Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов

Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите
Обновена: 19 дек 2011 14:54 | 19 дек 2011 13:40,
187
Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов отхвърли твърденията, че има разрастване на палежите на автомобили.

"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения – както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.

МВР шефът възропта срещу репортаж по една от националните телевизии, която показала как най-лесно се пали автомобил, за колко минути изгаря и как огънят се предава към друга кола.

"Това по някакъв начин провокира интерес за хората, които го гледат и, които смятат, че по този начин могат да се забавляват. Някои може би го възприемат и като вид мода", отсече Цветанов.

Вътрешният министър допълни, че в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР.

"Фактът, че има допълнителни мерки за охраната и сигурността ни коства много, но ние сме длъжни да го направим, защото искаме да гарантираме спокойствието на гражданите", каза той.

Още по темата

По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не  кореспондирали с действителността.

"Колегите обаче ще направят проверка", заяви Цветанов, но посочи, че не трябва да се обръща толкова много внимание на всяко едно изказване от подобни лица.

Накрая Цветанов се обърна към гражданите за съдействие, подкрепа и навременна информация, когато станат свидетели на подобни палежи.

"Така бихме могли по-бързо да реагираме", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов, има ли внедрени агенти сред криминалните групировки. Ако няма, защо? Ако има, къде спаха? За каква мода става дума, нали първо започнаха палежите, след което репортажите.Откъде-накъде медиите няма да ни информират, само защото Цветанов е неспособен да си свърши работата? Кой превърна МВР в охранителна и заградителна институция? Кой да работи превантивно с контингента, аз ли? Скрий се, Цветанов, просто си СМЕШЕН!Цветанов, некадърен си, нагъл си и трябва да си ходиш.
61
0
 
2
 
! Отговори
ДО 16 преди 12 години
Гениялно, напълно си прав !
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко скочи?
59
4
 
32
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Едно е да хващаш мирни граждани купили си тревичка за празниците и да се тупаш в гърдите какви страшни полицаи сте ,а в същото време някви вандали ви разиграват,*** *** физкултурник!
58
1
 
11
 
! Отговори
неразбиращ преди 12 години
То ще е интересно,дали ако върлуваше сериен убиец,по идиотското БТВ щяха да покажат на живо заснето убийство,и как най-лесно и ефикасно да се извърши!Естествено,придружен с подходящият и "задъхан"коментар!
57
3
 
11
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Цеко, оди си легай с мартавачкова. Ама каква крива глава имаш :)
56
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да се начудя на червените кухи кратуни, които ежедневно лаят като обезумели срещу Борисов и Цветанов, дори и за предложението за забрана на пушенето в затворени обществени местта, което вече от години се прави в Европа и няма как да се дават милиарди за лечение на раково болни, които се увеличават със десетки хиляди на година, а да не се предприемат строги мерки срещу тютюнопушенето, та дори и за тези неизбежни мерки, червените потурджии /които са дупе и *** с ДПС/ напълниха червените си потури от надуване при канското си викане и плюене по Бойко! Същите комунистически дивотии ги наблюдаваме и за пенсионната реформа, реформата при фалиралата вече БДЖ с учтивото съдействие на ТройнО крадливата коалиция, при дебатите за шистовия газ, където се правят фантастични Армагедонски изказвания от платени измислени природозащитници сакън далаверата на червената енергийна мафия с Газпром да не прекъсне, абе изобщо червения цирк е пълен, а цирковите артисти, платени от Позитано ни предлагат все нови и нови циркаджийски номера! Радвам се, че хората вече ги разбраха какви вълци в *** кожи са и никога повече няма да ги допуснем на власт, Никога!!!
55
3
 
14
 
! Отговори
цирк буш преди 12 години
ха ето и друг от циркаджийската трупа герб и този е много добър циркаджия а освен това е компетентен и по всички въпроси е такива циркаджии ми трябват на мен до довечера има време може да покажат и някоя нова звезда от трупата.доктора хонорис кауза например но той все още е само клоун трябва някой голям циркаджийски номер за да влезе и той в трупата,ще го взема тогава и него в моя цирк!
54
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов, това е новата мода в протестите срещу безхаберието ви и липсата на воля да разрешите елементарни проблеми с паркирането и пренаселването с коли
53
8
 
31
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЦЕЦКО-О-О, ЦЕКО,- НАЛИ ИМАШ 300 РАМБОВЦИ, ПРИКРИТИ КАТО "БОП"...(борба с организираната престъпност)..., 3 000 ЖАНДАРМЕРИСТИ, В МИНИСТЕРСТВОТО ИМАШ ОФИСИ НА ФБР, ***, ЦРУ, АНСА, КГБ И МИТ..., А ДЕСЕТИНА НАРКОМАНИ ТИ "РАЗКАЗАХА ИГРАТА"...
52
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе не ги знам кви мерки вземат, ама снощи по най-оживените улици спираха за проверки наред, а навътре в кварталите кьорава патрулка нямаше... освен да им се примоли да спрат министъра, за друго не се сещам
51
14
 
12
 
! Отговори
Нямам думи преди 12 години
Цветанов е прав във възмущението си, че БТВ излъчи репортаж с най-подробно описание на това как се пали автомобил, с нагледна демонстрация и ентусиазирано обяснение на детайлите от водещата. Който е дал тази идея е или пълен ***, или целенасочено действащ манипулатор.
50
3
 
3
 
! Отговори
+/- преди 12 години
WTF??!!!!
49
4
 
15
 
! Отговори
)) преди 12 години
трябва да се въведат крути мерки- да се арестува всеки който носи в себе си - запалка, кибрит, вестник а не дай си боже спирт, туба бензин, въглища, или домашна ракия -демек остро опасни запалителни средства и вещества..
48
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо и ти си от МУТРИТЕ.
47
4
 
26
 
! Отговори
Бухал Славеев преди 12 години
Това е подигравка, присмех, протест срещу най-"Великите"двама от управляващите и те трябва да го разберат!!!!
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a seti se tozi grajdanite ama da vurne dobrovolnite otrjdai kak vijdate polichai dobrovolez zedno nali schte vidi kvo pravjta aaa ne stavaa
45
4
 
2
 
! Отговори
)) преди 12 години
ся има една много важна хватка - трябва застрахователите да се наговорят - че тая хава е преврат бунт състояние на война или тероризъм - че да падне каското на изгорелите коли
44
3
 
12
 
! Отговори
ТЪП ЧУК И ГЕРП преди 12 години
НИЕ СМЕ НОМЕР 1
43
3
 
6
 
! Отговори
пироман преди 12 години
*** аз какво да направя, че колите ми се привиждат като пиратки в тъмното?