Станишев: Силата на полицията при ГЕРБ се оказа блъф

Правителството се крепяло на „полицейщина”, а не на създаване на ред
26 сеп 2011 21:00,
150
Станишев: Силата на полицията при ГЕРБ се оказа блъф
Снимка: Булфото

Силата на правителството на ГЕРБ  в полицейската работа се оказа блъф, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на откриването на предизборната кампания на партията в Пловдив.

Имат силата да мачкат хората, да ги плашат, но нямат силата да реагират, да въдворят ред и да накажат един самозабравил се богаташ, който тормози хората от село Катуница вече много време, каза Станишев, цитиран от „Фокус”.

Според лидера на социалистите в конфликта в Катуница не става дума за етническо напражение, а хората се надигнали срещу безнаказаността и бездействието на държавата.

Същата теза по-рано днес застъпи и бившият вътрешен министър от правителството на Станишев – Румен Петков. По време на неговия престой в министерството чадър над Цар Киро не е имало, заяви Петков.

Няма сигнал срещу Рашков или фамилията му, който да не бил разследван по времето, когато аз съм бил вътрешен министър и смея да твърдя, че през този период там алкохол не се е произвеждал, каза Румен Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
izmennik i predatel si ti stanishev boklyk dolen .
145
0
 
3
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
сЕРГЕИЧО,хващаи си самолета за моска и се покриваи,че и теб не те чака нищо добро вчера беше Рашков утре си ти Овчров Костов и другите са на пангара.
144
6
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
143
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Добре бе Серги и БСП другари, нали бяхме "ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА" допреди седмица. Какво стана с квиченето в тази посока, сега пеете друга песен - ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ...
142
1
 
5
 
! Отговори
teo преди 12 години
СерГЕЙЧО, не се закачай с полицията и не я предизвиквай, защото ще носиш ибрика не само на Доган, Симеон-крадеца , Гоце и на младите полицайчета!!! Объркал си пак трамвая, ГЕЙЧО!!
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** при тройната коалиция закачал ли го е някой. Мръсни комунисти ей.
140
0
 
10
 
! Отговори
бсп преди 12 години
ЕЕЕЕЙ ПЛЪХ ,къде бяхте ВИЕ да го спрете БЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!СЕГА за 2 години искате всичко Борисов или ГЕРБ да ви оправя?!Мошенници такива цар Киро е ВАШ!!!!ВИЕ го покровителствувате,защото ви пълни гушите ЗАТОВАААА!!!!Сега МВР ви е виновно?!Вземете се скриите ,че ни се гади на всички от ВАС!!!!!
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако е за кражби и престъпления ние българите ги вършиме 100 пъти повечеразходете се от св.влас до равда огледайте се умножете по 100 и приблизително ще си представите за какви кражби става дума протестите трябва да са срещу менте политиците от бсп и сдс заради тези загубени 20 години
138
1
 
15
 
! Отговори
антигоце преди 12 години
Няма по нагъл тип от тоя *** гнусен!!!
137
1
 
11
 
! Отговори
антигоце преди 12 години
Няма по нагъл тип от тоя *** гнусен!!!
136
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даа, при теб беше сила полицията, Станишка, помним как по твоя заповед Румен Пикнята каза на хората си да бият студентите, учителките, миньорите.. Друго беше, нали, такива протести се смазваха моментално, да няма ексцесии... *** долна гад червена!!
135
0
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Товаришч Станишев, та вие на същата тази полиция с вашите шефове на МВР и с хора като Ал Трактора й разгонихте фамилията. Да припомним ли, че немалко от сегашните областни полицейски началници са ваши рожби и заставаха зад гърба на такива като цар Киро, защитавайки го заедно с назначените от Гоце Първанов прокурори от справедливо наказание. А сега критикувате ожесточено Бб заради същите тези ваши кадри и "спонсори". Само че той не се усеща да изчисти вашите хора...
134
10
 
1
 
! Отговори
Просто питам. преди 12 години
А кое от казаното не е така, та сте се разсмърдяли?
133
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Станишев веднага започна да използва положението за политически цели,но това си е за негова сметка,защото каквото и да каже в този момент ще има недоволни били те от тази или онази страна на барикадата и ще стане вярна приказката "който нож вади от нож умира"!!!!!
132
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБългаромразци!
131
4
 
18
 
! Отговори
ddd преди 12 години
Станишев,червен *** нещастен ,това не е само от правителството на ГЕРБ,това е от 20 години.... Какво ще спреш ти,колко от престъпниците докато бяхте вие на власт бяха вкарани на топло,но при вас беше друго,крадяхте вие и не закачахте другите които правеха това.За разлика от вас герб крадат,но и бият през пръстите същите ония на които вие позволявахте да крадат.Та дали червени,дали гербери,дали сини....Всичките сте едни ***....
130
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям наглец, няма що! Как има очи да се изказва по този въпрос? Никога повече комунизъм.
129
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как се оправят наслоени бакии от некадърни предишни управници.полицията блъфирала а вашата като нищо не правеше?
128
1
 
6
 
! Отговори
мира преди 12 години
Браво 123!Гордея се с правилните изказвания.Има обективност и правда.Благодаря ти.Стоплими душата,прав си за БОГА.
127
1
 
11
 
! Отговори
ceco преди 12 години
MI6KA ZAMAL4I BE