Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов

Как дясната ръка на Сокола обърка къщите им по вина на НСО
Обновена: 1 ное 2011 21:15 | 1 ное 2011 21:15,
88
Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов
Прием в резиденция "Бояна". Снимка: Архив, Булфото

Дясната ръка на Ахмед Доган – Лютви Местан, настоя за извинение от Бойко Борисов и опроверга внушенията, направени от премиера пред bTV, че е договарял с Георги Първанов изборите.

Поводът за думите на Местан е сутрешната тирада на Бойко Борисов, който описа случка от миналия вторник, когато, без да иска, вместо при президента Първанов, зам.-председателят на ДПС отишъл при него.

"Миналата седмица, веднага след първия тур, рано сутринта пия кафе и от НСО на портала викат – абе, дошъл е Лютви Местан. Бре! Викам веднага – поканете го, дай да направим тук турско кафе, да чуем какво ще каже. А нямаме среща, нищо. Даже му се зарадвах, викам тамън малко ще обсъдим изборите, как се справихме. Той като ме видя, много се стресна, вика – аз съм за друга среща. Просто беше объркал къщите – моята с на Първанов, те са на една улица, с една порта", спомни си тази сутрин Борисов.

И премиерът, и президентът живеят в резиденция "Бояна", но Местан, обяви днес, че не знаел, че тя е общ дом и на двамата.

И преди той бил влизал през един портал за среща с държавния глава, но този път не е знаел, че първите политици в държавата влизат от различни входове. 

Към 9,30 часа на 25 октомври служител на НСО го въвел в една къща. След като чакал 15 минути, пред него "се появи премиерът".

"Пред мен се появи премиерът на Републиката. Трябва да призная, че наистина изпаднах в доста конфузна ситуация. Както самият той сутринта в ефир каза – аз наистина изпаднах в леко вцепенение. След поздрава казах: "Извинете, г-н премиер, явно има някакво недоразумение, аз нямам среща с вас, срещата ми е при г-н Първанов". Не знам чия е грешката, аз не съм човек, който ще се натресе някъде без покана", обясни случката депутатът от ДПС и допълни, че се е извинил, след което поел пеша покрай дълга стена и стигнал до резиденцията на президента.

В писмото си до Борисов Местан заявява, че е станал жертва на непрофесионално действие на служителите, което не предполага да бъде използван за рупор на политически внушения.

"Сега очаквам в изискуемата форма да поднесете извиненията си в името на мъжката хигиена, която е дължима независимо от политическите ни различия", пише още Местан.

"Недопустим е начинът, по който министър-председателят използва гафа на собствените си служители", категоричен бе още веднъж депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гамбит по турски. Бил много изненадан, но пък се зарадвал.
81
1
 
2
 
! Отговори
учуден преди 12 години
е добре де, последно- пили ли са кафе или само са си казали здрасти и всеки по пътя си?
80
1
 
3
 
! Отговори
Лютив Метан преди 12 години
Грешка, грешка... обърках вратата!Голяма грешка... еййййй :(
79
2
 
6
 
! Отговори
марин преди 12 години
Аз определено харесвам новият Президент. БСП ще положат неимоверни усилия да го скарат с Бойко Борисов. Те са майстори на интригата , на манипулацията.Това няма да бъде добре за всички., но в "БСП си казват -колкото по-зле, толкова по- добре". Те никога не са се интересували от съдбата и проблемите на обикновенните люде.Така че,нека първите хора в държавата проявят разум и не се хващат на казани- речени!Нека и ние , обикновенните хора проявим разум и не се влияем от интриганстването на БСП!
78
2
 
4
 
! Отговори
АРЕС преди 12 години
ТЕПЪРВА ЩЕ ЛЪСВАТ КОЙ КОГО ЦЕЛУВА,КОГА,КЪДЕ С ИЛИ БЕЗ ВАЗЕЛИН!СЛЕД КАТО ИЗБРАХТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЛЮБИМЦИТЕ СИ,А ПРЕНЕБРЕГНАХТЕ АТАКА,ЩЕ СЪРБАШ ТЮРЛЮ-ГЮВЕЧ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!ПЛЮЙТЕ СЕ ,КОЛКОТО ИСКАТЕ ПО ФОРУМИТЕ-НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН!5Г.НА ДОНДУКОВ 2 ЩЕ СЕ ПЛЮНЧИ МАГИСТРАЛНИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ,ОЩЕ 2Г.ПОЖАРНИКАРЯ ЩЕ ВИ ЗАБИВА В ТИНЯТА В ИМЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ,ЦЕЦО УЖ ЩЕ ХВАЩА БАНДИТИТЕ,А КОЛЕГИТЕ НА ВИЦЕТОПРЕЗИДЕНТ-ЩЕ ГИ ПУЩАТ!ХАЛАЛ ДА ВИ СА-БАРАБАР С ДОГАН!
77
4
 
10
 
! Отговори
Бесни са комунягите. преди 12 години
...ИЗТЪРВАХА ВЛАСТТА--НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ , ЕЛЕКТОРАТА ЩЕ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ТЯХ!ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ЩЕ ПАДНАТ С ОЩЕ ПОНЕ 200-300хил,ГЛАСА!ЗЛОБАТА И НОСТАЛГИЯТА ПО "КОМУНИЗъМА"...ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ОКАЗА --КОНТРАПРОДУКТИВНА!*** , НЯМАТ "СОЦИАЛНИ ПЛАНОВЕ "ЗА БЪЛГАРИТЕ----ИМАТ САМО ,НЕПЕРОДОЛИМА ЖАЖДА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!ЗЛОБАТА КЪМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ --Е БЕЗГРАНИЧНА!НА КРАЧКА СА ОТ "ШУМКАРСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ".....ТО, ИМ Е В КРЪВТА!
76
8
 
8
 
! Отговори
Глупави Гербери... преди 12 години
Не мога да си представя някой да е толкова ***, че да твърди за "случайно объркване". Ясно е, че е имало тайна среща на Местан с Борисов, но последният е решил да изиграе номер след изборите, с тази комедийна уж грешка, защото турците са гласували малко разнопосочно. Може би спрямо реалните си предпочитания.
75
7
 
13
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 12 години
Абе то отдавна е ясно че Първанов и ДПС чепкат заедно вълната, остригана от електората им. Ама тоя път изборната им завера май се провали. Браво на българите, гласуваха за правилния човек!
74
10
 
14
 
! Отговори
ОТНОВО преди 12 години
ОТНОВО СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПРОСТАЩИНАТА НА МАРКУЧЛИЯТА, НАРЕЧЕН МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ. ТОЯ ЧОВЕК НАИСТИНА СЕ ДЪРЖИ КАТО НЕАДЕКВАТЕН. ИЗМИСЛЯ СИ КАКВИ ЛИ НЕ ЕПИЗОДИ В КОИТО ТОЙ Е ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ. ВЪВ ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ, ТОЯ ЗАЯВИ, ЧЕ В АБВ СА СЕ СЪБРАЛИ МАЙМУНИ ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ. ТОВА ЕЗИКА НА НОРМАЛЕН ПОЛТИК ЛИ Е. В ОТГОВОР НА ТОВА- ТАКА МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО ЕДИН ШЕБЕК-МУТРА. КОЛКОТО ДО СРЕЩАТА НА ТИКВАТА С МЕСТАН -ЯСНО Е ЧЕ ТОВА Е ПОСТАНОВКА НА НСО. НОМЕРА Е СКРОЕН ПО МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОД ДИКТОВКАТА НА БОКО
73
9
 
9
 
! Отговори
Do 73 и др. преди 12 години
Евала - това на български ли е?????Я научете родния си език, калпави гербери, докато сте на власт поне да се ограмотите!Че с тия простотии по форумите.....
72
2
 
25
 
! Отговори
Грешка, но факт преди 12 години
Както и да тълкуваме грешката, факт е, че веднага след първия тур на изборите, Местан е имал среща с Първанов. И трябва да ни е съвсем бедна фантазията, за да не се досетим каква е причината за тази среща.
71
6
 
21
 
! Отговори
Azz преди 12 години
до всички, които коментират образованието на премиера: драги простаци, родолюбието не се получава с образованието! предпочитаме родолюбиви управници, а не завършили в Москва агенти на чужди икономически и държавни интереси!
70
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко ли трябва да е бил притеснен ***, та да цъфне рано сабахлям при Гоце....
69
2
 
7
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Властта преминава в други ръце, естествено и подчинените.Време е за изпитание на кадрите.Измисля се постановка-някой да отиде при друг под какъвто и да е предлог, с цел компроментиране.Постановката се изиграва успешно,става и достояние на всички /каквато е и целта/.Защо не?!Властта преминава в други ръце-време е за доказване *лоялността* на подчинени,близки,познати и т.н.*Боянски ливади*, *Боянски потайности* - все боянски! А имало майстор във Бояна -майстор на ИКОНИ..... / просто вариации/
68
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евалата на момчетата от НСО! Ако грешката им е била умишлена - два пъти евалата!!!Евалата и на Борисов, че си затрая, докато мине балотажа, и не го използва това за изборите! Мъжка постъпка!
67
7
 
22
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Евалла на ГЕРБ - показаха че нито ДПС са фактор, нито БСП имат сили, нито флаките, нито папките могат да накарат разумните хора да се хванат на въдицата.Бойко за сетен път показа че е политик на ниво и не е нужно 20 години да търкаш банките в парламента да бъдеш на ниво.И Европа и България му имат доверие.Да си спомним - Станишев беше в пълна изолация,царя само клатеше глава и не знаехме това да ли е или не.Пълна порнография.Сега финансова дисциплина и стъпка по стъпка вървим нагоре.ГЕРБ N 1
66
3
 
23
 
! Отговори
В ГРАДОВЕТЕ... преди 12 години
..КЪДЕТО ИМА ОГРОМНИ *** ГЕТА ----КОМУНИСТИТЕ СА НА КАНТАР НА ИЗБОРИТЕ!ТАМ , КЪДЕТО *** СА МАЛКО----ПЕЧЕЛИ ГЕРБ!ЯВНО Е ИГРАЛА , ЯКА ЧЕРВЕНА ПАРТИЙНА ПАРА!ДОГАН , ОБАЧЕ Е ЗАЛЯЗВАЩ ПОЛИТИК.....ИЗЛОЖИ СЕ -КАТО КИФЛА ...БЕЗ СУСАМ!ЯВНО , ВЕЧЕ НЕ КОНТРОЛИРА НЕЩАТА СРЕД ТУРСКИЯ ЕТНОС--ХОРАТА СЕ ОПОМНИХА!!!!
65
5
 
31
 
! Отговори
турска хигиена преди 12 години
Абе защо не излезе *** президент, да каже за какво е цъфнал турчина при него.Бойко ви го каза: Това са номерата на комуниста - да прехвърли вината на момчетата от НСО.*** вашта мама - червено *** ***....
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе те куртевци все още не са уволнени?! Явно все още имат пари за харчене. Бой по контрабандата, това е единствения начин да им пресъхнат доходите. А ЗАЩО от Позитано 20 НЕ КОМЕНТИРАТ ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ 71% ГЛАСУВАЛИ за тях от малцинствата? Но не само висшистите започнаха да разбират.
63
4
 
11
 
! Отговори
Свършено е вече, преди 12 години
...на следващите избори БКП/БСП , ще е с 200-300хил.гласа по -малко...!Хората видяха , че файда от надуване на червената партийна ***-няма!МИНАЛОТО --НЕ СЕ ВРЪЩА--САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА!Жалбите по Тато и комунистическото време....не носи ,никому-нищо,само загуби!Ясно е ,че Централата на Позитано-20 , ще трябва да залезе--алтернативата е М.КУНЕВА И НЕЙНАТА ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ!