ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ

От тази битка ще спечели ДПС, прогнозира Костов
Обновена: 3 окт 2011 16:04 | 3 окт 2011 13:30,
299
ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ
Снимка: БТА

В момента ГЕРБ се борят за вота на ромите и контрола върху него, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

"Те считат, че по отношение на българските гласове могат да задържат това, което имат, или да жертват малко, да върнат част от вота, който са привлекли от Атака", коментира той.

Според Костов ГЕРБ прави опити да измести ДПС и БСП от контрола върху ромския вот, които се осъществяват от Цветан Цветанов.

Той е едновременно шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, вътрешен министър и контролира парите, които ЕС отпуска за интеграцията на ромското малцинство, твърди томносиният лидер.

"Този троен конфликт на интереси не е случаен, защото чрез него ГЕРБ в момента правят опит да използват зависимостите на ромските барони, които си построиха дворци с парите от ромската декада и които МВР оставя безнаказани за извършени нарушения", посочи Костов.

Според него управляващите ще се възползват от тази зависимост, за да изнудват ромските босове, които на свой ред контролират ромските гласове. От ДСБ очакват "брутална рекетьорска акция, дирижирана от ГЕРБ".

Още по темата

"От тази битка със сигурност ще спечели ДПС, вероятно ще загуби БСП. Ако ГЕРБ проведе операцията по рекетирането на ромските барони, ще спечели и тя. Ще бъде бита и инжекция с адреналин право в изнемощялото сърце на Атака", прогнозира Иван Костов.

От ДСБ призовават хората да излязат да гласуват на предстоящите избори, защото колкото повече избиратели отидат до урните, толкова по-малки ще бъдат последиците от тази игра.

"ГЕРБ имат сметка от раздухване на етническото напрежение и политическия екстремизъм, защото всички останали теми остават на заден план – и бедността, и липсата на работа, и спадналите доходи и обезценяващите се пенсии. Всички обещания на ГЕРБ, които трябва да се дебатират, са забравени", коментира Костов. 

"Косвен допълнителен ефект за коалицията ГЕРБ–Атака се получава от това, че неориентираните хора от българския етнос чуват плитките, но кресливи гласове на Атака", посочи още лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: ромиИван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на г-н Костов. Но "мъдрият" български народ предпочита неграмотници, като борисов, цветанов, първанов, симеон сакскобурготски. да не се чуди, че живее зле. На такива не съчувствам. Един *** надут и самомнителен да им се натрапва с магистрали и прерязани ленти
267
8
 
17
 
! Отговори
командир преди 12 години
браво Командире, много точно и разбираемо
266
9
 
4
 
! Отговори
iliq преди 12 години
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOQ MANGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KOSTOV AMAN OT NEGO....OTIVAI NA MAIKASI VUV G.......ZA.
265
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще падна !И този се яви на хоризонта!Първо Доган, след него Костов и Станишев,до гуша ми дойде от тези политически трупове! Сидоров и той ще почне с неговите истерии и после защо не ни приемат сериозно в ЕС?Че вижте ни политическият "Елит",единият да хванеш па да удариш другият,все отр...пки.
264
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и това го казва един от най-големите *** в държавата-Костофф.То бива политическа немощ и смехории,ама тоя и *** прекаляват.
263
11
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Иване,Не съм твой фен,но съм длъжен да призная ,че в случая си напълно прав.Този цирк ,който ни показват ГЕРБерчетата е обида за всеки средно интелигентен човек.Тези хора са готови да проиграят България ,само и само да спечелят изборите. И защо ?Да грабят ,да грабят и пак да грабят.Пример- варненският,сливенския ,ямболския и т.н. кметове. Що се отнася до кандидат-президентът, то този на ГЕРБ е "гола вода".
262
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов отдавна трябваше да говори само с прокуратурата и после на затворническите събрания. Не знам какво прави още на свобода и още повече в политиката.
261
7
 
19
 
! Отговори
КОСТОВ...Я КАЖИ... преди 12 години
...ЗАЩО НЕ АРЕСТУВА ЦАР КИРО , КОГАТО ЗАЛОЖИ БОМБА ПРЕД ВРАТАТНА в."ТРУД"...??!!!НАЛИ ТОГАВА , БЯХТЕ НА ВЛАСТ...??!!!!С КАКВО ТЕ ДЪРЖЕШЕ *** , ТА НЕ ГО ПЪХНА В ПАНДЕЛАТА .....ОЩЕ ТОГАВА?ДЕ ,ГИДИ КУЧЕ ПРОДАЖНО....!
260
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То сал едно БДЖ и едни пощи останаха и тях ли да загубим няма да гласувам за Костов.
259
10
 
12
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Костов -прав си,ама ще гласувам с невалидна бюлетина,защото искам да гласувам "за" ,а не срещу.И тъй като сте един дол дренки-няма да ми ползвате гласа!
258
7
 
15
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Ако не за друго, то за това е прав И. Костов... що си мислите, че иначе е "започнала проверка" срещу цар Киро, десет дена преди случая "Катуница"? Бас хващам, че ако беше станало така в Катуница, пак щяха да го приберат! Колко ли хиляди ромски гласа, може да осигури "царя" в Пловдив? и за кого ? Ще го оставят ли ГЕРБ, да даде тези гласове на някой друг? Едва ли...ще излезе , че направо е мазохист, ако въпреки това не отстъпи...по интересно ми е.. ДПС и БСП платиха ли му вече за гласовете..?
257
9
 
13
 
! Отговори
иван преди 12 години
Чичо толкова си лъжлив колкото и нагъл! Що не светнеш хората защо пусна Рашков от следствения, когато взриви 1999г. в. Труд заради публикации срещу него? По нареждане на бате Додо Сокола? Който в момента трупа активи, понеже електоратът му замалко да гласува за ГЕРБ, ама сега с тези размирици пак ще гласува за своя феодал пазител, с който явно отдавна сте си съратници, а сега разигравате театро пред хорарта....
256
6
 
10
 
! Отговори
До Костов преди 12 години
Най-после се появи. Комунистите голям номер ти спретнаха с царя. Още ми е криво, че отговори така на преподавателите- младите да заминават да учат навън, тука нямало средства за образование. Но ти простих и не греши повече. С теб все мога да се разбера, но с Бойко въпреки, че е сърцат и искрен- няма твоята мисъл. Да му бе налял мозък в главата? Защо не го направи: за себе си ли мислеше или за този народец?
255
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали ГЕРБ дрънкаха, че няма да толерират лошите практики ? Не само, че ги толерират , но и ги доразвиват ... Защото са лъжци мошеници и престъпници ! И нямат морал...
254
9
 
7
 
! Отговори
afrikaneca преди 12 години
4eta Vi komentarite i vijdam,4e naroda pak proglejda.Kostov vinagi e bil N1!!!!!!!!!
253
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото каже Костов е аксиома. Онзи *** Киро Рашков каза в прав текст, че ще подкрепи ГЕРБ и затова станали убийството и безредиците в Катуница. *** може и да лъже, но тази пълна информационна мъгла около него е много подозрителна. Нищо не може да оневини Тиквата, Тсецко и данъчните, че две години са си траели. Но естествено за герберо-маргаритките две години са твърде малко...
252
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все пак да не надценяваме един човек, учител по физкултура, който все пак е само един изпълнител на чужда воля.
251
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаем, че Костов е виновен за всичко, сигурно и за Катуница. Сигурен съм и че скоро ще има и доказателства, че той е карал микробуса. Не му стига, че направи лятото да е горещо, зимата студена, сега и Катуница ни спретна!
250
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов пак го каза просто и ясно но дали матряла може да го разбере
249
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за Цв. е прав. Вече стана прекалено нагло и трябва да си ходи. Който и да дойде (без Болен), ще е по- малко зле.