ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ

От тази битка ще спечели ДПС, прогнозира Костов
Обновена: 3 окт 2011 16:04 | 3 окт 2011 13:30,
299
ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ
Снимка: БТА

В момента ГЕРБ се борят за вота на ромите и контрола върху него, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

"Те считат, че по отношение на българските гласове могат да задържат това, което имат, или да жертват малко, да върнат част от вота, който са привлекли от Атака", коментира той.

Според Костов ГЕРБ прави опити да измести ДПС и БСП от контрола върху ромския вот, които се осъществяват от Цветан Цветанов.

Той е едновременно шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, вътрешен министър и контролира парите, които ЕС отпуска за интеграцията на ромското малцинство, твърди томносиният лидер.

"Този троен конфликт на интереси не е случаен, защото чрез него ГЕРБ в момента правят опит да използват зависимостите на ромските барони, които си построиха дворци с парите от ромската декада и които МВР оставя безнаказани за извършени нарушения", посочи Костов.

Според него управляващите ще се възползват от тази зависимост, за да изнудват ромските босове, които на свой ред контролират ромските гласове. От ДСБ очакват "брутална рекетьорска акция, дирижирана от ГЕРБ".

Още по темата

"От тази битка със сигурност ще спечели ДПС, вероятно ще загуби БСП. Ако ГЕРБ проведе операцията по рекетирането на ромските барони, ще спечели и тя. Ще бъде бита и инжекция с адреналин право в изнемощялото сърце на Атака", прогнозира Иван Костов.

От ДСБ призовават хората да излязат да гласуват на предстоящите избори, защото колкото повече избиратели отидат до урните, толкова по-малки ще бъдат последиците от тази игра.

"ГЕРБ имат сметка от раздухване на етническото напрежение и политическия екстремизъм, защото всички останали теми остават на заден план – и бедността, и липсата на работа, и спадналите доходи и обезценяващите се пенсии. Всички обещания на ГЕРБ, които трябва да се дебатират, са забравени", коментира Костов. 

"Косвен допълнителен ефект за коалицията ГЕРБ–Атака се получава от това, че неориентираните хора от българския етнос чуват плитките, но кресливи гласове на Атака", посочи още лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: ромиИван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели все някой ще е президент, но как да спрем *** ТЕРОР?*** крадат последните стотинки на старци по села и градчета, а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница ТОЗИ ПЪТ ПАЛЕЖ на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от *** етническа омраза!!! А според Бойко проблем били *** горящи къщи, а не етническите УБИЙСТВА или пребитите българи и горящите им къщи?!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ е нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА *** ТЕРОР, КОЙТО НЕ СПИРА, той бил пропаганда!!!
287
3
 
1
 
! Отговори
Razz преди 12 години
Волен Сидеров
286
10
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
285
0
 
5
 
! Отговори
GUN преди 12 години
Замислете се защо толкова зяха, когато решаваха с какъв знак да се попълват бюлетините. И избраха Х, защото това е най-често срещаният подпис при циганорите. Ако трябваше ръчно изписване колко ли щяха да са невалидните бюлетини? Пък и фалшифицирането щеше да е далеч по-трудно, след като може по почерка да се устнови, колко бюлетини в един избирателен район са попълнени от едно и също лице.
284
0
 
2
 
! Отговори
адреналинка преди 12 години
В настоящето думата българи се използва за обозначаване както на народностната (или етническа) група българи, така и на гражданите на Република България. От юридическа гледна точка термините "българин" и "български гражданин" имат различен смисъл, тъй като българи могат да бъдат и чуждестранни граждани с български произход и национално съзнание. Същевременно, български граждани могат да бъдат лица с небългарска етническа принадлежност.Хайде да наричамв вече нещата със юридическите им термини
283
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ti,kvo napravi be boklyk, samo pliapash ,*** ne si li priatel na car kiro ,dostatachno izkradi i se otarva ot boshkov 10 procenta tvoite imoti ot 400 dekara kashti i ranco koi da gi proveriava i tvoiata bannka s parite koito otkradna.
282
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като не си грамотен нямаш право да гласуваш нов закон нямаш ли основно поне
281
8
 
9
 
! Отговори
КНК преди 12 години
Трябва да си издухал безмозъчен комунист за да не разбираш елементарните истини, които говори Иван Костов.След 65 години присъствие на комунистите в управлението на държавата и жалкото състояние на и народа в резултат на това управление,трябва да ви дойде ума в главата и да престанете да пишете глупости.НЕ Е ВАЖНО КОЙ ВИ КАЗВА ИСТИНАТА,А КАКВО ЗНАЧИ ТОВА?И КОЛКО Е ВАЖНО ДА ПРИЕМЕТЕ ИСТИНАТА И ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА.НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА *** И ДА ПИШЕТЕ СРЕЩУ ИВАН КОСТОВ.ТОЙ НЕ Е ПРОБЛЕМ.
280
8
 
4
 
! Отговори
до ПФУ преди 12 години
Не знам колко трябва да си *** за да не разбереш че си в единен строй с БСП, ДПС, СДС и вся осталная ***?Ти не видя ли тая комбинация дружно да гласува заедно ( БСП, ДПС, СДС и вся осталная ***?кажи ми кога видя заедно да гласуват ( БСП, ДПС, ГЕРБ заедно ) ? кажи *** селянко сдухана неграмотна - кажи не ми мигай - като гласуваш за Костов - гласуваш за БСП, ДПС, СДС и вся осталная *** - твоите права никой не ги нарушава - имаш право да влезеш при прасето в *** и да си грухкате -
279
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще бъде бита и инжекция с адреналин право в изнемощялото сърце на Атака", прогнозира Иван КостовА на Вас сини продажници ще Ви бъде бит шут право в *** на изборите
278
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че е прав Костов - прав е вижда се от снимката че не е седналАма кави глупости говори и как лъже не е истина каква ***
277
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ми по-гнусен от Доганяциганин обвинява Българин за *** гласове ужас и безумие
276
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов е най добрият БГ политик
275
7
 
14
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
И герб ще ме хване за х..я както НДСВТия са вече пътници ама още не знаят.*** нищо - сега на изборите ще им светне как се гласува НА ИНАТ срещу тях
274
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На политик който 20 години се мъдри във властта и има заведени дела за кражби и злоупотреби независимо дали си е платил или не НЕ ВЯРВАМСофиянски, Костов, Ахмед Доган, Румен Петков, Румен Овчаров и тнАз знам защо България е най бедната членка на Евросъюза Ще гласувам против Вас - за да отидете където Ви е мястотоЕдинственият ми избор е ГЕРБ - сини и червени другарки и другариВашето време свърши
273
10
 
8
 
! Отговори
паунд преди 12 години
ТОЗ ДАЛИ Е ***,БРАТ МУ ЗНАМ ЧЕ Е АМА?
272
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарю Костов благодаря за поясненията коя партия печели и коя губи би ли ми обяснил като на *** избирател - когато ТИ гласува с БСП и ДПС - кой печели и кой губи ? Така де хем гласуваш с БСП и ДПС -ем си против тях - има някой *** гнусляр и лъжец тука ама не мога да се сетя -ГЕРБ ли е ? СДС и ДСБ ли е ? Но знам за кого да гласувам - нема да се плашиш - сега в бюрото по труда има едни курсове за преквалификация -не е лошо да отидеш и разпиташ след изборите
271
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък чух че Цар Киро финансирал СДС и точно теб Мавъре - чух че се бориш точно ти за ромските гласове да прескочиш 4% и пак да даваш акъл -Видях с очите си че точно ти и Атанасов сте назначили Алексей а обвини официално Филчев- Видях с очите си как гласуваш в парламента с БСП и ДПС като кръвни братя дочух че си единствения Българин без досие -разбрах че нещо школичка си карал В Украйна навремето - Крадеца вика - Дръжте крадеца нещто не върви - История си ти ***
270
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра`иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.ВТ: Еми...ще го реша веднага.ББ: Айде виж го и ми звънни!
269
8
 
15
 
! Отговори
ПФУ! преди 12 години
ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ АКО КОСТОВ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА? И това ще стане някой ден, хората остаряват, оттеглят се от активна работа. . . С какво ще се промени вашия живот ако ги има само ГЕРБ, БСП, ДПС и плеадата им малки подгласници ? Ще станете по-богати ?Не. Ще станете по-умни?не. Ще се радвате , че 'нашите" са на власт докато тънете в плявата на ДелянПеевата преса, по форумите ще цари спокойствие , както и в главите ви. Аз пък искам да чувам мнението на Костов защото е по-различно, защото се базира на добри икономически познания и християнски ценности. Искам да чувам разумни мнения , освен Давай Цецомачкай Бойко и т. н. глупотевини. Или искате да заглушите гласа ми и да ми отнемете правото да мисля?Искате да съм в единен строй с БСП, ДПС, ГЕРБ и вся осталная ***? Пък и как ще испускате парата в главите си, кого ще ругаете така страстно и цветисто? Така, че пазете Костов