Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов

Как дясната ръка на Сокола обърка къщите им по вина на НСО
Обновена: 1 ное 2011 21:15 | 1 ное 2011 21:15,
88
Боянски потайности. Местан при Първанов. Не – при Борисов
Прием в резиденция "Бояна". Снимка: Архив, Булфото

Дясната ръка на Ахмед Доган – Лютви Местан, настоя за извинение от Бойко Борисов и опроверга внушенията, направени от премиера пред bTV, че е договарял с Георги Първанов изборите.

Поводът за думите на Местан е сутрешната тирада на Бойко Борисов, който описа случка от миналия вторник, когато, без да иска, вместо при президента Първанов, зам.-председателят на ДПС отишъл при него.

"Миналата седмица, веднага след първия тур, рано сутринта пия кафе и от НСО на портала викат – абе, дошъл е Лютви Местан. Бре! Викам веднага – поканете го, дай да направим тук турско кафе, да чуем какво ще каже. А нямаме среща, нищо. Даже му се зарадвах, викам тамън малко ще обсъдим изборите, как се справихме. Той като ме видя, много се стресна, вика – аз съм за друга среща. Просто беше объркал къщите – моята с на Първанов, те са на една улица, с една порта", спомни си тази сутрин Борисов.

И премиерът, и президентът живеят в резиденция "Бояна", но Местан, обяви днес, че не знаел, че тя е общ дом и на двамата.

И преди той бил влизал през един портал за среща с държавния глава, но този път не е знаел, че първите политици в държавата влизат от различни входове. 

Към 9,30 часа на 25 октомври служител на НСО го въвел в една къща. След като чакал 15 минути, пред него "се появи премиерът".

"Пред мен се появи премиерът на Републиката. Трябва да призная, че наистина изпаднах в доста конфузна ситуация. Както самият той сутринта в ефир каза – аз наистина изпаднах в леко вцепенение. След поздрава казах: "Извинете, г-н премиер, явно има някакво недоразумение, аз нямам среща с вас, срещата ми е при г-н Първанов". Не знам чия е грешката, аз не съм човек, който ще се натресе някъде без покана", обясни случката депутатът от ДПС и допълни, че се е извинил, след което поел пеша покрай дълга стена и стигнал до резиденцията на президента.

В писмото си до Борисов Местан заявява, че е станал жертва на непрофесионално действие на служителите, което не предполага да бъде използван за рупор на политически внушения.

"Сега очаквам в изискуемата форма да поднесете извиненията си в името на мъжката хигиена, която е дължима независимо от политическите ни различия", пише още Местан.

"Недопустим е начинът, по който министър-председателят използва гафа на собствените си служители", категоричен бе още веднъж депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
7
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Постановка !!!
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е че ясно се видя нуждата и пространството за нова партия. БСП обра част от протестния вот но водена от тяснопартийни интереси не подкрепи Кунева и с това докара Плевнелиев за президент. За това ще понесе своята отговорност на следващите избори
60
2
 
9
 
! Отговори
ПРОСТИТУТКА преди 12 години
В 8.30 ч. по НТ, политическата ПРОСТИТУКА Яне Янев каза: Изборите са ФАЛШИФИЦИРАНИ но не МНОГО.Тази измама не е повлияла на крайните резултати.Те самите признават, че изборите са ОПОРОЧЕНИ. А ти българино не ги гледай умно.Сами си направете изводите.
59
7
 
5
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
OT 31.10.2011G,DRAGI MI BOKO-TIKVO PRAZNA,ZAPOCHNA NACHALOTO NA KRAYA NA LICHNATA TI PARTIIKA,GERB.PRODALZAVAI VSE V TOYA MENTORSKI,NAGAL I "SIGUREN "TON NA IZKAZ I NISHTO CHUDNO SKORO DA IMAME PREDSROCHNI IZBORI!!!
58
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** милиционерски номер на ***: "Знам аз Лютви, всичко знам..." ***!
57
16
 
15
 
! Отговори
някой преди 12 години
Аз какво говорих преди изборите? Ама дайте да ми слагате минусчета! Не било възможно - не е ли? Гледайте сега безплатен цирк! Говоря аз, ама никой не ми вярва. Плевнелиев бил различен, ГЕРБ били различни. ГЕРБ били "антикомунисти", Бойко Борисов мразел ДПС и Ахмед Доган.А думите ми бяха, че не бих се учудил да видя Ахмед Доган да си пие кафето или уискито с Бойко Борисов в някой ирландски бар. Естествено, имах предвид ирландско кафе а не турско, но това са подробности. Основното го познах!!!
56
1
 
6
 
! Отговори
Криста преди 12 години
Демокрацията учи, но не всеки я научава и затова не се получава...за сега това е, до следващите избори, пък дано материалът се подобри.
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Биг брадър в Бояна! Изгониха червения съквартирант.
54
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не ви ли стана ясно, че Бойко е ***.
53
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЕНЧО - 43 "Знаете ли как се завършва за пожарникар, "Не, не знам, Пенчо. Знам обаче темата на дипломната работа на г-н Б.Борисов, с която е завършил: "Разгъване на маркуча при пожар в гориста местност".
52
14
 
25
 
! Отговори
Мъкаа, мъка преди 12 години
Недопустимо е да имаш покана от президента, да чакаш 15-20 минути (уж за проверка), за да те отведат при Борисов - милиционерски номера.Абсюлютно нарушение на протокол и подигравка с президента и с зам. председател на партия (без значение от коя партия са, представете си, че вие се окажете в същата ситуация). Но не се очудвам от подобно поведение. Жалко, на какви ли още евтини номера и селски PR ще бъдем свидетели - последно доживях чалгарка да влезе в Министерски съвет. Мъкаа, мъкаа. Народът радостно аплодира селташкото поведение и нарушаването на всички закони, протоколи и здрав разум.
51
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност, демокрацията е стара като света.Тя се е появила още когато Господ показал *** на Адам и му казал:- Ето, избери си жена.
50
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Глсуваш за Калфона получаваш Кунева Царя ПЪдаря Местан Дуган и Станищеф накуп
49
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега Плевнелиев ще му е съсед на Борисов :) Хубаво е да можеш да си избираш съседите :)
48
7
 
9
 
! Отговори
666 преди 12 години
КОЛКО СТЕ *** ВСИЧКИ НАРОДА ГЛАДУВА ВИЕ СХЕМИ ПРАВЕТЕ, ПУСНАТ ВИ ЖУРНАЛЯТА НЯКОЯ ПАРТЕНКА И ПОЧВАТЕ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ КОЙ ПО "УМЕН КОМЕНТАР" ЩЕ НАПИШЕ !ВСИЧКИ ЕДИН ГИ Е ПРАВИЛ БСП, ГЕРБ,ДПС, КОКАЛА ГОЛЯМ И КАТО НЯКОЙ ЛЪВСКИ ПРАЙД ВСИЧКИ ЯДАТ АМА НЯКОЙ ПО- МАЛКО ОТ ГОЛЕМИЯ НА ПРАЙДА!НЯМА ПО ДОБЪР И ПО ЛОШ ЦАР,!!!!!!!!!!!!!!!!
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Гоце какви ги е кроил под носа на съквартиранта си Бойко?"Бочко не го ли виждаш как накриво седи от няколко дена?
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
купувам ак 47 ,може и бартер
45
11
 
22
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
"Грандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент на столетницата Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите.Още преди месец стана ясно, че участието на Ламбо ... е спазарена срещу солидна сума, ... , пише Всеки ден."Преди да се запените в черен гейберастки гняв, малко информация - Всекиден е собственост на ДПС беят Пеевски.Още едно доказателство за комбината на Доган с Бойко.Жална и майка на България!
44
14
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Айде лягайте си промити мозъчета!Огнебореца Винету отдавна си изяде филийките с мас и си легна!Спете спокойно всичката власт вече е ваша вие сте най великите!
43
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце какви ги е кроил под носа на съквартиранта си Бойко?