Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
2
 
! Отговори
Пенсионер-до 112 преди 12 години
Приятелю,Абсолютно съм съгласен с констатациите ти. В заключителното си изречение се подаваш на политическо пристрастие.Бъркаш. Нека съдът определи вината на тези жени и ако са "сгазили лука" да ходят където им е мястото.Не се подавай на внушения ,които в последствие се оказват"кьор фишек"
111
5
 
18
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Ужас,дъртата червена *** проговори,та чак и акъл почна да дава УЖАС !!!!
110
5
 
8
 
! Отговори
Anatema преди 12 години
Позор е за всеки журналист,който по някакъв повод цитира или покаже снимката на подсъдим ***.Същото се отнася и за ДС ***.Писна ни от лешояди и скапани бсп привърженици.Време е нацията да се прочисти.
109
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.+++11 млн пръснати за ремонт на една сграда, колко едца, майки и пенсионери са ощетили ?
108
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Недосегаемите в България да не забравят, че има в света и друг съд....Бог вижда всичко
107
1
 
23
 
! Отговори
Иде Коледа! преди 12 години
И Мургина и Масларова щяха уж да бъдат съдени...но уви! На нас за 100 лв данъци ни слагат люти лихви и ни ни пращат съдия- изпълнители а за тези- отново власт и свобода..Пари няма за пенсионерите, няма коледни добавки за тях от по 10 лв.да си купят по едно пиле, но тези две жени ще посрещнас празниците свободи и щастливи!
106
1
 
16
 
! Отговори
възмутена преди 12 години
нЯМА СРАМ ТАЗИ ЖЕНА..НЕВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ КАТО ЧЕТА ТОВА!!! ТЯ ЩЯЛАДА СЕ БОРИ, СРЕЩУ КАКВО И КОГО???? А НЕЙНИТЕ КРАЖБИ И ИЗМАМИ КРАЙ НЯМАХА, НЕСЕ ПОКОЛЕБА ДА ПОКАЖЕ И ПАЛАТИТЕ СИ ДОРИ?! БЕЗОЧИЕ
105
1
 
4
 
! Отговори
zakarii преди 12 години
Zasho si mislia 4e i maslarova i diankov sa za zatvor zashoto vmesto da pomagat na xorata te gi oshetiavat
104
1
 
8
 
! Отговори
Гадна жена преди 12 години
БСПарсъм но тази *** долна си е за затвора и такива като нея също и не само от БСП ами от всички партии които смъкват кожата на хората , а от Герб поне 70 % са за решетките
103
1
 
19
 
! Отговори
Здравеца преди 12 години
Ша бори дедовия! Я марш зад решетките!
102
1
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
ti li be flyrco smotana ti deto okrade milionite ti li shte se borish nagla pachavra,xodeshe kato zlatarski magazin nakichena dobre che geicho te privika sega na zagrijena shte mi se pravish,marsh na boklyka taka i taka niama da varnesh parite pone nedei da se pokazvash *** takav
101
1
 
25
 
! Отговори
УУУУУ преди 12 години
Срам няма тази
100
1
 
24
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Тая *** не се наяде
99
1
 
17
 
! Отговори
мукпи преди 12 години
Не само Масларова, и Костов и царя и Соломон Паси смятат че не е справедливо. Ахмет Доган и цар Киро също не са съгласни. Такава е навалицата, че Станишефф няма как да се вреди, майка му обаче настоява за реформи.
98
0
 
3
 
! Отговори
Месия преди 12 години
Блазе ни! Това чукане все не идва...
97
1
 
5
 
! Отговори
до 99 преди 12 години
За какво БКП плямпаш? Тази партия я няма, изчезна, но се нарои много, най-големите й рояци са БСП и ГЕРБ. Ти на колко си години, че се правиш на непомнещ съвместните 'Ипон'-ски и 'БудоИнвест'-ски изпълнения на Борисов с Румен Пашата и Алексей Трактора. Но това беше достатъчно скоро, в края на миналия век, в 'мутренските години'. Типично по комуняшки отричате мутренското минало (че и настояще) на Вожда, *** след 1944-а също така са пренаписали биографиите на вождовете си терористи.
96
3
 
8
 
! Отговори
стоян преди 12 години
Това, което в момента правят управляващите, си е геноцид. Което обаче по никакъв начин не оправдава тази, с извинение към всички четящи, които са вече са подложени на това да и видят снимката, ***, да прави каквито и да било изказвания. Още повече че заради четирикраки като нея и тяхното безумно нагло поведение в момента *** от ГЕРБ са на власт.
95
2
 
5
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
... а ти какво се опитваш да кажеш? Май и ти не си много наясно?! Тоя "съмнителен", оня "черен" и т.н. Само синовете и внуците на бившите първенци на ЦК на БКП целите в "бяло", а!А на мен единствено ми е ясно, че щом всичкото БКП /гоце, сърГей, костофф и т.н./ вият като празни линейки срещу ГЕРБ по няколко пъти на ден, значи са сериозно настъпени по мазолите!А ако е имал "мутренски" изпълнения ББ, отдавна БКП-то да са показали по медиите "рекетираните", не мислиш ли?
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ааааа , износила обувките.Пак се вре на опашката.
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще става нещо и няма да е добро...