА ПОЗОР МАФЬОТ,МАСОН,КАК ГО ТЪРПЯТ НЕГО С ТЕЗИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ НА ПИАНДУРНИКА,Е,ЩЕ ГИ ХРАНТУТИ НАРОДА,А ТОЙ ЩЕ МИЗЕРСТВА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ИМА ПАРИ ЗА ПРИЩЯВКИТЕ ИМ.