Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов

Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите
Обновена: 19 дек 2011 14:54 | 19 дек 2011 13:40,
187
Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов отхвърли твърденията, че има разрастване на палежите на автомобили.

"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения – както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.

МВР шефът възропта срещу репортаж по една от националните телевизии, която показала как най-лесно се пали автомобил, за колко минути изгаря и как огънят се предава към друга кола.

"Това по някакъв начин провокира интерес за хората, които го гледат и, които смятат, че по този начин могат да се забавляват. Някои може би го възприемат и като вид мода", отсече Цветанов.

Вътрешният министър допълни, че в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР.

"Фактът, че има допълнителни мерки за охраната и сигурността ни коства много, но ние сме длъжни да го направим, защото искаме да гарантираме спокойствието на гражданите", каза той.

Още по темата

По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не  кореспондирали с действителността.

"Колегите обаче ще направят проверка", заяви Цветанов, но посочи, че не трябва да се обръща толкова много внимание на всяко едно изказване от подобни лица.

Накрая Цветанов се обърна към гражданите за съдействие, подкрепа и навременна информация, когато станат свидетели на подобни палежи.

"Така бихме могли по-бързо да реагираме", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо *** пак се изказва неподготвена,,,,,,,,,,,,,,
81
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То не може и 2 г. и половина гербавите *** да упражняват геноцид върху нас, но ви траем!
80
3
 
21
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Ооооо може ! Откакто една мутра с прякор: "тиквата" стана министър-председател,в България вече всичко е възможно...Бог да пази България.
79
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, Цв.Цв.,голям таралеж си в гащите на Бойко, ама какво да те прави ,ще те търпи,зер нали му държиш партията в ръцете си.Сега да видим кой с голо дупе ще мачка таралежа?
78
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЕЦЦО ТУКА ДА ГИ ЗАЛОВИШ СЕ ИСКА АКЪЛ НЕ Е КАТО ДА ПРАТИШ ТЕЖКО БРОНИРАНИ ДЖАНДАРМИ ДА ПРЕБИВАТ НЕВИННИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ДРЪЗНАЛИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЛЮБИМИТЕ НА ЕВРЕИТЕ И УОРЛИК ГНУСНИ *** КОИТО БЕЗНАКАЗАНО ИЗБИВАТ И ГРАБЯТ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ,ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛО ОНОВА *** АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК ДА ВЗЕМЕ СТАНОВИЩЕ ЗА ПАЛЕЖИТЕ ,ТОВА НЕ ГО ИНТЕРСУВА ,ЗАЩОТО СЕ КАСАЕ ЗА ОБИКНОВЕННТЕ БЪЛГАРИ ,ПОНЕ ДА ПАЛЯТ СКЪПИТЕ ВОЗИЛА НА ПОЛИТИЦИТЕ И МУТРИТЕ
77
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
слепо вервайте на ЦЕЦО КРАДЕЦО и на свинската тиква
76
3
 
21
 
! Отговори
Спрете... преди 12 години
Ало пироманите, както сте започнали да палите няма да останат коли за Боковите магистрали.
75
1
 
23
 
! Отговори
Аи сИктир преди 12 години
ЕСЕН - ЗИМА 2011 И ТЪПИТЕ ДЕПУТАТИ СА НА МОДА !
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не кореспондирали с действителността.obratnoto-prvo Kova4ki i policaite zapalili kolite i posle se pribrali na toplo da piat studena bira i hladna vodka
73
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ БОКЛУЛ , АКО ГО ХВАНА , ЩЕ ГО РАЗНАСЯМ КАТО ПРЪСКАЧКА ИЗ ЛОЗЕ .. ДА МУ ПЛЮЯ В И НА ШЕФА МУ СУРИТЕ .. ДА ГИ *** ******* ******* !
72
1
 
20
 
! Отговори
Гошко Тимбърлейн преди 12 години
До всяка кола полицай , във всеки багажник пожатникар.
71
2
 
32
 
! Отговори
89 преди 12 години
ЦВЕТАНОВ , ВАШТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ ,КОЯТО ВСЯКА СУТРИН НИ СЪБУЖДАТ С НОВИНАТА ЧЕ ПО-ДОБРО ОТ ТОВА НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВА ГЕРБ НЯМА ,В БЪЛГАРИЯ НЯМА МИЗЕРИЯ.СЪЩАТА ОБУЧАВА ХОРАТА КАК ДА ПАЛЯТ КОЛИ.СЪЩАТА НИ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ КОЛКО НЕ Е МОРАЛНО ВЛАДИКАТА ОТ ВАРНА ДА СЕ ВОЗИ НА ДАРЕНА КОЛА ОТ 30 000 ДОЛАРА ,А МОРАЛНО Е ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ДА СЕ ВОЗЯТ НА КОЛИ С ЦЕНА 150 000 ДОЛАРА С ПАРИ ОТ НАС ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ
70
1
 
19
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Абе къв ресурс бе братче,това са 40-50хил *** дебелака, дето освен да си бъркат в носа и да правят топчета, друго не могат,апък за разкриване на престъпления даже дума да не става!
69
0
 
8
 
! Отговори
до 62 преди 12 години
Има, разбира се. Нямаш си и представа на колко народ му се плаща (или пък му се прикриват зулумите) срещу информация. Само дето информацията е за вътрешно ползване. Да знаят куките кой за какво да изнудват.
68
1
 
9
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
По БТВ показаха как се пали кола за да им е по-лесно.Сега всеки дето не може да си продаде старият дарак ще го запали да му вземе застраховката, а ние ще псуваме тракторо ,че клати държавата
67
4
 
14
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Целта на палежите е проверка боината готовност на Главния Пожарникар !Предстои класация пожарникар на годината !
66
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо подобно на събитията около Катуница се случва и сега с ежедневните палежи на коли, това е поредния сценарий на най-тъмните кръгове около БСП, които имат за цел създаване на хаос в държавата и да дискредитират правителството, като неспособно да се справи с престъпността. Защо не се обръща внимание на най-важния въпрос: защо Съда на Гоце продължава вече години наред да пуска на свобода доказани престъпници и дори убийци! Защо няма протести срещу този престъпен съд, който с решенията си съдейства на престъпниците да продължават да вършат престъпления, а държавата продължава да им плаща заплати, а скоро Лазар Груев ни уведоми, че пак ще получат 13 заплата, що за наглост е това!Да си припомним нещо много важно, което още няма отговор: Президента Първанов, една седмица преди убийството в Катуница каза пред медиите, че се очакват изненади и предреволюционна обстановка в която управляваните вече няма да искат да бъдат управлявани по същия начин. Това означава, че или Гоце е пророк или тези безредици са планувани от БСП и ДС и за нещастие загиналото момче е станало изкупителна жертва на поредните долни комунистически игри с цел предизвикване на всенародно недоволство и брожения за да се свали правителството на Борисов, някой от сценаристите е подшушнал на *** Киро да се възползва от ситуацията и че пак ще му се размине. Преди 9.11.1944г. комунистите за да убият Царя, не се посвениха да взривят църквата Св. Неделя в центъра на София, в резултат на което загинаха над 200 човека, като голяма част от тях бяха ветерани, герои от Балканските войни, прочули със храбростта си завинаги България и записали златни страници във военната ни история. Така, че нищо не е пречило на съвестта на БСП-БКП, защото тя няма такава, да добави в черния си терористичен списък убийството на още един човек, за нея животът на хората е нищо! Ако ли това, което предполагам и не само аз е така, нека Първанов да излезе пред хората и да каже ясно, какво е имал впредвид, като е направил това официално изказване пред медиите, че се очакват изненади и предреволюционна обстановка!
65
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите "Викнете и Бат Бойко Суперпожарникаря. След се кандидатира за футболист, тенесист и художник на годината не виждам причина да не го изберем и за пожарникар на годината.
64
1
 
7
 
! Отговори
GARANTIRANO OT GERB преди 12 години
az sym boiko FUTBOLISTA....NIE SME NAI DOBRE I JIVEEM NAI DOBRE I EDIM NAI DOBRE
63
0
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
az parvi bix za6titil i podkrepil tova pravitelstvo vav vsi4kite mu makar i bolezneni promeni ako predi tova vkara6a v zatvora pone edna ot mutrite, edin policai,edin politik , edin doktor , edin *** pone....no samo prikazki e AZ PITAM ZA KOGA DA GI 4AKAME TIA DETO &TELI DA NI DAVAT ZA PRIMER KOLKO SME BILI &ASTLIVI ..................