Плевнелиев маха посланиците с картонче

Аз съм категорично "за" референдумите, каза той
Обновена: 3 ное 2011 14:41 | 3 ное 2011 12:06,
233
Плевнелиев маха посланиците с картонче
Снимка: Булфото

Новоизбраният президент Росен Плевнелиев са зарече, че в първия си ден като държавен глава ще подпишe указите за отзоваване на посланиците, които са били част от ДС.

Думите му идват повече от два месеца след решението на НС за отзоваване на дипломатите агенти на службите до края на тази година.

Още по темата

"Аз съм категорично „за” референдумите", каза още Плевнелиев.

По думите му за референдумите трябва да се формулират ясни въпроси, на които гражданите да отговорят.

Според него актуални въпроси за общонационално допитване са темите за енергетиката и националният план за развитие "България 2020".

Попитан за какво са си говорили с Първанов, Плевнелиев каза, че неговата категорична заявка е за надграждане на институцията. Двамата щели да имат поредица от срещи. Предстоят срещи на Плевнелиев и с президентите Желю Желев и Петър Стоянов.

"В следващите три месеца аз на парче няма да работя. За мен е важна цялата институция, нейните приоритети, как ще я структурираме. Давам заявка за активно президентство", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
имам въпрс към човека слънце : Ще има ли лустрация за бившите комсомолски и партиини секретари които към момента заемат отговорни длъжности в партията майка , и ако е да кога ?
210
1
 
4
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Абе и Кадафи си мислеше че ще е вечен и макар и късно си плати за геноцида ! Ще дойде ред и на българската комунистическа олигархия - марионетките и техните кукловоди висши милиционери и ДС . Аз съм си запазил място за първите редове - скоро ще гледаме сеира на Цецо Крадецо- Тиквата - Гоце - и олигархията къде ще си харчат милиардите крадени от бедните хора - и дали частната-поръчкова платена милицията ще ги спаси от народната любов !
209
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поне маргито е почнала да говори по-ясно
208
0
 
4
 
! Отговори
много умно преди 12 години
"е дай аз да мина, нали съм президент", Плевнелиев към Марга :) голям майтап, избирахме Плевнелиев избрах ме Марга
207
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За агент БУДА няма ли да стане дума?!!! ;-)))
206
1
 
10
 
! Отговори
агент преди 12 години
Така е,че и шефа му е завършил школата на ДС,през далечна година преди 1989год. и представете си НЕ Е АГЕНТ НА ДС?!!!ОЛЕ МАЛЕ!ПОПУЛИЗЪМ ДО БОГА!С ТОЗИ ДВОЕН АРШИН ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕ И ТОЗИ КАТО ГОЦЕ!!!
205
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами госпожата до тебе,демек вицето,не е ли преподавател в школата на ДС в Симеоново?!Тя не картонче а картонище има бе гявол!!!
204
2
 
9
 
! Отговори
COPY преди 12 години
Плевнелиев обяви, че ще надгражда. Върху кое ще надграждаш бе, Росене? Върху тинята, която ни завещава Гоце ли? Може би върху личната му съдебна система, която доразсипа? Или върху гоненията на журналисти и съсипването на медиите чрез верните на Гоце Сирищника олигарси? Или върху тайните му договорки с Русия? Или върху екипа му, пълен с доносници от ДС? Или върху съветниците му, които бяха разстрелвани по улиците? Или върху ловните му подвизи? Или върху топлите му контакти с мафиотизираното ДПС? Мети до корен, чисти сградата, осмърдяна 10 години от покварения Гоце и бандитската му шайка приближени. Дезинфекцирай, проветрявай дълго и изчисти това място! Това трябва да направиш, няма какво да надграждаш! Нищо, което е заченал Сирищника не бива да бъде продължавано, а всичко да бъде забравено.
203
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пищите,като се знае,че никога повече НЕ трябва да се гласува за комуносоциалистите,които през няколко години си сменят името на партийкаата - столетница с увяхналата червена розичка.
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още не станал калайджия, а дънцето на гащите му вече почерня! :-)))))
201
0
 
3
 
! Отговори
до Марк преди 12 години
Скъпи ми Марко..като те чета,така се вдъхновявам,че всеки момент мисля...............да застана плътно,ама ПЛЪТНО ЗАД теб....ахааааахахахахахахахах....знаеш ли какво е ибрик...а ***....хахахахахаха
200
6
 
2
 
! Отговори
Марк до 140 преди 12 години
Ахахахахаха....тъпанарахахаххахахах....дебилахахаххахахах ...комунозавър
199
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как не видях един нормален коментар от опозицията - или простории, или вулгаризми, или лъжи, или несвързани изречения без начало и край, или компромати.
198
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека си върши работата и се съобразява с желанието на народа да се отърве от изеднците от държавна сигурност.
197
12
 
8
 
! Отговори
Марк до 199 преди 12 години
Мнооого меко казано!В БСП са червени ***!
196
14
 
12
 
! Отговори
до 194 преди 12 години
Който няма сила да си признае грешка, или да поздрави победител, каква силна личност е моля? Извини ли се някои от БСП за лагерите, за септемврииското въстание 23г., ръководено от Г. Димитров и Васил Коларов (хиляди загинали) и стотици загинали в църквата св. Неделя) и т. н. В БСП не са силни личности, а силно политизирани!
195
8
 
16
 
! Отговори
ха преди 12 години
Давам му 2,5 години.Следващото управление ще е коалиционно с голяма парламентарна подкрепа поне 2/3 от депутатите.Ще му изпрскат импийчмънт и ще го пратят в историята,където му е мястото.
194
4
 
19
 
! Отговори
мдааа преди 12 години
Още от първият ден,започва да изпълнява указанията на шефа си ББ.
193
4
 
11
 
! Отговори
17 преди 12 години
Но сега са ГЕРБЕРИСТИТЕ и ще станем най богатата и умна - ха ха ха ха ха ха ха
192
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Определено комунистите са прости и крадливи защото заради тях станахме най-бедната държава в Европа.