Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
от 80: Какво си се опитал да кажеш, надали някому е станало ясно, дори и на теб самия. Но най-добре се поинтересувай какви ги е вършил Методи Борисов и 'Черният полковник' Карагьозов (бащата на Цветелинката). И какво мешаш тук пазарната икономика, значи мутренските изпълнения на лица като Кирил Добрев и Бойко Борисов са пазарна икономика? Участието им във фирми със съмнителна дейност също? Не виждам тогава какво ревеш срещу '***', след като дори не знаеш кои точно са те.
91
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Соцялисче съм, убичаммилионите зелениСоцялис да се наричампърва радос е за мени
90
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Масларова я съдиха за милиони? какво стана? пак е в парламента
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистическата коледа през 2011., почти същата като през 2010г.С червените ботушки потропва Дядо Мраз,*** веселушки пеят в захлас.Манолова танцува, гюбеците въртиПърванов на челото потно лепи й пари, Азис припява, весело е нали?Шадраванчо пиянката само надига дамаджанката.Станишев страстно на пилона се върти,Вигенин с влажен поглед го следи.Сакса се надува, не иска да танцува,Мавъра и той не харесва такъв запой и сМартинчо си гука, надява се на слука.Доган ага кротко на миндера си седи, Масларова врънка да му пусне без пари.Сидера жално в *** реве,Трактора не иска вече да го оре.А навън в мрака Цветан Цветановс Роман Василев ги чака.
88
0
 
7
 
! Отговори
МЬРША преди 12 години
ААА ТАЯ БАБА НА ВРЕМЕТО В ПРАВ ТЕКСТ ЧЕ СЕ НАДЯВА ДА ВЕДОМСТВОТО Й СЛЕД ВРЕМЕ ДА ЕПО БОГАТА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЬТ КОЕТО ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ КАНДИДЕТ ИЛИ ПЕНСИОНЕРИ ПРИ ГОСПОД
87
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберските пачаври са се разгорещили около Масларова. Да не забравят че вождът Бойко и лижеше дебелата ***. Стари комунистически похвати,Герб и БКП завинаги.
86
4
 
2
 
! Отговори
До НОСТРАДАМУС преди 12 години
Да ти разтворят някои отверстия Цариградските *** с големите разтворители!
85
2
 
6
 
! Отговори
brrr преди 12 години
"финансовата рамка" кат " ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери" другарката да ги прати на нейните Бани:) Ще спести бая пари на бюджета, а и ще покаже загрижеността на Партията lol:)
84
4
 
18
 
! Отговори
нострадамус преди 12 години
*** в Сливенския я очакват с разтворени клитори...
83
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"но има доста от пазвантите им, милиционерите - Борисови, Карагьозови, Цветанови и т.н."Не знам какви "пзванти" са били Цветанови и Карагьозови, но щом 1 лъжа казана 1 000 пъти... става "истина! Ако визираш, че ББ е охранявак ТЖ срещу ЗАПЛАщАНЕ не виждам какъв е проблема - пазарна икономика! Това не пречи на комуноидните *** да спекулират с този факт!Но не мога да си представя как потомците на въпросните фамилии са обучавани на "демокрация" от фамилиите си и от школите в Москва!
82
2
 
26
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Една типична комунистка!Кога ли ще влезе в затвора, но развива социалната демагогия!
81
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази ли беше социално-крадливата социалистка? :)
80
2
 
20
 
! Отговори
P преди 12 години
Точно пък ти ли ***, *** недна, ще ми говориш за социална политика???!
79
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Представям си я в обятията на сливенската надзирателка...
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали само 500 символа е по правилата на сайта. Няма ли кой да ги махне тия...***.
77
0
 
15
 
! Отговори
ние преди 12 години
Дърта червена бабо, какво ще кажеш за хотел Истрея и за една къща в Гърция!!! Колкото си права, толкова Господ здраве да ти дава!!!!
76
3
 
5
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
В ГЕРБ може и да няма специално изброените от теб фамилии от висшата партийна БКП номенклатура, но има доста от пазвантите им, милиционерите - Борисови, Карагьозови, Цветанови и т.н. А се знае, че именно милиционерите са вършили най-гадната работа измежду всички *** и именно те са вършили изстъпленията спрямо хората. Ах, да, ама те са изпълнявали държавни заповеди и затова са бъхтели и убивали... Ама то и ДС агентите са изпълнявали държавни заповеди, нали така! И те ли са за оправдаване?
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Чудя се кой е най-наглият български политика - Масларова или Сашо Томов?"Абе тия са нагли до безобразие! Ама все пак трудно могат да се мерят с гоце, доган, костофф, сърГея, глъвътъ, трактора, Р. Овч. и др. недоразумения...
74
1
 
14
 
! Отговори
gruh преди 12 години
Ама е загладила мустака...
73
3
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Ако трябва да сме точни - Р.Офч. е най-големият крадец, но поне се засрами и замълча, а тая не млъкна...