Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сбогом,кресльовци,няма да липсвате на никого!
69
3
 
6
 
! Отговори
BOJKO преди 12 години
МАЛКО< ВСИЧКИ ОТ АТАКА СА ЕВТИНИ!
68
6
 
11
 
! Отговори
извинете... преди 12 години
Колко им платихте на тези ***? А,другарю мутро генерал?
67
2
 
2
 
! Отговори
HM преди 12 години
Самозабрави се. Ясна му беше тактиката, със скандали пробиваше си път, но скочи на всички и логичното се случи. Супер ми е анти, но щом хората са гласували за него според мен трябва да си изкара мандата, дори и да е за лошо.
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оххх,една партия не може да просъществува у нас няколко години,вие искате държавата да просъществува навеки:) Хорааа,внимавайте кого харесвате-да не стане както сега "С вашите камъни-по вашите глави".
65
3
 
1
 
! Отговори
Депутат преди 12 години
Дами и господа виждам тук някакво възмущение ,но искам да ви кажа, че нас вашите трепети на стадо изобщо не ни интересуват.Ние за тази демокрация сме се борили и само с кръв ще я дадем.240 депутати в Народно събрание по време на криза са малко.Вие знаете ,че ние работим много, но дори нашите сили имат свършване и всички политически сили в Парламента решихме да увеличим бройката на 460 депутати защото много наши близки и роднини са без работа в тази оглозгана и мизерна БГ.Само Парламента може да им даде този пристан от благополучие и охолен живот.Искам да предупредя ***, че ако не дай боже си помислят да атакуват нашия дом Народно събрание където сме всички ваши избранници ще се срещнат с законите които гласуваме само и единствено за вас народа, а именно с МВР с точки ,алинеи, фишове и актове.Както сами виждате нашата демокрация е подкована от всякъде и моля да бъдете все така добри, толерантни и много послушни както се разбрахме още през 1989 година на площада когато искахте да щурмувате старата власт.Ние демократите ви успкоихме и приспахме така, че дори и днес сте нашата красива спяща красавица.
64
0
 
1
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ! преди 12 години
Полицията проверява сигнал за поставено взривно устройство в централата на ПП "Атака", съобщи директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.Очаква се на място да пристигне екип на СДОТО, районът около сградата на партията на ул. "Врабча" е отцепен, има засилено полицейско присъствие.
63
4
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
И Левски бе предаден от българин!Еничарски ***!
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напазаруваха си ГЕРБ-ерите с парици от контрабандата нови депутати
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странни партии са Атака и РЗС - Тиквата ги разбива, а те се редуват да му слугуват. Явно играе много пара. защото иначе няма никаква логика.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предателството от край време си е Българска национална черта. Погледнете историята
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предателството от край време си е Българска национална черта. Погледнете историята
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
волен и яне са шутове. Съжалявам хората които грасуват за тях. Не виждате ли, че ви мамят?
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Так става с лубрикаджийте на гроб.
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отцепниците на Волен и Яне ще подкрепят до дупка ГЕРБ-ерите, защото при предсрочни избори ще гледат парламента само отвън.Боко в случая може само да се наслаждава на ситуацията без да си мръдне пръста.
55
0
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Нали я спасяваха 20г бе червен ***
54
8
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Щом "Атака" изчезне от политическата карта ни чакат нови 500 години робство!Този път обаче ще ни управляват *** !АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА!ВОЛЕН ПРЕМИЕР!
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС и Атака - *** на политическата система в България. А БСП, ДПС и ГЕРБ - помиярника, който ги храни. Друго няма.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хубавото на цялата история е че вече политиците ще се замислят преди да вкарат цялата си рода като ръководители в партийките си
51
1
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 12 години
Ха-ха,голям кеф!Тоя Тетимов е такава продажна К..ва,че просто нямам думи.Налапа се набързо и сега се страхува от мутрата Бойко и бяга като плъх.А беше обикновен полуграмотен продавач на шаран.Сега кара АУДИ А8, на сина си даде А6,а в село Митиново си строи палат. Ех,Българьо!