Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов

Как дясната ръка на Сокола обърка къщите им по вина на НСО
Обновена: 1 ное 2011 21:15 | 1 ное 2011 21:15,
88
Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов
Прием в резиденция "Бояна". Снимка: Архив, Булфото

Дясната ръка на Ахмед Доган – Лютви Местан, настоя за извинение от Бойко Борисов и опроверга внушенията, направени от премиера пред bTV, че е договарял с Георги Първанов изборите.

Поводът за думите на Местан е сутрешната тирада на Бойко Борисов, който описа случка от миналия вторник, когато, без да иска, вместо при президента Първанов, зам.-председателят на ДПС отишъл при него.

"Миналата седмица, веднага след първия тур, рано сутринта пия кафе и от НСО на портала викат – абе, дошъл е Лютви Местан. Бре! Викам веднага – поканете го, дай да направим тук турско кафе, да чуем какво ще каже. А нямаме среща, нищо. Даже му се зарадвах, викам тамън малко ще обсъдим изборите, как се справихме. Той като ме видя, много се стресна, вика – аз съм за друга среща. Просто беше объркал къщите – моята с на Първанов, те са на една улица, с една порта", спомни си тази сутрин Борисов.

И премиерът, и президентът живеят в резиденция "Бояна", но Местан, обяви днес, че не знаел, че тя е общ дом и на двамата.

И преди той бил влизал през един портал за среща с държавния глава, но този път не е знаел, че първите политици в държавата влизат от различни входове. 

Към 9,30 часа на 25 октомври служител на НСО го въвел в една къща. След като чакал 15 минути, пред него "се появи премиерът".

"Пред мен се появи премиерът на Републиката. Трябва да призная, че наистина изпаднах в доста конфузна ситуация. Както самият той сутринта в ефир каза – аз наистина изпаднах в леко вцепенение. След поздрава казах: "Извинете, г-н премиер, явно има някакво недоразумение, аз нямам среща с вас, срещата ми е при г-н Първанов". Не знам чия е грешката, аз не съм човек, който ще се натресе някъде без покана", обясни случката депутатът от ДПС и допълни, че се е извинил, след което поел пеша покрай дълга стена и стигнал до резиденцията на президента.

В писмото си до Борисов Местан заявява, че е станал жертва на непрофесионално действие на служителите, което не предполага да бъде използван за рупор на политически внушения.

"Сега очаквам в изискуемата форма да поднесете извиненията си в името на мъжката хигиена, която е дължима независимо от политическите ни различия", пише още Местан.

"Недопустим е начинът, по който министър-председателят използва гафа на собствените си служители", категоричен бе още веднъж депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
6
 
! Отговори
bsp преди 12 години
ataka si zamina ostavat 2 godini groba da pravi kavali
41
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи не стига, че обикаля с някви списъци, където не му е работа, между два тура на избори, не стига, че ходи тайно при Гоце, ами и Бойко да му се извинява. Бре! Ама той и Бойко е за бой, тва трябваше да го каже преди вторият тур да видят 40 % нанайци! За хигиена ще разправят, на достойнство го удари, ама къде му е било достойнството, като е митарствал насам - натам?
40
17
 
26
 
! Отговори
Пенчо преди 12 години
Искам да попитам тези дет разправят че Борисов бил необразован- Знаете ли как се завършва за пожарникар, уважаеми ми съфорумченценца първо се осведомете и тогава пишете. Там в школата учат почти всички инженерни нАуки + Яка физическа подготовка.Там няма влачене на изпит за на година.
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Срещнал се с премиера - иска извинение?!?!?!
38
21
 
21
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Гърция фалира - в задънена улица е ! Червената лампичка за България светиНаближава видов ден за Тато Боко и комунистическите капиталисти които упражняват финансов геноцит над редовия гражданинЗамразяват заплатите и веднъж преди избори ги вдигат с по 20 леваА през това време тока се вдига 4 пъти по 20% в годината - а също и цените на основните храни!500 000българи гладуват като през турско робство дори през турско не е било такаБългарските Кадафита олигархията си купуват нови яхти !
37
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ТАКА, ЛЮТВИ МЕСТАН ПРИ ГОЦЕ СЛЕД ПЪРВИЯ ТУР !ЗА КАКВО ЛИ СА СИ ГОВОРИЛИ? ЕДВА ЛИ ЗА ВРЕМЕТО ! ПО-СКОРО СА СЕ "ЦУНКАЛИ" ЕДНО ХУБАВО, МАМИЦАТА ИМ ДОЛНА, *** !!!
36
17
 
13
 
! Отговори
МНОГО СКОРО преди 12 години
ЧЕНГЕДЖИЙНИЦАТА НА МУТРАТА И ФИЗРУКА МУ ЦЕЦО КРАДЕЦО,ОСВЕН НА АПАРТАМЕНТИ И НА ВОТА НА НАРОДА,РАБОТИ С ПЪЛНА СИЛА.ТО НЕ БЯХА ЧЕНГЕСАРСКИ ПОСТАНОВКИ,КАТО ТА ЗИ С МЕСТАН(ЩОТО КОПОИТЕ *** МУТРАТА И ФИЗКУЛТУРНИКА ШПИОНИРАТ ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ),ТО НЕ БЯХА ФАЛШИФИКАЦИИ,ЛЪЖОВНИ КЛЕТВИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ(БОКО НЕ БИЛ ДАЛ ЛЕВ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ,НО НЕ ОТГОВОРИ ЗА ФИЗКУЛТУРНИКА ЦЕЦО И АНТУРАЖА ИМ),ТО НЕ БЯХА ПЛЮВНИ И ТЪПАНАРСКИ КЛЕВЕТИ.СЛАВА БОГУ,ЧЕ ВСЕ ПАК СА ДОСТАТЪЧНО ПРОСТИ И ЩЕ ИМ СВАРИМ КАФЕТО.
35
2
 
9
 
! Отговори
ortalak преди 12 години
Kvo da ti se izviniava be da ne si mu liubovnica . I kakva e taia majka higiena
34
20
 
12
 
! Отговори
някой преди 12 години
Селски клюкар. Ама така е то, *** човек без образование, без обноски, без култура. Какви бисери има да ръси.....То като няма хляб, ще минем само на зрелища !
33
7
 
34
 
! Отговори
МЪЖКИ ХИГИЕНИСТ преди 12 години
и да искаш извинение и да не искаш... едно е ясно...ХОДИЛ СИ ДА СЕ ЦУНКАШ С ГОЦЕТО..... ДАНО НЕ СИ ХВАНАЛ ТРИПЕР !!!
32
3
 
6
 
! Отговори
А стига бе преди 12 години
Докога ще лижете един самозабравил се индивид....
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не ти е мама квадратна главата, не ти е квадратна"- казала майката, заглаждайки ръбовете на малкия Местанчо.
30
3
 
19
 
! Отговори
На месо.... преди 12 години
Мамка му каракачанките сигурно са полудели на синджирите...... Боко що не им направи кефа е ..... а и нашия
29
12
 
59
 
! Отговори
жоро преди 12 години
постъпката на Борисов е мъжкарска , че изчака да мине балотажа и тогава разкри тоя гаф. Ако беше Станишката още същия ден медиите щяха да гръмнат.
28
3
 
25
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
Е малко по-рано да бее дошъл и щеше да ги хване на калъп двамата!:)Наща политика заприличва все повече на турски сериал.
27
3
 
18
 
! Отговори
Dan преди 12 години
За да няма недоразумения да уточня под "лека жена" имам в предвид ДПС а под това кой и е дал възможност да прави пари имам в предвид БСП, защото ДПС (мисля,че и най-върлият привърженик на БСП ще го признае.....дълбоко в себе си) са творение на репресивният апарат на БКП - ДС!
26
6
 
27
 
! Отговори
WC преди 12 години
Разхождал се Местан и по едно време му се преходило по голяма нужда и я гледа на този адрес имам един *** - чакай да се облекча.....
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган ще го резне
24
1
 
9
 
! Отговори
GOSHO преди 12 години
Местан колкото и да е мазен, пак изързалял, знаете кого )))
23
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слуга от дъщерната мафиотска комунистическа организация отива да докладва и да получи инструктаж! Малко се обърква обаче и се същисва , защото е разкрит!:)) После иска от Премиерът на държавата да му се извини , че се е объркал! Било въпрос на мъжка хигиена!! Ох не мога вече да ги дишам комунистите!!