Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!

Яне Янев е категоричен, че вътрешният министър трябва да бъде уволнен
29 сеп 2011 09:39,
74
Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!
Снимка: архив, БТА

Има предварителни разработки на службите по отношение на ромските лидери и купуването на гласовe. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV.

Когато стана дума за Цар Киро, стана ясно, че той е бил проверяван десет дни преди инцидента в Катуница. Цветанов излиза в отпуск, за да поеме някой друг отговорността. По всичко личи, че той е заложил на ромските тартори, а това, което се случва в последните дни, показва, че в гетата има единомислие, посочи Янев.

Според него "тъй като Цветанов е изключително некомпетентен човек, той просто е искал да застави ромските тартори да служат на него и на ГЕРБ". 

Тези, които са режисирали всичко това, не са целели да се стигне до убийството на това момченце. Целяло се е да се стигне до размириците, които го последваха, коментира Янев.

Самите разработки за ромските тартори, според наша информация, показват, че те са възложени от Цветанов преди много време. Всичко това, което се случва в страната, минава всякаква граница на търпимост и ние като политическа сила заявяваме, че Борисов трябва да се свободи незабавно от Цветан Цветанов.

Въпреки че е в отпуск, той продължава да говори за МВР –  Цветанов или е министър, или е в отпуск – не може и двете едновременно, отсече лидерът на РЗС.

Още по темата
Ако Цветанов до дни не подаде оставка, аз лично ще доведа всички хора, подкрепящи РЗС в София, и ще протестираме денонощно. Докато той не бъде премахнат, няма да спрем. Призовавам парламента да спре да работи – прави пустословие по време на предизборна кампания.

Янев определи като абсурдни изказванията като "Циганите на сапун, турците под ножа". Част от ромското съсловие дори е жертва на случващото се, заяви той.

"Мисля, че за ДПС последствията не са толкова много, това по-скоро ги обединява. Това е спонтанен, всенароден гняв, самородно явление. Дори и някой да се опитва да надъхва хората, не може да извлече от това политически дивиденти", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
9
 
! Отговори
Чавес преди 12 години
Когато Яне кихне, герберите си изпоразболяват.....затова толкова ги е страх от нето, затова толкова яростно го плюят. Но те, освен да плюят и да се кефят на неформалният им лидер, почти нищо друго не могат да правят.
68
7
 
6
 
! Отговори
кикс преди 12 години
Яне Янев освен да говори глупости и небивалици, и да става за смях, друго неможе май ми се струва...
67
3
 
3
 
! Отговори
Ив преди 12 години
Айде пък сега този *** направи и той изказване... я да си мълчи там и да не се занимава със сериозните неща от живота хахахаха Янето и той да каже, че Герб са му виновни за всичко...
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О, не! Не стига, че никой не му вярва, а той продължава да говори глупости!
65
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
...това са пълните измислици на Янето ,как не им омръзна да се занимават с такива мизерии
64
2
 
2
 
! Отговори
Maradona преди 12 години
Вече никой не приема насериозно този луд!!Всеки може да си говори каквото си иска без доказателства!
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янка Педерасова не иска да каже какво стана с последните флашки. На първите флашки Алексейчо му бил дал важни документи, с които Янка да компроментира личности от властта. На последните флашки обаче Алексейчо се объркал и качил HD порното с Янка и местни гейове от БСП (СерГей и други) и стари познати от ДПС.В последния момент Алексейчо се обадил на Янето и едва организирали изчезването на флашките. Иначе за малко да се орезилят.
62
4
 
2
 
! Отговори
Тео преди 12 години
Янето отново говори измислици.
61
7
 
2
 
! Отговори
Елена преди 12 години
Някой от опозицията все иска оставката на Цветанов, защото знаят, че той е един от най-силните министри, смешно е такова поведение. Цветанов трябва да остане на поста си!
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този само си приказва, нека доказва
59
2
 
3
 
! Отговори
БМБ преди 12 години
"... Има предварителни разработки на службите по отношение на ромските лидери и купуването на гласовe. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV...."- Ако това е ваярно - нека го докаже!- Ако не - това е поредната партийна реклама и пълни предизборни простотии!Амин
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
спестил е доста от истината а имемно:"Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ !" , както е заставил да работят за ГЕРБ и ескимосите, неадерталците, марсианците и всички знайни и незнайни извънземни.100% гаранция.Който не вярва ще му бъде предоставена автентична флашкс с разговорите.За по-подробна информация около МЕГА скандала - вестник ГАЛЕРИЯ.
57
0
 
5
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
POGLEDNETE ZADALJITELN TOVA I 6TE VI SE IZESNI VSI4KO V NULGARIQ --- evreite.ru/programata/ ---AKO STE GO GLEDALI STE RAZBRALI ZA6TO VSI4KI PARTII,INSTITYCII I NEPRAVITELSTVENNI ORGANIZACII SA SRE6TY BULGARSKIQ ETNOS.EDINSTVENNIQT NA4IN E DA IZLEZEM VSI4KI NA PROTESTITE DOKATO PRODAJNOTO PRAVITELSTVO NE PODADE OSTAVKA,I TOVA DA E OBICA NA YXOTY ZA SLEDVA6TITE,KOITO 6TE DOIDAT SLED TEZI,4E NQMA DA GI PREMAXNEM POLITI4ESKI A FIZI4ESKI.BADE6TETO E NA DECATA NI NE NA TEZI PRODAJNICI.VSI4KI NAVAN
56
10
 
6
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
55
0
 
17
 
! Отговори
11 преди 12 години
ПОНЕЖЕ ТОВА Е НОВАТА ГЛАВНА НОВИНА, ДА НАПИША И ТУК. НА ПЪРВИ ОКТОМВРИ /СЪБОТА/ ЩЕ СЕ СЪСТОИ (МИРЕН!!) ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ПРОТИВ ***. МОЛЯ ВСИЧКИ БУДНИ БЪЛГАРИ ЗА ПРИСЪСТВИЕ! ДА КАЖЕМ ИЗИСКВАНИЯТА СИ И ДА ПРИВЛЕЧЕМ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ПОГЛЕДИ ОТ ЕВРОПА КЪМ НАС. НЕКА ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА ТУК, ТАКА КАКТО БОТЕВ ЕДНО ВРЕМЕ СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ТЪРСИ ПОМОЩ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ.
54
4
 
2
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Тука Яне прилича на героя от "Despicable me"
53
1
 
13
 
! Отговори
До Управляващите преди 12 години
Имате право да запазите мълчание, затова моля ви МЛЪКНЕТЕ
52
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Луд или не ,Янето направи публично достояние много от кирливите ризи на управляващите.На фона на всеобщото медийно гъзоцелуване към Бойко Янето внася малко цвят в розовото рисуване на действителността.
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Към старата мафия- сергей и доган се присламчва още един- помияра яне
50
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, боже... това незадоволената жена е страшно нещо!