Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!

ГЕРБ не пуснаха премиера да обясни за срещата на върха в Брюксел
Обновена: 7 дек 2011 16:20 | 7 дек 2011 10:08,
171
Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!
Снимка: архив Булфото

Парламентът сметна за ненужно да чуе позицията, която България и премиерът Бойко Борисов ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел.

Опозицията в лицето на "Атака" и "Коалиция за България" поискаха днес да чуят министър-председателя, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко последователни пъти предложението им.

"Министър-председателят да дойде в Народното събрание. Всички знаем какво става в Европа – готви се за нов ред и договор между европейските страни", обясни искането Павел Шопов от "Атака".

Според представителите на националистите страната ни е трябвало да изработи обща позиция, с която управляващите да отидат в Брюксел.

"Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си и Ангел Найденов от "Коалиция за България".

"Другият аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", допълни той.

От левицата посочиха, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

Затова социалистите изразиха учудване, че депутатите на ГЕРБ не искат да чуят българската позиция, която премиерът Борисов ще представи в Брюксел.

"Като лош ученик Бойко Борисов не иска да ходи на училище и да бъде изпитван. И тук като учители депутатите се опитват да го прикрият", коментира възмутен и Павел Шопов.

"Тук се касае до политическата арогантност и надменност на министър-председателя. Той затова не иска да отговоря на въпроси, на които дължи обяснения. Как ще ходи в Брюксел и да представи една позиция, която легитимно трябва да бъде одобрена от Народното събрание?", попита Шопов.

Аргументите и на левицата, и на "Атака" последователно бяха отхвърлени от ГЕРБ при последвалите гласувания от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
24
 
! Отговори
Пиперлиев преди 12 години
Много българи не прозряха, че Боко е най- големият комуноонанист в България, а приближените му са най- големите капиталисти. Простаците гласуваха за него, но всъщност гласуваха за Вальо Златев, Цветелина Бориславова и още една дузина олигарси, които всъщност управляват България.
79
7
 
33
 
! Отговори
нов преди 12 години
Роден от комунизма и закърмен с комунистическата идея. Израстнал и натрупал благосъстояние с подкрепата на комунистическите структури, Бойко е е най-хитрия от престъпниците, успял по безспорен начин да слее организирана престъпност и влас. Знаят го не само българите, а и Европа. Знае го и той самия. Всичко останало е пупулизъм.
78
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голямо чакане падна, а червени уникални ***, хахаха !
77
8
 
8
 
! Отговори
kh преди 12 години
Toi po dobre Boigo da si trae che e mnogo prost zaklevam se,samo kato gledah deto se izcepi kato go pitaha Germancite kakvo stava s 150 nerazkriti porachkovi ubiistva tapaka im vika.Kolegata Cvetanov s edin bager hodi kopae i vadi trupove bahahahha za smiah stanahme vse edno se varnal bai To6o daje toi ne beshe tolkova prost,a toia i e prost i aroganten naistina
76
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Бойко, за ко сме те избрали, няма се даваш на червените дръвници, най-добре им наритвай кокалите вече.
75
32
 
19
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
На комунистическата *** никакви обяснения! Поздравления! Само мачкане и в ъгъла...Нека си знаят мястото!
74
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази така настървена опозиция защо не наскача срещу ученика Доган, който няма и един ден в народното събрание?!Не защитавам и Бойко, но *** са уникални ***. И аз да съм, няма да еб...вам за нищо.Атакистите и те като тях.
73
3
 
12
 
! Отговори
) преди 12 години
платихте ли си вноските по ипотеките бе бунаци?
72
7
 
13
 
! Отговори
що не вземат преди 12 години
атака и бсп да се сдушкат, заедно с дпс-то ще са новата тройка.
71
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ко ще им се обясняваме на ЕС бе, вие национално достойнство нямате ли кой ги праща тия *** парчета в парламента не знам
70
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,по това време човека е зает с мачле с приятели на игрище "Спортна София" в неговата градина - Борисовата.А и да иде в парламента,кво да им каже - прогнозата за времето или резултатите от снощните мачове?
69
1
 
25
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Защо повечето писачи смесват партии любими с проблема, че тоя народ трябва да знае какво ще правят с него. Ако аз живея добре и ми е уреден живота няма дори да погледна кой се бори за власт! Мисля, че на нормалните хора им омръзна да се правят експерименти! Как е възможно една страна, която е колкото един град в чужбина по население да има толкова проблеми? Ами там се оправят само с един кмет и съвет!
68
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до ivanгоркият, не стига, че ***, ами и трябва да се напъва да говори
67
3
 
14
 
! Отговори
Бойко е велик преди 12 години
Какво сте се разтревожили бе алоу европа няма да ви вземе депутатските заплати циркаджии.
66
18
 
23
 
! Отговори
ivan преди 12 години
За какво да ходи премиера и да се обяснява на някаква *** гадна пасмина, която само му организира протести?
65
17
 
40
 
! Отговори
Гургулков преди 12 години
Доколкото ми е известно, в Брюксел се събират политици на високо ниво за да решават текущи проблеми на ЕС, какво ще прави наш Боко там, не ми е много ясно, та той разбира само от тенис, футбор и насилствено печелене на избори.
64
7
 
9
 
! Отговори
до14 Wiktor ot mrawk преди 12 години
Викторе ,ти на заплата ли си като *** или си много прос?
63
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички комунонанисти трябва да бъдат разселени в Куба и Сев. Корея и да оставят народа да живее както си иска аман от интриги и манипулации.
62
8
 
12
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искамче да се засторпорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истин
61
20
 
21
 
! Отговори
РасПутин... преди 12 години
България ТРЯБВА да върви напред! КОМУНОИДНАТА *** иска ВСИЧКИ да завлече на дъното, там, където безвъзвратно се е насочила. Няма да мине! Да отиват в историята, ние искаме БЪДЕЩЕ за децата ни!!!