Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!

ГЕРБ не пуснаха премиера да обясни за срещата на върха в Брюксел
Обновена: 7 дек 2011 16:20 | 7 дек 2011 10:08,
171
Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!
Снимка: архив Булфото

Парламентът сметна за ненужно да чуе позицията, която България и премиерът Бойко Борисов ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел.

Опозицията в лицето на "Атака" и "Коалиция за България" поискаха днес да чуят министър-председателя, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко последователни пъти предложението им.

"Министър-председателят да дойде в Народното събрание. Всички знаем какво става в Европа – готви се за нов ред и договор между европейските страни", обясни искането Павел Шопов от "Атака".

Според представителите на националистите страната ни е трябвало да изработи обща позиция, с която управляващите да отидат в Брюксел.

"Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си и Ангел Найденов от "Коалиция за България".

"Другият аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", допълни той.

От левицата посочиха, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

Затова социалистите изразиха учудване, че депутатите на ГЕРБ не искат да чуят българската позиция, която премиерът Борисов ще представи в Брюксел.

"Като лош ученик Бойко Борисов не иска да ходи на училище и да бъде изпитван. И тук като учители депутатите се опитват да го прикрият", коментира възмутен и Павел Шопов.

"Тук се касае до политическата арогантност и надменност на министър-председателя. Той затова не иска да отговоря на въпроси, на които дължи обяснения. Как ще ходи в Брюксел и да представи една позиция, която легитимно трябва да бъде одобрена от Народното събрание?", попита Шопов.

Аргументите и на левицата, и на "Атака" последователно бяха отхвърлени от ГЕРБ при последвалите гласувания от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Чешете си езиците колкото искате,но поне се съгласете,че където е минал КОМУНИЗЪМЪ иСОЦИАЛИЗЪМА,там и огън и вода не могат да направят по-голями поразии......
159
1
 
4
 
! Отговори
до 160 преди 12 години
*ИМА ПРАВО* не означава, че трябва някой да му го осигури, схващаш ли? какво и колко произвеждат българите - да местиш папки не създава благата. само искате, мързелива комунистическа сганонова, което трябва да поискате е съд и отнемане на незаконното имущество.
158
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Бойко като ученик, а депутатите от опозицията като негови учители.Тези хора наред ли са? Те срещу Бойко да тичат, не могат да го стигнат.
157
1
 
11
 
! Отговори
ДО 160 преди 12 години
Чл.101---Всеки Бг гражданин има право на 100 годишен ---ПРЕХОД ...?За сега са минали --22 ,значи още ---78г.....!До кога с този преход на ---ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГАША ?
156
5
 
23
 
! Отговори
винету преди 12 години
дреме МУ на стрелата за вас ,само си лаете като селски *** и пак гласувате за когото не требе ,АМИ ЛЕЖТЕ В КАЛТА СЕГА И ЯЖТЕ АСФАЛТ
155
2
 
29
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
БОКО,ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ!!! И СЕГА ХАЙДЕ ДА СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА.- Вече никой не Ви пречи, та като европейци да публикувате СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ на Парламента, Правителството и Президента, че С РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИЙТЕ ПЛАНИРАНИ в бюджета за 2012г., ще започнете да спазвате "Харта за правата на човека", залегнала в Лисабонския договор и нашата Конституция:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа. Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее? А ехото отговаря:- Парламент, Правителство и Президент И ЯВНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ
154
30
 
12
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Да живее Партията ГЕРБ! Никакво отстъпление, борба до последна капка кръв! Смърт на мръсните капиталисти (оппа, обърках се, комунисти)! Ние сме на всеки километър! Да живее вождът Бойко!
153
1
 
38
 
! Отговори
Фатмак преди 12 години
ГЕРБ е държи като класически ***, който заповядва, почесвайки се отзад:"Когато разговаряш с мен, ще мълчиш!"
152
4
 
37
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Да ви кажа честно изобщо не ме интересува кой е *** и кой не е ама няма как да не ми направи впечатление, че Серго има бебе, а Бат ти Бойко не съм чувал да се е похвалил с нещо подобно.Пък и Серго една го искаше, друга го взе, а Бат Бойко Цветелинка го използва да си направи парите и го изрита.А той сам твърди, че друга не го иска.Кой ли е педераста???
151
2
 
11
 
! Отговори
едмон рустан преди 12 години
И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. САМО СЕ ЦАПАТ И ЛАЙНЯВЯТ ЕДИ ДРУГ. КАТО СА НА ВЛАС СИ ГЛЕДАТ САМО КЕЛЕПИРА ,А КАТО СЛЯЗАТ -СТАВАТ НАРОДО ЛЮБЦИ? НАМАЛЕЕ ЛИ КЕЛЕПИРА НИЕ СМЕ ЗА НАРОДА-ХУБАВО АМА,КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ НАРОД СИТ И НАХРАНЕН И СПОКОЕН ЗА УТРЕ ?- МУШЕННИЦИ,КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ.НО НЕ СТЕ МНОГО И ВИЕ КРИВИ. ЩОМ ЕДИН СЕ Е ПРОВАЛИЛ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО ПАК. НО ТОВА Е УТОПИЯ. НИХИЛИЗЪМ И ШМЕКЕРИ И АНДРЕШКОВЦИ САМО ОСТАНАХА. БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА.!!!!
150
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака най-накрая показаха истинското си лице и започнаха да работят със създателите си от ДС.
149
4
 
34
 
! Отговори
XXXL преди 12 години
Тоталитаризъм в действие.
148
1
 
9
 
! Отговори
До 144 преди 12 години
Защо и пенсиите бе ***? Ти майкоубиец и отцеубиец ли си, или *** между дърта *** и стар кашалот!Само д-р Гилотен ги е оправял такива - носи си кошница, че държавните се привършиха!
147
5
 
57
 
! Отговори
ПРЕД ПЕНСИЯ преди 12 години
ДО 142.НЕ! НЕ Е МНОГО ЗАЕТ ПРЕМИЕРА. ТОЙ В МОМЕНТА Е В БОЛНИЧНИ, ЗАЩОТО Е ПОЛУЧИЛ ХЕРНИЯ ОТ ВДИГАНЕТО НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И БЪДЕЩОТО ВДИГАНЕ НА ПЕНСИИТЕ С 9 ЛВ. ХАЙДЕ ХАЛАЛ ДА ВИ Е ИЗБОРЪТ НА ПРАВИТЕЛСТВО... И ПАК ЗА ТЯХ ГЛАСУВАЙТЕ!
146
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 147 Ще ходи за да праща въздучни целувки на Меркел :)))
145
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още първите две думи на заглавието са достатъчни: "Атака и БСП", хахахаха Дойдохме си на приказката.
144
1
 
6
 
! Отговори
e преди 12 години
Darjavnite pesove se iztrepaha za oglozgania kokal
143
4
 
67
 
! Отговори
ГХ преди 12 години
За какво изобщо ще ходи Вожда в Брюксел? Той нито може да разбере за какво ще се говори там, нито може да изкаже някаква смислена позиция поради непознаване на материята и незнаене на езици. Той единствено може да им разправя "шменти капели" чрез ужасени преводачи или да тупа някой по рамото. Само че Берлускони вече го няма, а вие представяте ли си как тупа Меркел, Саркози ил Камерън?
142
14
 
7
 
! Отговори
До № 145 преди 12 години
Номер 145, да те попитам, а *** каква е? Да не е светата дева? *** *** е, иначе нямаше да се пръкнеш на тозий белий свет!
141
56
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко що не ги оставиш да дойде МВФ и ЕЦБ, за да спрат пенсии,заплати,помощи,всичко и тогава да им гледаш сеира на неудачниците и мързеливите