Гаджева се маха, за да брани Волен

Напуска ръководството, тъй като сив кардинал я нарочил за любовница
Обновена: 21 ное 2011 15:03 | 21 ное 2011 10:38,
186
Гаджева се маха, за да брани Волен
Деница Гаджева. Снимка: Булфото

Депутатът от „Атака“ Деница Гаджева е подала оставка от Централния сбор на партията с цел да разсее всякакви съмнения за „някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете“.

„Искам да стопирам нападките към г-н Сидеров и към цялото ръководство, защото те не са само към него, а към цялото ръководство на партията, към Централния сбор“.

Така депутатът мотивира решението си в изказване, публикувано днес от в. „Атака“. В събота партията изключи от редиците си Димитър Стоянов.

Доведеният син на Волен Сидеров поиска оставката на лидера и обвини Гаджева, че съсипва партията. Публикации в медиите свързаха името на депутатката, че е в много близки отношения със Сидеров.

Сидеров пък от своя страна заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на него. 

За раздялата със съпругата си Капка Сидерова Сидеров обясни, че причината не е друга жена, а е принципна, защото имало да бъде обсебена партията. 

"Втори мандат съм народен представител. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт.

Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора", каза Гаджева и добавя: Аз си спечелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза "Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората!"

Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на „Атака“. Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии.

Според Деница Гаджева "единствената причина за скандала в партията е, че хора от централата, близки до тази личност, са били освободени от постовете им".

"Така беше ограничено влиянието на въпросната личност. Няма да споменавам имена, вие всички се сещате за кого става въпрос", казва още Деница Гаджева.

Още по темата

Тя заявява, че ще работи два пъти по-активно за партията като народен представител и във всички функции, които може да изпълнява.

Гаджева застава също категорично зад лидера на партията, зад Централното ръководство, такова каквото ще бъде избрано на конгреса. 

Междувременно пред Нова телевизия бившият член на „Атака“ Камен Петков обяви, че „моторът на партията“ е Капка Сидерова.

„Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва "Атака" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма“, смята Петков.

Според него, както вървят нещата, "Атака" ще изчезне от политическата сцена.

„Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости", заяви Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

По думите му личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

"Единственият начин "Атака" да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво", категоричен е Камен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА отиде в БАРДАКАСлава Богу
92
20
 
8
 
! Отговори
Гласоподавател преди 12 години
Волен Сидеров е и изключителна личност. Ако предателската клика Капка-Д. Стоянов успее, ще бъде огромна трагедия преди всичко за България. Загубата за Волен също ще бъде голяма, защото губи делото на своя живот, но България губи своята идентичност. Без Атака България няма бъдеще, а без Волен няма Атака, ще има някакъв комуноиден сурогат, както останалите партии. В живота си съм възприел една максима: започнат ли комуноидите да хулят някого, той по правило е свестен човек, с много редки изключен
91
5
 
12
 
! Отговори
85 преди 12 години
ВОЛЕН ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ КОЦКАР
90
2
 
11
 
! Отговори
ифф преди 12 години
Добре де, тия всичките *** защо не си оправят семейните проблеми в къщи, ми занимават цяла България кой с кого спал и кво правил, все едно някой го интересува. Верно са по- зле от турски сериал.....
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите мили политици не спряха да се излагат.Аман от триъгълници,четириъгълници....тъпоъгълници:))))))
88
5
 
8
 
! Отговори
Накакан атакист преди 12 години
Циркът в Бардака наречен Атака, беше манна небесна в сивотата на българския политически живот. Да са живи и здрави клоуните Волен, Митко, Капка , Деница и др. за това супер смешно комедийно изпълнение. И да продължават в същия дух.
87
7
 
39
 
! Отговори
IavO преди 12 години
Волен е толкова долен, че някой изобщо съмнява ли се, че се стигна до тука? ВСИЧКИТЕ му изцепки бяха толерирани, защото го използваха, като проститутките, които той каза, че обичал!бАТАКА-ташака е време да изчезне в мъглата, аман от семейни кочини!
86
7
 
17
 
! Отговори
Машинистка преди 12 години
Деница е локомотивен машинист по професияЗнае как да надува свирката ....
85
6
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
Да го *** на новия месия!!!
84
0
 
22
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Като си помисля що куцо и сакато вкара Волен в парламента и ги направи хора от пълни неудачници, ми става жал за него. Това да тръгнат срещу теб законната ти съпруга и сина, който си отгледал като свой е грозна работа. Оставям на страна факта, че Волен в много случаи не е адекватен, но такива маскари като неговите никъде няма.
83
18
 
10
 
! Отговори
Истината преди 12 години
не е виновен Волен , защото той и на йота не е отстъпил от принципите си , ами народа не е настроен патриотично и националистично .На народа му дай чалга , курварлък , стремеж към лъскав живот , дай му шоута , Биг брадъри и какви ли не брадъри, дай му да мисли как да бяга на Запад , там да се реализира , и да се върне като България се оправи .А кой да я оправи ????????? БСП , ДПС и подобни ? Можеше и трябваше , когато се появи Атака народа не е виновен Волен , защото той и на йота не е отстъпил от принципите си , ами народа не е настроен патриотично и националистично .На народа му дай чалга , курварлък , стремеж към лъскав живот , дай му шоута , Биг брадъри и какви ли не брадъри, дай му да мисли как да бяга на Запад , там да се реализира , и да се върне като България се оправи .А кой да я оправи ????????? БСП , ДПС и подобни ? Можеше и трябваше , когато се появи Атака народа да прегърне патриотичната идея и сега Атака да бъде на власт ,със пълно мнозиство , да приложи платформата си , и едва тогава , ако нещо е неуспешно за държавата и сгрешено, да бъде съден Волен .Ама народът не го направи нали ?На народът му дай да плямпа глупости , и да търси под вола теле ....и да се чудиш как този народ е правил Възраждане , бил се е във войни за обединение ....? Или тогава , баш народът е изгинал и са останали *** ...това май обяснява нещата .
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаджева не е със Сидеров. За да не злословят повече по неин адрес, тя лично по цял ден ще държи с ръка дедовия на Сидеров, за да сигурна, че няма други жени, заради които Сидеров да изневерява на жена си. Стоянов пък не бил разбран правилно. Той не е искал оставката, а е искал гощавка в чест на загубените избори. И за последно, самият Сидеров не е поискал оставката на тоянов като евродупетат, а е поискал Стоянов да подпише разписка за някакви си 200 хиляди евро...
81
8
 
7
 
! Отговори
БРАТЯ БЪЛГАРИ преди 12 години
Атака и Герб ще отидат в забравената история на България , след 2 години .Както се случи с НДСВ , Тройната коалиция . Трябва ни нов Месия .Лошото е че ще ни мъчат още 5 години с новия Президент и 4 с новите кметове .
80
2
 
14
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Грозна е!Моят Вигенин е по-красив!
79
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bil zdrav, bil bolenaz pak shte glasuvam za Volen !!!
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Naprazno se radvate che Ataka ima problemi....Siderov e umen i vsichko shte postavi na mjastoto...a tezi prodagni partiini i rodninski izpolzvachi shte si namerjat maistora !!!
77
5
 
15
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 12 години
Със Сидер или без Сидер, на следващите парламентарни избори Атака е аут от ПарламентаТо бива лъгане, то бива нищо-правене, то бива любовни триъгълници ...А стига вече ...
76
2
 
13
 
! Отговори
Илко преди 12 години
Оффф готина е тая, как може да се клати с Волен? Ума не ми го побира, баси жените готови са всичко да лапат само и само изгода да иматттттттттттттт
75
5
 
17
 
! Отговори
гелеменов преди 12 години
АТАКА се спомина ! АМИН !!!
74
4
 
17
 
! Отговори
big mama преди 12 години
А-а-а-у-у-у! *** той Болен можел да ..."интимничи"? И то с жена? Ле-лееее! Романтичен бил нашичкия. На 4 километър ще му осигурят единична стая с ароматични свещи.