Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали знаете защо всички *** отиват все при Боко! Щото е вожд, червен и много умен. Тия номера Тиквения ги е научил от др.Живков, комуто слугуваше вярно.
9
4
 
16
 
! Отговори
Атакаджия преди 12 години
С ГЕРБ сме по- силни, а и плащат добре.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно съм съгласен с 4
7
1
 
15
 
! Отговори
Депутат преди 12 години
Няма нищо по силно от парите на този свят.Всички ние депутатите ваши избранници сме отдадени само и единствено на тях.Съжалявам Сидеров но от Герб ни обещха по 100 000 лева и по една частна фирма която да е наша с работници роби с 400 лева заплати.Най хубавото в БГ е, че можем да си говорим каквото искате да чуете вие простолюдието, а после разбира се правим обратното.Не се отчайвайте идват нови парламентарни избори.Ние вече се оправихме, но идват нови и гладни бедни лица които са готови и те да се оправят чрез парламента защото честно казано в БГ е голяма мизерия и с 400 лева е много гадно да се живее.
6
3
 
29
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Сидеров....нещо никак не ми е тъжно за теб....зайко
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джаро ПРЕЗИДЕНТ....:)
4
4
 
45
 
! Отговори
Митева преди 12 години
Не че съм привърженик на Атака но трябва веднъж завинаги тази порочна практика да се промени! Изборите за парламент в страната ни са пропорционални! Това означава, че хората гласуват за партия, а не за личности - т.е. ако не си съгласен с идеите на партията, просто напускаш Народното събрание или си направи друга партия и влез с нея на следващите избори. На мястото на отцепилите се трябва да влезнат следващите от листата на Атака.Не съм фен на Атака, даже напротив, но въпросът е принципен!
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо никой не се запита защо отцепниците от Атака и РЗС (които толкова ги псувате) се присламчват към герб?
2
27
 
14
 
! Отговори
Българин либерал преди 12 години
Аз съм българин и се радвам, че Сидеров сам си заби нож в гърба.Ние сме мултиетническа страна и това трябва да се разбере ясно.Май само тиквениците прости са националисти-фашисти.Нашата мултиетническа емблема пред света е, че тук живеем много нации като българи-турци-роми и много други.чао Сидеров.Доган е политика който е умен и един ден с Борисов ще развият още повече тази мултикултура.
1
7
 
23
 
! Отговори
някой преди 12 години
Атака си отива?Ауфвидерзеен, дер Ангрифф!!!