Турският сериал в "Атака" – част от упадъка на партията

Валентин Николов със съмнения, че Сидеров купил имоти на Лазурния бряг
Обновена: 23 ное 2011 14:58 | 23 ное 2011 09:46,
64
Турският сериал в "Атака" – част от упадъка на партията
Валентин Николов. Снимка: Dnes.bg
Аз съм убеден, че други колеги от "Атака" ще напуснат партията. Там има стойностни хора, които рано или късно ще се разграничат от партията. 
 
Това заяви пред bTV бившият депутат от "Атака" Валентин Николов. Той е категоричен, че лидерът на партията Волен Сидеров трябва да подаде оставка. 
 
Според него процесът на разпад на "Атака" не е от вчера, а е започнал отдавна.  
 
"Преди 6 месеца трима колеги напуснахме, преди нас - един, след нас – още двама. Причината са недопустимите действия на лидера Волен Сидеров. Само и единствено той е виновен за западането на партията", категоричен е Николов.
Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 
Той допълни още, че според него последните семейни драми и "турски сериали" в "Атака" са само един катализатор за тези процеси на упадък. 
 
"Смешно е да се твърди, че Капка е отговорна за проблемите в политическата формация. Все пак съм бил член на "Атака" в продължение на 6 години. Капка действително има решаваща роля за успеха на партията – тя дори е един от основните й идеолози. Затова случващото се в момента е много грозно", коментира политикът. 
 
Николов изрази мнение, че лидерът и ръководството на "Атака" трябва да си подадат оставката. Според него при такова развитие на събитията, трябва да последва легитимен конгрес, а не с подставени лица, и хората да си кажат думата. 
 
Николов обаче не се ангажира с твърдението, че Капка би била най-подходящият човек, който да оглави партията.
 
"Трябва да си подадат оставките, защото в това ръководство има хора от Държавна сигурност. Има и такива като Павел Шопов, които са подавали молба за членство в ДПС, преди да станат членове на "Атака", разкри още Валентин Николов. 
 
Поне около 10 милиона лева от държавната субсидия за "Атака" са потънали, твърди Николов. Той даде за пример как доведеният син на Сидеров - Димитър Стоянов, е заявил, че касата е празна само 2 дни след превода на субсидията.
 
"Единствено Волен Сидеров се разпорежда с парите и той решава къде отиват те. Ние поискахме отчетност къде отива субсидията. Говори се за закупени имоти на Лазурния бряг – вила между Ница и Монако за 750 хиляди евро", заяви бившият депутат от ПГ на "Атака". 
 
Има съмнения и за апартамента на Деница Гаджева, допълни той.
 
"Аз съм бизнесмен от 23 години, имам имоти и въпреки това, ако аз поискам кредит от 225 хиляди лева от банката, тя няма да ми го отпусне, дори и със стабилен гарант зад мен. Затова не знам как са дали тези пари на Деница Гаджева, която е млада и няма бизнес, нито големи доходи", коментира Николов.
 
В заключение бившият депутат от "Атака" заяви, че Волен Сидеров си вярва прекалено много и няма реална представа за действителността около него и политическата обстановка в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: атакаВалентин Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
до НАСКО преди 12 години
Насе, защо така нервно пишеш бе пиле шарено, защо така ти се иска да бъркаш по чужди джобове? Да не би да се случи така, че заграбените парици да са понамалели? Ама то няма как да не намалеят при положение, че както казваш ти ще се наложи да платим тук таме санкции за всички изцепки правени до сега от избраните от ВАС - "УМНИЦИТЕ"! Само да ти напомня, че предстои да ни наложат санкции за може би милиарди заради заменките, заради гласуването на *** КАТО ТЕБ!!!! От ТЕБ АКЪЛ НЕ ЩА!
43
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
Като сте всички умници и плюете партиите,които за нищо нестават,кой трябва да ни управлява ?А, представятели си този Волен наистина да си е купил имоти ужас.
42
5
 
18
 
! Отговори
Воден змей преди 12 години
Атака е разпадната !!! Вони на сероводород от всеки процеп на тази разпадаща се материя......
41
29
 
10
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
МНОГО ЛИ ВИ ПРЕЧИ АТАКА, ФЕСОВЕ ТАКИВА?СВИКВАЙТЕ!ДОКАТО ИМА НАХАЛНИ ТУРЦИ - ЩЕ Я ИМА И АТАКА!
40
0
 
9
 
! Отговори
barrakooda преди 12 години
Слабоумния е пълно капо - ненормалния му *** мамата, сега шиба гаджето му!
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние сме *** народ, който сам си избра палачите/ГЕРБ/ . Лекари и управници се надпреварват кой повече хора ще умори,докато влезем сигурно в книгата на ГИНЕС,за най- голяма смъртност. Страхлив, мързелив и *** народ-това сме ние!Волен се умори да казва истините как ни грабят и унищожават системно.....за това е луд-кокала никой няма да го даде така лесно.Ще дойде време и ще го търсите Волен...ама ще бъде много късно.На кого се подигравате...на собствената си мизерия и простотия.
38
14
 
5
 
! Отговори
ЗМЕЙ ГОРЯНИН преди 12 години
АТАКА щяла да се разпада точат лиги гнидите и се гърчат от радост
37
19
 
5
 
! Отговори
Американец преди 12 години
Плюйте по Волен, пък през това време се оставяйте комунистите и герб да ви мачкат. Кеф ми е да гледам мизерията в България, за която сте си виновни само вие.
36
5
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
В Бардака, наречен кой знае защо АТАКА, циркът продължава с пълна сила. Да ни е живи здрав клоунът Волът ***(разбирай съществото Волен Сидеров) - *** като ВОЛ и мазен като ***.
35
2
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Ке ми фрега....по принцип....*** е *** листопада.....сега остава Сайдеров да извади прашките на Капка.....мале мале.....макар като гледам щурмбанфюрер Капкенмахен,не вярвам да е размахвала ***......
34
6
 
6
 
! Отговори
Активно мероприятие! преди 12 години
Атаката срещу ПП Атака учудващо добре съвпада по време с активизирането на предаванията по ТВ АЛФА, които показват неоспорими случаи на изборни манипулации и фалшификации извършвани в полза на ГЕРБ по време на изборите!Колкото по-добри и популярни стават предаванията на ТВ АЛФА, толкова повече се засилват атаките срещу ПП АТАКА. В момента на сайта на ДАРИК има класация "Политик на годината" - резултатите от тази традиционна анкета са коренно различни от резултатите от изборите!
33
5
 
1
 
! Отговори
180 преди 12 години
"...Волен Сидеров си вярва прекалено много и няма реална представа за действителността около него и политическата обстановка в страната."Смени името В.С. с името А.Х. и получаваш описание на последните дни от управлението на втория :))
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка действително има решаваща роля за успеха на партията тя дори е един от основните й идеолозиTOGAVA KAPKA DA SI DADE OSTAVKATA !!!!!
31
6
 
13
 
! Отговори
--- преди 12 години
Творението Атака е една голяма шашма създадена от дпс с цел да абсорбира вота на турското население към дпс, с политиката си всъщност,атака прави огромна услуга на Ахмед Доган.
30
5
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
В края на краищата,всичко опира до ципа на гащите.....Всеки е поебвал от чуждия курник,това е като традиция....Но когато имаш претенциите,че си водач,че си лидер.....освен,че трябва да го правиш умно,трябва и да мислиш за хората,които са след теб....Болен Сайдеров е типичен пример за малкия човек,забогатял лесно и забравил за идеите си в името на парите....А такива като Деница дал Бог,те са като срамни въшки полепнали по българската политическа действителност.......
29
5
 
7
 
! Отговори
Nobody's Fool преди 12 години
Според мен Капка заслужава уважение. Да реализираш целия този проект наречен "Атака" трябва мозък.Не всеки може да усети настроенията и тънката струна на нискоинтелигентните ***. Проекта е схема за печелене на пари. Капка му сложи националистическа премяна, и направи перфектна режисура. Избра си и перфектния главен герой. И всичко точно-субсидийките потекоха, синчето ходи по пари в Брюксел. Само нагона на любимия не можа да предвиди. Ама то идеални хора няма......
28
16
 
9
 
! Отговори
Reset преди 12 години
Ха, ха, ха, грухтете колкото си искате, на следващите избори пак ще гласувам за Атака!
27
6
 
11
 
! Отговори
1 преди 12 години
НЕ НАПУСНАЙТЕ АТАКА НЕКА ВОЛЕН *** ПАРИЧКИ И ЧЕШЕ МАГДАНОСА МЛАД
26
5
 
5
 
! Отговори
Ферхундету преди 12 години
В следващия епизод ще видите как Али Раза се беси защото Джеврие му е захабила еднинствения костюм.
25
0
 
9
 
! Отговори
до №22 преди 12 години
А сега като имаме 200 филиала на БКП по-добре ли е?!