Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи

Премиера го е срам от Ламбо: не може да пише
19 окт 2011 12:08,
694
Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов отказа да „влиза в темата“ на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ готвят манипулация на изборите.

„Аз никога не съм се лакирал. Те явно се лакират, ходят на педикюри, така че ги разбират тези работи“.

Така премиерът отвърна на твърденията на Станишев, че ГЕРБ са подготвили чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени.

Според лидера на социалистите управляващите инструктирали своите представители как да правят бюлетините недействителни. Например ако жена е с червен лак и неволно остави следа по бюлетината, тя вече е невалидна, разясни вчера Станишев.

„Те са модерни хора. Не искам да им влизам в приказките. Вижте какво прекрасно училище сме направили. Всеки ден ви показваме нови болници, училища, детски градини. Ще видите какъв следващ музей ще направим”, измести темата Борисов.

Още по темата
Той присъства на откриването на обновената сграда на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Борисов захапа кандидата за вицепрезидент от БСП Стефан Данаилов, който четири години като министър на културата не бил си "мръднал пръста" да  ремонтира сградата.

„Много ме е срам от него, не стига, че не може да пише”, каза премиерът и обеща нови компютри за учениците.

Премиерът заяви, че има намерение да гласува както винаги в Банкя на 23 октомври. Тогава обаче в Брюксел ще се проведе важно заседание на Европейския съвет. Премиерът добави, че е говорил с председателя на Съвета Херман ван Ромпой заседанието да приключи към 14,30 брюкселско време.

"Така че около седем без пет-без десет да мога да пристигна в Банкя да гласувам. Ако гласувам в Брюксел, ще мога да гласувам само за президент и няма да мога да подкрепя Йорданка Фандъкова, а това е не по-малко важно", отбеляза премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
612
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината боли, нали? А след изборите ще ви заболи повече, защото народа се усети, че БКП си е БСП и си остава най-корумпираната, крадлива партия, съсипала китната ни страна. А даже застроиха и плажовете по Черноморието тия лапници, сега червоморските ни курорти станаха ж.к. комплекси и стават само за алкохолен туризъм, а пък брата на Станишката започна да строи в защитена зона на брега на морето, добре че ББ спря тия зулуми, а също и заменките, това са престъпници та дрънкат, а искат пак да управляват т.е. да крадат!
611
3
 
12
 
! Отговори
до 621 преди 12 години
аре стига сте хвърляли само безмислени доноси. няма кой да ти повярва на тази работа. дядо ти ламбо на една ръка разстояние от последните си годинки, ходи само с едно и също сако, ти милионер го извади. Ама вие герберчетата ги разбирате тия работи. При вас винаги става с някакви дребни парички. Така и си напазарува Бойко кабинета от некадърници. сега им смъква кожата и се чудят какво да правят. питай плевнята колко взе и после приказвай
610
1
 
4
 
! Отговори
До 618 преди 12 години
А мене ме е срам от такива, където се кичат с чужди имена, няма ли българско име за тебе бе, какъв Джо те гони посред нощ! Взел си да се обясняваш като ученичка колко те е срам, кой изобщо се интересува от твоята срамежливост!
609
9
 
4
 
! Отговори
До 617 преди 12 години
Аци къде ти пък слагаш Ламбовеца до Бойко. Забрави ли той като министър на културата какво написа Збогом. Същия тип преди месец се кълнеше по медиите, че няма стимул да се кандидатира за Дондуков 1 и после след 2 седмици като получи стимула с няколко нули, говори се за 250 000 Евро, панимаеш ли колко пари са това, та веднага му дойде стимула, кво толкова ми го хвалиш, един посредствен неук актьор, който сам си призна, че дължи всичко на партията. Какво искаш от такъв меркантилен тип!
608
0
 
4
 
! Отговори
8 преди 12 години
така е ДЖДО.тапаците се обграждат с тапаци с *** така се чувстват добре защото те не разполагат с голям речник . имам предвит стоичков а много други които са около боко-винету.
607
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 12 години
е как какво бе? покажи им червен картон, какво му мислиш
606
2
 
14
 
! Отговори
ДЖО преди 12 години
И МЕНЕ МЕ СРАМ, ЧЕ СТОИЧКОВ Е КОНСУЛ, СРАМ МЕ Е ЧЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ИМА ***, СРАМ МЕ ЧЕ НАЦИЯТА СТАВА ВСЕ ПО-ПРОСТА, СРАМ МЕ ОТ МНОООООООО НЕЩА, НО КАКВО ОТ ТОВА?
605
1
 
12
 
! Отговори
АЦИ преди 12 години
БОК7О *** ТИ НЕМОЖЕШ ДА СЕ ОПРЕШ НА КУТРЕТО НА ДАНАИЛОВ АБСОЛЮТНО ПО ВСИЧКО .ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ ОБИЧАНИЯ ОТ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ .ТОЙ Е ИЗВЕСТЕН И В ЕВРОПА МНОГО ПРЕДИ ТИ ДА ОТИДЕШ В ЕВРОПА И ДА СЕ ПРАВИШ НА *** . ТОЙ ГОВОРИ СМИСЛЕННО А ТИ КАТО ТВОЯ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ДЪВЧИШ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ДУМИ .ДОРИ НЕМОЖЕШ ПРАВЕЛНО ДА ПОСТРОИШ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ. ХАИДЕ МОЛЯТЕ *** ДА СИ ДОЧЕТЕШ ВЕНЕТУТ. Е НЕМОГА ДА ТИ ГЛЕДАМ МУТРАТА ПРОСТО СЕ ЧУДЯ КАК ПНЯКЙ ЖЕНИ ТЕ ХАРЕСВАТ .
604
0
 
8
 
! Отговори
конкурс преди 12 години
Обявявам конкурс за сутрешна молитва за бате Боко. Награда - ***!!!
603
10
 
1
 
! Отговори
teko преди 12 години
абе само Бойко бе кой да бъде тъпите комунисти ли ??? А НИКОГА ВЕЧЕ.
602
1
 
0
 
! Отговори
akud преди 12 години
какво казва АМЕТ ДОГАН НА *** в КърЖали, че БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА СЪЩАТА СЛЕД Катуница. какво ли иска да каже с това???? !!!!! ЕДИННА И СИЛНА БЪЛГАРИЯ????
601
8
 
1
 
! Отговори
Катя преди 12 години
Случая с лака е поредната провокация към ГЕРБ, нищо ново. Дано БСП най-накрая разберат, че няма да достигнат Борисов.
600
1
 
6
 
! Отговори
уфф преди 12 години
"Безстрашният" Бойко пак се изказа...леко, че ще си резнеш пръстчетата с тая ножица, много ленти много нещо. Не се спря просто ! По-голяма предизборна кампания от на Плевнелиев направи...
599
3
 
3
 
! Отговори
AZ преди 12 години
Аз ще гласувам за Светльо Витков
598
1
 
8
 
! Отговори
ги свалим от власт преди 12 години
да спрем чумата герб,докато е време.всички да гласуваме.не могат цецовци и боковци да подменят целия наш протестен вот.да ги пратим там,където им е мястото.не се страхувайте от мутрите им.тях толкова ги е страх,че вече абсолютно се оплитат в лъжите и измислиците си.толкова жалки и прости и посредствени мошеници не са управлявали българия.не ги ли приключим на изборите,те нас ще ни приключат.(да приключиш някого е любим лаф на мутрите,в смисъл да унищожиш във всякакъв смисъл).ние искаме само да
597
1
 
13
 
! Отговори
размечтал се боко преди 12 години
"ЧЕТЯЩИЯТ ВИНЕТУ" ДА НЕ СЕ БЪРКА В МЪЖКИ РАБОТИ КАТО ПОЛИТИКАТА.НЕ СА НЕГО. СТАВА ЗА СЕЛСКА КЛЮКАРКА,ТИП "НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ",ДА СИ ВЪРТИ АЛЪШ- ВЕРИША,НО НЕ ЗА НАША СМЕТКА.ДА СИ ПРИБИРА РЕКЕТА ОТКЪДЕТО МОЖЕ И КАКТО Е СВИКНАЛ,НО НЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ.БЪЛГАРИЯ НЕ МУ Е МАГУРАТА.СЕГА СЕ УРЕЖДА С ПУДЕЛА ПЛЕВНЕЛИЕВ,КАТО СЕ НАДЯВА ДА МУ ТОПЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ,ДОКАТО С ТОВА МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА НЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИОННАТА УРЕДБА НА ДЪРЖАВАТА И ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА Я НАПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.
596
1
 
6
 
! Отговори
да спрем страха преди 12 години
Каракачанов ПРЕДИ 4ДНИ... - Наблюдавам политическия процес в България през последните 20 години. Такива избори в България не е имало. Избори, на които изпълнителната власт използва целия капацитет на властта - полиция, данъчни власти, всякаква администрация, за да притиска опонентите си. Подобно нещо се е случвало в България през 1946 година, когато комунистите с бой и с арести спечелиха изборите срещу опозицията и наложиха диктатурата в България окончателно. На това ми мирише, на това ми прилича. Казвам го като историк. Защото друг подобен аналог през последните 20 години няма. Винаги е имало опити на управляващите да манипулират, винаги е имало опити да купуват гласове. Притискат се *** босове, раздават се социални помощи и пари... Тези опити за манипулация ще се обърнат срещу самите управляващи, защото хората в България не са овце. Има преса, има електронни медии, има интернет... Насилието ще породи насилие, но ще породи протестен вот. И аз мисля, че управляващите ще си получат това, което заслужават - ще бъдат наказани от избирателите. ....СОЦИЛОЗИ ДНЕС ....Отчетени са изключително високи нива на страх, заяви Колев и добави, че според някои социолози вече не сме в свободно общество.52% са отказите от интервюта, което е много показателно за страха, изтъкна още Колев.Според него съществува значима маса скрити избиратели, нежелаещи да участва в изследванията, което прави изненадите на изборите още по-вероятни.Не се знае дали страхът ще се излее в урните. Ако страхът се изрази с пасивност, то резултатите ще бъдат близки до отчетените в изследването, смята Колев.Социологът съобщи още, че толкова голям страх от изразяване на политическата ориентация е имало преди 20-ина години. ВМРО ВИНАГИ Е ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД
595
0
 
4
 
! Отговори
niama преди 12 години
vsi4ki pokrai nego sa korompirani.imat si 4adari i to golemi.......dolyyyyyyyyyyyyyy....
594
0
 
10
 
! Отговори
обективен преди 12 години
човекът, който е чел една книга в живота и даже не може да се подписва като хората за да го фалшифицират 300 пъти, говори за правопис?! една *** мутра с пожарникарско образование, провъзгласил се за доктор, дава оценка на хора, които българската памет ще помни още дълги години! Ментак
593
1
 
6
 
! Отговори
Adi889 преди 12 години
Това не беше виц а действителен случая с простия правешки селянин-пишете поне точно