ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ

От тази битка ще спечели ДПС, прогнозира Костов
Обновена: 3 окт 2011 16:04 | 3 окт 2011 13:30,
299
ГЕРБ – брутални ромски рекетьори, скочиха от ДСБ
Снимка: БТА

В момента ГЕРБ се борят за вота на ромите и контрола върху него, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

"Те считат, че по отношение на българските гласове могат да задържат това, което имат, или да жертват малко, да върнат част от вота, който са привлекли от Атака", коментира той.

Според Костов ГЕРБ прави опити да измести ДПС и БСП от контрола върху ромския вот, които се осъществяват от Цветан Цветанов.

Той е едновременно шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, вътрешен министър и контролира парите, които ЕС отпуска за интеграцията на ромското малцинство, твърди томносиният лидер.

"Този троен конфликт на интереси не е случаен, защото чрез него ГЕРБ в момента правят опит да използват зависимостите на ромските барони, които си построиха дворци с парите от ромската декада и които МВР оставя безнаказани за извършени нарушения", посочи Костов.

Според него управляващите ще се възползват от тази зависимост, за да изнудват ромските босове, които на свой ред контролират ромските гласове. От ДСБ очакват "брутална рекетьорска акция, дирижирана от ГЕРБ".

Още по темата

"От тази битка със сигурност ще спечели ДПС, вероятно ще загуби БСП. Ако ГЕРБ проведе операцията по рекетирането на ромските барони, ще спечели и тя. Ще бъде бита и инжекция с адреналин право в изнемощялото сърце на Атака", прогнозира Иван Костов.

От ДСБ призовават хората да излязат да гласуват на предстоящите избори, защото колкото повече избиратели отидат до урните, толкова по-малки ще бъдат последиците от тази игра.

"ГЕРБ имат сметка от раздухване на етническото напрежение и политическия екстремизъм, защото всички останали теми остават на заден план – и бедността, и липсата на работа, и спадналите доходи и обезценяващите се пенсии. Всички обещания на ГЕРБ, които трябва да се дебатират, са забравени", коментира Костов. 

"Косвен допълнителен ефект за коалицията ГЕРБ–Атака се получава от това, че неориентираните хора от българския етнос чуват плитките, но кресливи гласове на Атака", посочи още лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: ромиИван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много истини събрани в няколко изречения! Тежки, неприятни истини! Не само за управляващите, но и за нас като нация
247
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да е неприятно на мнозина, Костов отново е прав...
246
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Великият Костов можеше да изрита ЧЕРВЕНИТЕ ПРИНЦОВЕ в 9 глуха!ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ?ЗАЩОТО ИМАХА НЕЩО ПРОТИВ НЕГО И МУ ЗАТВОРИХА УСТАТА И ВЪРЗАХА РЪЦЕТЕ!ДАЛИ Е МОЛБАТА ЗА ЧЛЕНСТВО В БКП ,ДАЛИ НЕЩО С ЕЛЕНА ?ДАЛИ Е ДОСИЕ НА ЕЛЕНА-все пак е била партиен секретар и съвсем резонно да е била и доносник!
245
8
 
14
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Спомнете си 97 г........и кой извади България от лай..та от поредния грабеж на БСП,спомнете си къде отидоха Бисеров и Данчо Пицата..........Аз ще си гласувам за Костов,поне е умен човек....дано да не греша,но като гледам какво има на политическата сергия !!!!
244
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една българска поговорка :"Дръж ми *** *** ,да ти се писмея,че твойто ходи а мойто лази"Може и да е цинична ,но на нашият народ просто много пъти му е писвало ."Присмел се хърбел на щърбел "или "Присмела се кука на кръво дърво"ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ СЛУШАМ 22 години,ЗА ГЛАСУВАНЕ С ЧУЖДИ КАРТИ НЯМАШЕ ЛЕК 20 ГОДИНИСЕГА НЕ ГЛАСУВАТ С ЧУЖДИ КАРТИДАНО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ИЗБОРНИЯТ ТУРИЗЪМ БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ ТЕМИ!
243
8
 
14
 
! Отговори
Младен преди 12 години
Костов винаги е бил прав, за разлика от разни Тикви, Гоцета и всякакви комуно-производни.Жалко, че комунистическите медии го свалиха. Същите медии, които надуха балона ГЕРБ и ни докараха дотам, че една полуграмотна мутра, самовлюбена, страхлива и с психически отклонения да ни е Премиер.Няма такъв срам.
242
8
 
8
 
! Отговори
иво преди 12 години
Българино, Остави ги да се порадват на своята надежност и глупост. Зная , че много от вас гласувате против идеята ми , че единственната алтернатива на Плевенлиев е М. Кунева. Никога не съм бил привърженик на Симеон Сакскобургготски.Никога не съм гласувал за него. Но сега има два реални кандидати. Плевенлиев или Кунева, Достатъчно дълго съм в политиката за да обясня на невежите , че Ив.Костов не разкри сътрудниците на ДС , заради един много висш държавник, брат на собстеник на телевизия.
241
1
 
9
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
След прочитането на последните коментари ми идва куража, че матряла не е чак толкова много
240
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов е абсолютно прав. Дано го чуе народа на БОЦЕ И ГОЦЕ не се надявам.
239
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много ясно. Иван Костов е виновен! жалко, че Иван не ни е премиер и сега. комунистите щяха да се давят в собствените си кървави сълзи...
238
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, па кой за каквото е учил, сега. Тикви Тиквев - Кръстинкът пожарникар си е мутра. ромските босове все пак са конкурентни босове. Боса е само един - Дон Тиква.
237
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
играта с ромските гласове е позор за нацията, позор за политическия елит и позор за самите роми.Крайно време е ГЕРБ ако не се засрамят, Европа да се намеси !
236
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДСБ предупреди за очаквана брутална рекетьорска акция, дирижирана от ГЕРБ, по отношение на ромските босове. Това каза на пресконференция лидерът на тъмносините Иван Костов, цитиран от БТА. Според него борбата е за гласовете на ромското малцинство, като ГЕРБ се опитва да рекетира ромските босове, които на свой ред контролират ромите. Един от примерите е инцидентът в Катуница, но и да не беше той, щеше да има друг, смята Костов. =================== Ето, човека го каза
235
9
 
1
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
до 236колего я се опомни малко.аз ли преподавах научен комунизъм в ТУ
234
0
 
8
 
! Отговори
до българин 235 преди 12 години
Костов НИКОГА не е бил комунист и ченге от ДС - Н И К О Г А!templar.blog.bg/politika/2008/03/24/dosieto-na-ivan-kostov.176113
233
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 12 години
Червените от ГЕРБ, Атака, БСП и ДПС, знаем, че можете да плюете Костов, защото ви бил ограбил, с държавата барабар. Обаче, толкова години, откакто го бутнахте от власт, нещо не можахте за нищо да го осъдите, въпреки че и служби и полиция и прокуратура и съд са ваши, с медиите барабар. Той си е и без това ваш кадър, ама много го намразихте, защото каза и показа, че НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО ДА ЛАПАТЕ, НЯМА КАКВО.СЕГА ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА ВАШИТЕ ГАДОСТИ С *** ***. Та, ще умирате.
232
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов, който е ***,може да го използват за открити уроци относно еволюцията в часовете по биология...но не и за Министър на МВРБившо ченге на ДС и физкултурник не е за този пост!
231
1
 
9
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
Доган верно все още получава среднощни напикавания при спомена за Костовото управление. Тогава беше наврян на кучето в *** и беше наистина независим, т.е от него нищо не зависеше!!! Хубави времена, дори само заради този факт винаги ще уважавам Костов! Единственият, който преди сума си години нарече *** "проклятие за България"! Тогава Сидеров още не знаеше думата национализъм, ама нейсе...
230
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дяволът е от Правец и се казва Златев. Свободата на действие на главният слуга е сведена до рязане с ножица и да посоляване на погачи. Както виждате мутрите са на свобода и перат парите си в банката на метресата!
229
3
 
17
 
! Отговори
Ъ преди 12 години
Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.