Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!

ГЕРБ не пуснаха премиера да обясни за срещата на върха в Брюксел
Обновена: 7 дек 2011 16:20 | 7 дек 2011 10:08,
171
Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!
Снимка: архив Булфото

Парламентът сметна за ненужно да чуе позицията, която България и премиерът Бойко Борисов ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел.

Опозицията в лицето на "Атака" и "Коалиция за България" поискаха днес да чуят министър-председателя, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко последователни пъти предложението им.

"Министър-председателят да дойде в Народното събрание. Всички знаем какво става в Европа – готви се за нов ред и договор между европейските страни", обясни искането Павел Шопов от "Атака".

Според представителите на националистите страната ни е трябвало да изработи обща позиция, с която управляващите да отидат в Брюксел.

"Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си и Ангел Найденов от "Коалиция за България".

"Другият аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", допълни той.

От левицата посочиха, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

Затова социалистите изразиха учудване, че депутатите на ГЕРБ не искат да чуят българската позиция, която премиерът Борисов ще представи в Брюксел.

"Като лош ученик Бойко Борисов не иска да ходи на училище и да бъде изпитван. И тук като учители депутатите се опитват да го прикрият", коментира възмутен и Павел Шопов.

"Тук се касае до политическата арогантност и надменност на министър-председателя. Той затова не иска да отговоря на въпроси, на които дължи обяснения. Как ще ходи в Брюксел и да представи една позиция, която легитимно трябва да бъде одобрена от Народното събрание?", попита Шопов.

Аргументите и на левицата, и на "Атака" последователно бяха отхвърлени от ГЕРБ при последвалите гласувания от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
25
 
11
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Аз съм един от виновните. Гласувах за ГЕРБ. И пак ще гласувам за ГЕРБ другите избори. Защото виждам прогреса при тяхното управление.
99
4
 
21
 
! Отговори
Резембринг преди 12 години
Боко е офанзивен халф на тигрите от Бистрица и според собствените му думи се справя много добре на този пост. Редно е Боко да остане в България и да тренира със съотборниците си, усъвършенствайки спортната си форма, а не да ходи в Брюксел на 09.12.2011г., защото само ще си губи времето с дела, които не разбира.
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
87 то сега нима няма ДМС-та?Като как ще коментираш тия над 70 млн лева за 2010 допълнително раздадени в МВР ?Това какво е-съкарщаване на разходи?А ДМС-тата по всички агенции и министерства?Оня бил лош и давал, а тия са добри, че пак дават...Демагогия.
97
5
 
18
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
"Атака и БСП се озъбиха на Борисов"Супер дружинка!;)
96
1
 
3
 
! Отговори
gesha преди 12 години
ako ne ste procheli 28 prochetete go NE NAROD A MURSHA
95
8
 
6
 
! Отговори
дан преди 12 години
89 - оооо и гласуваш сам за себе си :+))
94
1
 
8
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
хващай балкана , гръмни няколко народни изедника да видим, че си сериозен и ще те последваме.
93
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не харесвам царя ама човека си отиде с достойнство, комуноонастите не могат да преглътнат загубата си искат власт и да лапат още много и да строят цанкови камънаци.
92
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените *** са доказали, че тях не ги интересува България, интересува ги как да се докопат до властта и да крадат. Точно поради тази причина сме избрали ББ, така че да го д...т
91
10
 
11
 
! Отговори
дан преди 12 години
89 - кой ти плати да пишеш такива простотии бе, ***
90
1
 
7
 
! Отговори
дан преди 12 години
не са двете партии "опозицията", партиите са три, защото и турците влизат в нея....в статията не са опоменати, защото ще е грозно да се разбере, че атака и сидеровци са направили "ортаклък" с дпс и догановци...хахахаха
89
12
 
35
 
! Отговори
Истината! преди 12 години
Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ!Взривът пред дома на журналиста Сашо Диков е дело на младежката организация на ГЕРБ по поръчка двата ИЗВЕРГА Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Не забравяйте, че Бойко Борисов е:1. Все още член на БКП;2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември;3. Участвал е активно във възродителния процес;4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят;5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!!6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!
88
4
 
4
 
! Отговори
бсп активист преди 12 години
Не разбрахете ли, че само ние може да ви измъкнем от блатото в което сте? Разбира се това няма да е безвъзмездно и ще струва някоя и друга държавна поръчка за наши хора, някоя и друга заменка кон за кокошк, но вие пак ще сте много по-добре
87
1
 
9
 
! Отговори
До № 84 преди 12 години
Номер 84, малко *** ще признаят, че Станишев, е виновен за това Борисов да е на власт! То не бяха ДМС-та, по 16 заплати на бюджетните, пари, заменки за приближените и родата му, на Серго де, и резултата е загуба за БСП.
86
11
 
10
 
! Отговори
George1 преди 12 години
Браво на Премиера,не трябва да се обраща внимание на червените ***.Трябва веднаш завинаги да разберат че вече са в историята
85
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам политически пристрастия, но мнението ми е , че Павел Шопов е много голям ***, пълен ***.
84
1
 
5
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
можеш ли кажеш кой е виновен за да е Бойко на власт?
83
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените тикви са уникално прости, божеее коклкото повече *** като настъпани жаби толко повече рейтинга на ГЕРБ се вдига браво ***.
82
12
 
11
 
! Отговори
Така се прави. преди 12 години
Браво Бойко! Комунистите не заслужават обяснение, и десните в парламента не ги заслужават, и народа не ги заслужава .... нали си имат магистрали - да пътуват. Ти си прави каквото си знаеш и да не ти дреме за материала дето те избра.
81
3
 
12
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде времда покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.