Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ДЖОРЖ БУШ попитал бог кога ще спре войната в ирак бог му казал няма да е през твоят мандат ГРЪЦКИЯТ МИНИСТЪР ПОПИТАЛ БОГ КОГА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ С КРИЗАТА БОГ МУ ОТГОВОРИЛ НЯМА ДА Е ПРЕЗ ТВОЯТ МАНДАТ А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТО ГО ПОПИТАЛ КОГА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ С ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА И КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ ХОРА КАТО МАСЛАРОВА В ЗАТВОРА БОГ ПОМИСЛИЛ И КАЗАЛ Е БЕДНИ МИ НАРОДЕ НЯМА ДА Е ПРЕЗ МОЯ МАНДАТ
131
0
 
4
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Б-я просто нема шанс за оправяне щом се дава трибуна на изказване на такива карадци като Масларова.Прави са от ЕС да не ни пускав в Шенген,ето ви пример тая вместо да е в затворът,тя бюджети ще критикува.Смешна държава, разсипниците и крадците на държавата имат наглоста да съветват,никъде го нема по света,това е само с марка "БЪЛГАРИЯ".
130
0
 
1
 
! Отговори
Sony преди 12 години
Abe *** TAKAV tebe oshte li te darjat komunagite.Tolkova si protivna ,che poniakoga nadminavash chudovishteto Fidosova i maja Cacheva.
129
0
 
4
 
! Отговори
Огнян преди 12 години
До Пенсионер -117Вярваш ли още в корумпирания български съд ? Блаженни са вярващите и тяхно е царството небесно ! А в земното битие цаството е на финикийските знаци. Щом е отмъканла 11 милиона ще има да задели и за някой "почетен" прокурор да не внесе обвинителен акт навреме или "подходящ" съдебен състав да я оневини
128
1
 
14
 
! Отговори
Огнян преди 12 години
Брей че наглост !Червената крадла ще бори бюджета ! Боже слез си прибери вересиите .
127
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Глей ко нящо начи-таа не беше ли следствена бе?Кви бюджети ша бори,м?
126
2
 
10
 
! Отговори
МАСЛАРКАТА ..... преди 12 години
... И ОТ ТАМ ЛИ ТЪРСИ 11-МИЛИОНА....??!!!!ГОЛЯМ АПЕТИТ......ЧИСТО "КОМУНИСТИЧЕСКИ"....ХА,ХА,ХААААА....!
125
0
 
6
 
! Отговори
Patria Onoguria преди 12 години
БОЖЕ !!!???
124
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 12 години
"Ада е празен...защото всички дяволи са тук..." - Шекспир
123
3
 
13
 
! Отговори
julii преди 12 години
TAIA OSTE LI NE E V ZATVORA??????
122
1
 
2
 
! Отговори
антиква преди 12 години
хаха как бързичко изчезна статията "дянков, осъзнай се. трябват стимули" от в. труд. сега сложиха същото заглавие на интервю с израелски кино продуцент. няма такава завеса, бате!!! не липсват обаче важни новини за тото-милионери. хахахаха
121
8
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
тази крадла тук е права
120
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази само Сливенския я оправя!
119
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
масларова, до коя от дупките си ще се бориш?заради такива поборници като тебе и сергея дянков ще си развява папките из българските финанси до дупка! ако не му заработите и още мандати, каквато сте опозиция ...
118
1
 
22
 
! Отговори
аса преди 12 години
представяте ли си каква наглост?Масларова говори за ощетяване??? не мога да повярвам колко са лицемерни хората, на нейно място бих се скрил от срам и никога не бих критикувал друг, след това което съм направил...Г-жо Масларова, на вас вместо Весела Коледа бих пожелал единствено справедливост, която да ви вкара там където ви е мястото- в затвора!
117
4
 
2
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА.
116
0
 
9
 
! Отговори
българия преди 12 години
над 50% от тия деца, които са *** изобщо не са нужни на българия защото те ще донесат неграмотност, престъпност и мизерия. мисли малко масларке преди да се изходиш. същото се отнася и за над 50% от майките.
115
2
 
18
 
! Отговори
Blake преди 12 години
Масларова, задели ли малко от бюджета за ново Бентли и нови бутикови дрешки ???
114
3
 
6
 
! Отговори
до 114 преди 12 години
Абе льольо, а как ти се вижда 4.5 млн пръснати за детска градина, която е пет пъти по-малка от тая сграда?За толкова ще купят земята и ще направят нова и пак ще останат.Ама нали Боко е резнал лентата и всичко е наред:)))
113
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази ненаситна ЛЕЛКА най-добре да се скрие някъде и изобщо да не се показва повече. Краде и яде за сметка на всички, а сега и акъл започна да дава. Абе защо нямаше присъда за нея, за всичките и мизерства които причини?