Кой се облажи от Цар Киро? Кой?

Кой е този човек от ГЕРБ, настоя червеният лидер
3 окт 2011 21:05,
285
Кой се облажи от Цар Киро? Кой?
Снимка: БТА

Какви са отношенията между ГЕРБ и Кирил Рашков, попита днес червеният лидер Сергей Станишев, след като дни наред в интернет форуми се сипеха информации как Цар Киро е бил член на управляващата партия.

"Самият Рашков е заявил, че има договорка с ГЕРБ да ги подкрепя", твърди Станишев.

"Може би това обяснява бездействието на МВР в Катуница", каза той и съзря намеса отгоре, въпреки че преди дни премиерът твърдо обяви, че в партията му не членува Рашков.

Още по темата

"И аз питам кой. Кой е този човек от ГЕРБ? Лидерът на партията Бойко Борисов, председателят на предизборния щаб трябва да отговорят – кой е ръководил действията на полицията в Катуница. Тази ситуация много удобно замъглява другите проблеми – и социалното положение, и бедността", допълни той.

Според него по темата за Катуница – основният политически въпрос е: Може ли държавата да гарантира социалния и етническия мир?

"Трагедия" – така Станишев описа днешната ситуация с ромите у нас.

Затова по думите му БСП има мисия на предстоящите избори – "да прекратим това безобразие в страната".

Сергей Станишев каза още, че БСП има всички основания за вот на недоверие към правителството, но "най-силният вот на недоверие е от българските граждани – хората да им кажат какво си мислят в действителност за това управление".

Той бе категоричен, че партията му не е водила разговори за подкрепа на втори тур. "Това включва и ДПС", отсече Станишев.

"Мисля, че никой вече не се съмнява, че ще има балотаж между Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
0
 
31
 
! Отговори
БОБО преди 12 години
ОБЛАЖИХА СЕ НЯКОИ ГЕРБЕРИ САМО ,ЧЕ ПРЕЗ 1990 ГОДИНА КОГАТО ИЗГРЯ ЗВЕЗДАТА НА ЦАР КИРО КАТО ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ФАЛШИВ АЛКОХОЛ.
279
0
 
31
 
! Отговори
БСП преди 12 години
Ромите ги прехвърлете на други щом толкова знаете ,голяма услуга ще ни направете!
278
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Бате Бойко ти внимавайкаубоец е отзад.Моля те не му се давай,щото има косопад.Бате Бойко е индианецно от ромски произход.Може и да нема ланец,но е кръгъл ***."
277
0
 
38
 
! Отговори
GERB=GROB преди 12 години
Тази сутрин в предаването Насреща с Люба Кулезич по ТВ7, лидера на етническата *** и противоконституционна партия ДРОМ Илия Илиев, заплаши протестиращите в последната седмица българи с етническо прочистване и геноцид. По време на полемиката, в която участваше и шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов Дучето, който опонираше на Илиев, наглия *** заяви, цитирам Ти какво си мислиш бе, че като сте излезли 1500 души на улицата, сте направили голямо нещо ли? Ами аз само с едно обаждане мога да събера 15 000, дори 50 000 души и ще ви смачкаме.След тази откровена заплаха за геноцид, нито водещата, нито присъстващия в студиото бивш шеф на Националната служба за сигурност, о. з. генерал Атанас Атанасов, не намериха за нужно да обърнат внимание на Илиев, че върши престъпление и то от национален ефир. Напротив, той се включи на страната на *** срещу Димитър Ангелов и започна да обяснява колко вредни и опасни са хората, които демонстрират по улиците на българските градове. Припомняме, че Илия Илиев беше 4 години общински съветник в Столична голяма община, където влезе с листата на ГЕРБ.С тази статия се сигнализира Софийската прокуратура за извършено престъпление от лицето Илия Илиев, лидер на партия ДРОМ и общински съветник в София, който на 02.10.2011 г. (неделя), в студиото на телевизия ТВ7 извърши съставомерно деяние по Наказателния кодекс на Република България, заплашвайки с геноцид и етническо прочистване протестиращите срещу *** терор българи.
276
0
 
31
 
! Отговори
bravo преди 12 години
do 277: BRAVO NA TEBE PRIATELIU!!! AKO IMA POVE4E HORA KATO TEBE I VSI4KO 6TE SI DOIDE NA RED .HORATA SA SLABOUMNI I PI6AT VSIAKAKVI PROSTOTII,NO SAMO TI SE SETI DA PRIPOMNI6 NA ZABLUDENIAT NI NAROD KOLKO NE6TA OBE6TA BOIKO I KAK NI6TO NE IZPALNI I KAK BEZCEREMONNO PRODALJAVA DA LAJE .AKO VSI4KI SA PAMETLIVI KATO TEBE ,TAZI LAJLIVA I KRADLIVA GERBERSKA *** NIKOGA POVE4E NIAMA DA SA6TESTVUVA .AMA ZA JALOST DARJAVATA NI SE OBITAVA OT 50% KUHI LEIKI I 50% BEZMOZA4NI SA6TESTVA .
275
1
 
38
 
! Отговори
n-1 za Kuneva преди 12 години
Изминаха две години от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ.8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!
274
2
 
38
 
! Отговори
До 275 преди 12 години
Станишев ли... Станишев за *** за зеле не става.Доган го употреби завхърли като носна кърпичка.Не можа да се противопостави ни най малко на феодализма му..Знаеш ли колко хора са изхвърлени от поземлените комисии от този ***.. а станишев *** мохите през това време..Въобще не ми го хвали туй ***
273
6
 
39
 
! Отговори
До 258 преди 12 години
С ***,нагли и прости хора България скоро няма да се оправи!Пишат, храчат,грачат срещу Станишев,нито четат нито разсъждават с главите ,защото им са празни откъм мозъчно вещество!Какво добро са видели за две и половина години от управлението на Тиквата?Заплати надолу,цени и акцизи нагоре,препоръчва А на да гризем асфалт,висшистите да станат овчари ,другите да сеят компири и да ядат филии намазани с мас!А на 260 мога да кажа ,че турчетата като ученици и студенти са в почето случаи отличници!
272
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам монитор с чистачки,че като го видя тоя и го заплюя,после трябва да го бърша!
271
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очаквам победа на първи тур, категоричен е Ахмед Башев, кандидат-кмет за община Гърмен от ДПС, подкрепен и от БСП."Когато резултатите говорят, думите са излишни", заяви той пред "Фокус".Ето го лицето на ДПС и БСП
270
5
 
47
 
! Отговори
бг преди 12 години
То сега е много лесно да плюе Станишев,но когато беше той във властта как прекрати"това безобразие в страната"?Мисли ли,че народа бързо забравя и сега може да го манипулира? БСП със всички сили и средства гледа да си проправя път към властта-нали за тях целта оправдавала средствата! Комуниста си е комунист-той не се притеснява,че е нагъл интригант
269
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Облагите са за БСП, ДПС, РЗС и трактора.....това е тяхна разработка за спечелване на изборите. Начина по който беше организирано убийството и последвалите палежи са типични за БКП-БСП. БКП убиха царски генерал за да взривят църквата по време на погребението му. С взрива в църквата БКП без жал и срам убиха стотици жени и деца, а после години наред се гордееха с това. Сега постановката е същата: убийство и безредици.
268
6
 
58
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ТЕРОР преди 12 години
Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазини, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
267
2
 
43
 
! Отговори
hagen преди 12 години
*** *** но знае че БСП краде по-вече от него и не я иска за ортак.
266
8
 
37
 
! Отговори
До 264- Да, ама не преди 12 години
Коалицията днес Е ГЕРБ- АТАКА- ДПСТой благодари на Волен за довериетоПродадоха Булгартабак на ДПС - без протестиВ сутрешно тв интервю по Нова Йордан Цонев на въпрос дали Пеевски е купувач на Булгартабак - каза нямам такава информация. Не че не е вярно, а че няма информация?!
265
6
 
46
 
! Отговори
akud преди 12 години
станишка, а аз мога ли да те питам. защо след като беше арестуван цар киро и са му блокирани сметки. вие бсп, още на другия ден теглите заем за финансиране на изборите на бсп ?????
264
3
 
36
 
! Отговори
.. преди 12 години
бсп включват роми в изборните листи
263
6
 
38
 
! Отговори
REDvayler преди 12 години
Не знам, колко си компетентен да говориш за всички, може би за това сме на този хал-всеки се изказва и разбира от всичко, но дойде ли време да гласуваме го дава зает-знам само, че Рашков е почетен член на ГЕРБ, а твоите съчинения са си чисто и просто зле ПЛАТЕН опит да се замаже гафа на Партията
262
4
 
39
 
! Отговори
даа,.. преди 12 години
20 години БСП и ДПС се облажиха, от крал Киро !
261
6
 
40
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Хора, от 22 години преход, само 5 години реално страната е управлявана от дясно правителство. В останалото време управлението е било в ръцете на БСП и нейните производни отрочета. Как да живеем добре?