Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
6
 
! Отговори
МАЗЕН КОМУНИС преди 12 години
СЛЕД ВОЛЕН Е РЕД НА БОКОИ ПАК С НАЩЕ ЛЮБИМИ *** ОТ ДПС
49
1
 
34
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Кога напусналите депутати партията, с която са се докопали до Парламента, ще изхвърчат от там? Това е лицемерие в огромен мащаб. След като напускат, да заминават и от Парламента. Какво значи това "независим"? Така ли си спечелил мястото? Егати цирка. Това не е парламент, това е сбирщина от алчни, безкрупулни и некадърни хора.
48
5
 
4
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
Не плачете за "Атака",нито Волен.Дори и партията да се разпадне,той ще излезе с нов партиен проект.Не е *** и отлично усеща какви са настроенията.Много от идеите му за разумни,дори е наложително да се гласуват,което обаче няма да се случи.Дали под името "Атака",или някое друго,Волен ще продължи да бъде водеща политическа фигура в дясното със своите възгледи и намерения.В България нищо не се губи,или изчезва,просто сменя формата си.
47
11
 
7
 
! Отговори
ВОЛЕН СИДЕРОВ преди 12 години
ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯ НО ЩЕ Е КЪСНО. УЧЕТЕ КОРАНА!
46
8
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
След като се справихме с Сидеров pose ще подлеем канчето и на Боко тиквата и е време България да се оправи с най умния българин Ахмед ДОГАН!!!!!Българи почвате да се осъзнавате но трябва още малко усилие от ваша страна като по гладувате още при тази мутра Борисов.Само БСП И ДПС с либералния алианс ще спасят България.
45
0
 
11
 
! Отговори
соПола Доган преди 12 години
Има една максима"Разделяй и владей"Българите са по рождение разделени. Отчаяна работа сте.
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато ние старите и истински националисти, издигнахме Атака на гребена на вълната, Сидеров си помисли че е велик и гений, изгони нас а се обгради с кариеристи, лъже-патриоти, които му плащаха, за да ги включи на избираеми места за депутати и общински съветнициДа Сидеров прибра доста пара от тях, но сега падна между двата столаЗащото не той на нас, а ние му бихме шута и престанахме да гласуваме за АтакаА кариеристите сега го изоставят, защото е бита карта и нямат вече полза от него
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде Весела Коледа и на Вас от Атака....... па догодина ...... до амина ......
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакаме циркаджията Соломон Паси да риве пак , Желю франкофона да философства , Румен Запалката да каже колко е велик , Слави да грачи , въобще цирк
41
1
 
10
 
! Отговори
eko72 преди 12 години
От "Атака" преминали в "Герб". *** двулични политици. Няма нищо общо. От губещи преминават при печелещи!
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер. Една добра новина. Но няма ли този гаден, долен *** да се нареди на опашката за получаване на наказания. Би хора, буйства, опита се да запали конфликт като напада мирни, обикновени хора, организира скинари да пребиват. Луд ***. Ясно, че всички са долняци, но той прави всичко най-брутално и явно, без да му пука от последствия. И после се чудете що всички наоколо са откачени, избиващи се селяндурници, ***.
39
7
 
5
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Братя Българи, жал ми е за вас! Аз ще се оправя!Но вие си гответе вазелина!
38
0
 
7
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ -ГОРДОСТ БГ преди 12 години
Не мога да повярвам... Нямам думи... Карбов беше с Волен Сидеров във Варна тази седмица, Хлебаров пише и във форума, а Тетимов го чух с ушите си на националния сбор как каза, че се заклева че няма да предаде Волен Сидеров...
37
5
 
7
 
! Отговори
aibou преди 12 години
ББ се *** от страх и затова гледа да унищожи АТАКА.Друга алтернатива на ГЕРБ за управлението няма.Ако изчезне Волен и партията му,ще спечели само Борисов,а народа ще загуби,трябва да има опозиция.Но явно в лицето на Сидеров тя е твърде страшна
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбивай , тормози, съдавай вътрешни интриги и владей. Урок 1 в Академията на МВР
35
7
 
6
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 12 години
МАЛКО СА ВИ БИЛИ 500 Г
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МОМЧЕТО СИ ОТИВА ... имаше такъв филм, имаше и такова момче
33
8
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Едно псевдодемократично и болно общество като българското има нужда от такива индивиди като Волен Сидеров защото на това общество трябва да му се казва истината всеки ден, защото на това общество му трябва коректив и друга гледна точка на събитията и по- различен дневен ред от този, който налага управляващото мнозинство. Сидеров е капка с мед в кацата с *** и много малко са тези, които са чувствителни към този факт и виждат извън пределите на хоризонта какво става всъщност в родината ни.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 21! Не лъжи ***! Ако си такъв, за какъвто се представяш, какво търсиш в парламента? ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН ГЕРБЕРСКИ!
31
1
 
5
 
! Отговори
anonimous преди 12 години
Тя си е отишла отдавна