Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!

ГЕРБ не пуснаха премиера да обясни за срещата на върха в Брюксел
Обновена: 7 дек 2011 16:20 | 7 дек 2011 10:08,
171
Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!
Снимка: архив Булфото

Парламентът сметна за ненужно да чуе позицията, която България и премиерът Бойко Борисов ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел.

Опозицията в лицето на "Атака" и "Коалиция за България" поискаха днес да чуят министър-председателя, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко последователни пъти предложението им.

"Министър-председателят да дойде в Народното събрание. Всички знаем какво става в Европа – готви се за нов ред и договор между европейските страни", обясни искането Павел Шопов от "Атака".

Според представителите на националистите страната ни е трябвало да изработи обща позиция, с която управляващите да отидат в Брюксел.

"Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си и Ангел Найденов от "Коалиция за България".

"Другият аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", допълни той.

От левицата посочиха, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

Затова социалистите изразиха учудване, че депутатите на ГЕРБ не искат да чуят българската позиция, която премиерът Борисов ще представи в Брюксел.

"Като лош ученик Бойко Борисов не иска да ходи на училище и да бъде изпитван. И тук като учители депутатите се опитват да го прикрият", коментира възмутен и Павел Шопов.

"Тук се касае до политическата арогантност и надменност на министър-председателя. Той затова не иска да отговоря на въпроси, на които дължи обяснения. Как ще ходи в Брюксел и да представи една позиция, която легитимно трябва да бъде одобрена от Народното събрание?", попита Шопов.

Аргументите и на левицата, и на "Атака" последователно бяха отхвърлени от ГЕРБ при последвалите гласувания от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
4
 
11
 
! Отговори
ан преди 12 години
КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ ДРУГАРИ МИ СТАВА ЯСНО ЗАЩО МУТРЕСТАНИЯ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕЕ В КАЛТА ПОМИЯТА И ИЗПРАЖНЕНИЯТА.ТАКИВА СА 10 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. ТОВА СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ -УО- МОЗЪЦИ. ПРИ КОИТО СИВОТО ВЕЩЕСТВО Е НЯКЪДЕ ПО ДОЛНИТЕ ЧАСТИ НА АНАТОМИЯТА ИМ. ЗАРАДИ ТЕЗИ УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ МОЗЪЦИ ПАТЯТ ОСТАНАЛИТЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА. 22 ГОДИНИ ТЕЗИ СЪС ОГРАНИЧЕНОТО СИВО ВЕЩЕСТВО ГЛАСУВАТ И КАЧВАТ НА ВЛАСТ СЕБЕПОДОБНИ. И ТОВА СЕ ВИЖДА МНОГО ЯРКО НА ФОНА НА УНИЩОЖЕНАТА БЪЛГАРИЯ.
119
5
 
12
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Атака не може да се зъбят,защото нямат зъбе вече !!!
118
8
 
12
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 12 години
След поредния завой, сигането Сидер сега пък заедно с комуниститеТо вече не остана някой, с който да не е бил заедно ...
117
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ти тикво пед*лска кога ще си ходиш?!! До сега 2г. и половина се оправдаваш само със Станишев и хан Аспарух, на крива ракета космоса и виновен!
116
1
 
7
 
! Отговори
До № 105 преди 12 години
Питащ, я посочи моля те, ..."един обективен икономически показател"... Защото оставам с убеждение, ча бъркаш икономика, стопанска дейност и нейното изражение с нешо друга.
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
240 тикви крадливи долнопробни
114
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път ГЕРБ погази Конституцията на Р България
113
25
 
15
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Който иска социализъм отива на летището и си хваща самолета за дестинация по избор: Куба, Китай, Северна Кореа или Виетнам заедно със Сергей, Гоце и шайката бандити около тях.
112
7
 
11
 
! Отговори
до 105 преди 12 години
искам още да допълня че псевдо икономическия растеж по времето на бсп бе породен от почти безразборното отпускане на кредити от банките, което всъщност порди и световната криза.
111
6
 
19
 
! Отговори
нов преди 12 години
Историята показва, че в последните 22 години всеки следващ е по-лош от предишния.
110
12
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
ВЕЧЕ ВИДЯХ КАКВО ПРАВИ Г-Н ВОЛЕН СИДЕРОВ !ПЪРВО ИЗГОНИ НАЙ-ПОЗОРНО ДИМИТЪР СТОЯНОВ,СЛЕД ТОВА ЗАПОЧНА СЪЮЗ СЪС КОМУНИСТИТЕ И ***!ЗАТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН СИДЕРОВ!ПАК ЩЕ БЪДА ОТ "АТАКА" ,САМО ТОГАВА КОГАТО ВОЛЕН СИ ТРЪГНЕ ОТ ПАРТИЯТА И СЕ ВЪРНЕ МИТКО СТОЯНОВ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
109
7
 
8
 
! Отговори
do 105 преди 12 години
не искам да оправдавам герб и борисов, но икономическите показатели не зависят само от правителството на държавата. да не би да искаш да ми кажеш че въпреки свиването на европейската и световна икономика, в българия може да има стабилен икономически растеж?
108
2
 
7
 
! Отговори
az do 100 преди 12 години
какъв прогрес видя ти бе, баастун?платена форумна мишка!лично мнение
107
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами как ще се произвежда комунизите са заграбили всичко и не допускат нови хора да се развиват МАФИЯ.
106
5
 
9
 
! Отговори
ENI преди 12 години
Ей ама сляп народ,не виждате ли,че нещата за нас се решават отвънка и че каквато мижава държава сме,в която нищо не се произвежда,какво искате да получавате?От къде?Кой какво толкова от вас е произвел за да чака да получи?Затова се разцепиха и зърнопроизводителите,затова и другите стачки са ни такива-ден до пладне и после кой от къде е.Докато народа не се опретне да работи без претенции и да си плаща съвестно данъците няма да се оправим.Корупцията е едно на ръка.
105
1
 
21
 
! Отговори
Питащ преди 12 години
До 84 Искам да ми кажеш един обективен икономически показател подобрен от ГЕРБ който при предишните е бил по-лош. Европарите не ми ги давай за пример . Те бяха и са политическо решение на ЕС за да може да си държат в послушание това правителство.Чакам да ми дадеш и ако ме убедиш и аз ще взема пак да гласувам за тях.
104
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ са велики моля ви кажете ми къде да се запиша за тях смърт на БСП.
103
3
 
21
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
ЦИРКАДЖИИ
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези циркаджии от парла-мента ги знаем няма ли вече пари в плик другари та квичите на гладно.
101
11
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Пич никой не те спира да се изселиш в Русията или Китай,ходи там и не ръси повече простотии тук,Б-я е свободна държава и всеки също е свободен да си избира къде да живее.Ходи в Русия да видиш как болшевиките са заковани и не могат да мръднат,*** като теб там ще му е много добре.