Кой се облажи от Цар Киро? Кой?

Кой е този човек от ГЕРБ, настоя червеният лидер
3 окт 2011 21:05,
285
Кой се облажи от Цар Киро? Кой?
Снимка: БТА

Какви са отношенията между ГЕРБ и Кирил Рашков, попита днес червеният лидер Сергей Станишев, след като дни наред в интернет форуми се сипеха информации как Цар Киро е бил член на управляващата партия.

"Самият Рашков е заявил, че има договорка с ГЕРБ да ги подкрепя", твърди Станишев.

"Може би това обяснява бездействието на МВР в Катуница", каза той и съзря намеса отгоре, въпреки че преди дни премиерът твърдо обяви, че в партията му не членува Рашков.

Още по темата

"И аз питам кой. Кой е този човек от ГЕРБ? Лидерът на партията Бойко Борисов, председателят на предизборния щаб трябва да отговорят – кой е ръководил действията на полицията в Катуница. Тази ситуация много удобно замъглява другите проблеми – и социалното положение, и бедността", допълни той.

Според него по темата за Катуница – основният политически въпрос е: Може ли държавата да гарантира социалния и етническия мир?

"Трагедия" – така Станишев описа днешната ситуация с ромите у нас.

Затова по думите му БСП има мисия на предстоящите избори – "да прекратим това безобразие в страната".

Сергей Станишев каза още, че БСП има всички основания за вот на недоверие към правителството, но "най-силният вот на недоверие е от българските граждани – хората да им кажат какво си мислят в действителност за това управление".

Той бе категоричен, че партията му не е водила разговори за подкрепа на втори тур. "Това включва и ДПС", отсече Станишев.

"Мисля, че никой вече не се съмнява, че ще има балотаж между Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
55
 
! Отговори
До 217 преди 12 години
...Емилия Масларова, и в момента се води дело срещу нея....ето ти пример за комунист крадец....Другари, вижте си първо вашата партийка и проблемите в нея, и тогава гледайте в канчето на ГЕРБ и т.н....
219
2
 
64
 
! Отговори
крокодилски сълзи... преди 12 години
Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...
218
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пууу, като го видя тоя бунищар замочва да ми се повърща... Не може да се помири, че народа му би шута на него и на безумната му кумануидна партия
217
1
 
38
 
! Отговори
Шенген преди 12 години
И това, което говорят от ГЕРБ - че е само криминален инцидент, който не трябва да се надценява, и твърдението на Волен Сидеров, че е междуетнически проблем, са еднакво вредни за държавата. Просто институциите трябва да започнат да си вършат работата. Апропо това, че те не работят, го виждат и европейските ни партньори, затова получихме шамара за Шенген.
216
14
 
35
 
! Отговори
do 213 преди 12 години
Бай Петре, я кажи мале у ваше село май вярвате само на ТВ-то. Отвори очички и кажи какво са крали БСП и в частност Станишев ? Къде живее Станишев сега, къде са му палатите? Кажи кой от БСП е крадец и какво е откраднал ? И ако покажеш такива лица попитай Тиквата защо са на свобода , а не са в затвора. Вашият Цецо колко апартаментчета и вили има а ? От къде бе Бай Петре ? Картофчета сигурно е гледал Цецо у ваше село!!! Бай Петре напиши в google.bg автомагистрала марица се руши и виж как и ***
215
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами ти какъв го държа 4 години бе ?къде беше ти и твоето правителство. нагъл безсрамник, скрий се вмиша дупка
214
0
 
34
 
! Отговори
роки преди 12 години
....до 207....с всичко написано от теб съм съгласен освен с едно,не е ли по правилно тоя да е ***,щото ром все пак е питие!
213
1
 
31
 
! Отговори
do 203 преди 12 години
A ti znae6 li xorata jiveqt mnogo po zle otkolkoto dopredi 2 godini,da pri tqx se krade6e fakt,eto sega gerb sa na vlast jivee6 li po dobre zaplatata li ti vdignaxa stokite i uslugite li padnaxa,naprotiv vsi4ko e samo nagoree,a ministara dqnkov samo kazva nqma pari a kade sa nali sa po kadarni ot predi6nite fakt nali:)
212
5
 
51
 
! Отговори
Бай Петър преди 12 години
Другарю СерГЕЙ , чували ли сте за думата НАГЛОСТ ? Защо ни мислите за *** бе другари ? Доста ни подценявате ! Преди две години ви изпратихме в "достойна почивка" заради "доброто ви управление" и сега пак ,хоп, искаме власта ! Ама Сергейчо , нека да бъдем реалисти и да си кажем че от БСП и ДПС *** за зеле не става ! Яжте си откраднатите пари от българския народ ,карайте си скъпите коли,живейте си в палатите и не ни занимавайте с вас !
211
0
 
33
 
! Отговори
ISP преди 12 години
da ,MARIA prava si ! m/y tqh ima nqkakva prilika / L1JAT I KRADQT /. kato dve ,,blizna4eta sa ''
210
8
 
34
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Сегашните комуноиди на българските пари да изчезнат. Единствено Бойко заслужава да стои на българската валута овеки веков. Химна на ГЕРБ-химн на България. Когато Бойко обича, народът обича, когато Бойко борисов действа-народът действа, когато ГЕРБ управлява България управлява. Засега сме Остров на спокойствие, скоро и световна свърхсила. ГАРАНТИРАНО! ОТ ГЕРБ!!
209
12
 
36
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Герберите се облажиха! Те си знаят, затова лаят!
208
11
 
36
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
бОЙКО Е ГЕРОЯТ НА БЪЛГАРИЯ. Скоро дори ще се наложи българските банкноти да бъдат заменени с нови, на които ще бъде лика на нашия Спасител, а химна на ГЕРБ ще измести сегашния, гаден, комуноиден химн на българия.ГАРАНТИРАНО!!!!!!!!!
207
1
 
45
 
! Отговори
До 203 преди 12 години
....ми истинско безобразие е, спряха им краденето на еврофондове, спряха им точенето на ДДС, а и тоя наглец Дянков ги кара да плащат данъци, няма "хонорари" за Доги, няма дори министерство на Бедствията и Емел какво да прави горката, а и Бентлито на Масларова как се поддържа, ББ как ги мисли тея работи...
206
0
 
43
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Само да помоля редакторите и журналистите да спрат да наричат *** киро (нарочно е с малка буква) цар.Ако сами сте си го избрали добре но не вменявайте на хората че е цар..за мен е *** и предпочитам *** киро или по европейски рома киро...
205
6
 
37
 
! Отговори
ИСТИНА преди 12 години
ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН:-КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ *** КИРО И ГЕРБ???-РАДИОТО: РАЗЛИКАТА Е ЧЕ *** В МОМЕНТА Е В ПАНГАЛА,А ТИКВАТА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е
204
7
 
32
 
! Отговори
ISP преди 12 години
hei- komunqgi, da si pribirate ***- komunisti / bedni i bogati / , i da ne ni vr1state nazad-/ za men i moite deca ,vnuci i sugorno mnogo oste drugi BG -ri / vie - NE S1STESTVUVATE /.
203
5
 
43
 
! Отговори
лол преди 12 години
Тоя когато и да му е изплюеш на наглата мутра, все ще е късно!
202
6
 
49
 
! Отговори
Мария преди 12 години
БСП има мисия на предстоящите избори "да прекратим това безобразие в страната".Имаше четири години да прекратиш това безобразие,а президента десет.Хайде стига с номерата от селски вечеринки,че вече ми писна.
201
6
 
53
 
! Отговори
999 преди 12 години
Станишев започна да лъже като дърт *** и са си лика-прилика с *** Киро.