Агонията в "Атака" продължава!

Димитър Стоянов подозира фарс зад сигнала за бомбата
Обновена: 22 дек 2011 15:00 | 22 дек 2011 10:32,
116
Агонията в "Атака" продължава!
А беше време, когато двамата бяха рамо до рамо... Снимка: архив, Булфото

Агонията в "Атака" продължава, заяви евродепутатът Димитър Стоянов пред bTV, който беше изключен от партията. Той прогнозира, че още депутати от националистите ще се разграничат от Волен Сидеров и групата ще се разпадне.

Димитър Стоянов подозира, че историята със сигнала за бомба в централата на "Атака" няколко часа преди конгреса било фарсова ситуация.

"Историите с бомбите ми дойдоха малко в повече", заяви доведеният син на Сидеров. Той се аргументира, че и преди е виждал как се действа в напрегната ситуация в партията и как са се взимали "истерични решения".

"Много пъти, когато е имало напрежение, са се вземали такива решения от лидера", заяви Димитър Стоянов.

"Сутринта напуснаха четирима депутати и оставиха групата на санитарния минимум. Освен това напусна председателят на контролния сбор, така че имам подозрения, че в един момент е имало идеята да не се проведе този конгрес", подозира евродепутатът.

Той заяви, че не е отишъл на конгреса, защото не е имало смисъл, тъй като дневния ред бил подменен.

"Този конгрес щеше да има смисъл само ако в дневния ред бяха предвидени тези точки, които бяха представени пред обществото - избор на ново ръководство и обсъждане на резултатите на изборите. Защо се стигна дотам, че "Атака" да падне под 4% подкрепа. Но дневният ред беше напълно подменен, четоха се оказионни доклади, а аз бях изключен", заяви Димитър Стоянов.

Той отхвърли обвиненията срещу майка си - Капка Сидерова, че е сивият кардинал в "Атака" и ги нарече безпочвени.

"Преди няколко месеца тя написа книга за учредяването и развитието на "Атака", която е с предговор на Волен Сидеров. Защо, ако считаш, че жена ти е сив кардинал, ще напишеш предговора на книгата й. Става абсурдно", смята Стоянов.

Той каза още, че официално Волен Сидеров и Капка не водят дело за развод.

Още по темата

Евродепутатът е възмутен и от факта, че на конгреса на "Атака" се е говорило само за пари.

"Коментираше се кой каква част от субсидията бил откраднал. Когато беше основана "Атака", почти никаква субсидия не получаваше, но тогава нямаше проблем партията да си върши работата, да напредва и да печели резултати. Изведнъж стана проблем, че някои е откраднал субсидията. Това е много пошло", възмути се Стоянов.

Той припомни, че законът за прехвърлянето на субсидиите от партия на партия е написан и вкаран в парламента от Павел Шопов. "Кой плаче в момента", възмути се още Стоянов.

Той каза още, че парите от субсидията на "Атака" през годините, която била около 14 млн. лева, била изчезнала, изхарчена неясно за какво.

"За мен най-важно за момента е да продължа дейността си в европейския парламент. Дали ще има нова партия, не мога да отговоря", заключи Димитър Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоянов да излезе веднага и да се извини!Сигурно е наясно че на следващите избори ще гледа ЕП през крив макарон и даже апартамента си няма да изплати.
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благодарение на този *** скатажийската *** се кефи.ЕЙ ЗАТОВА НЯМА ДА Е БЪДЕ БЪЛГАРИЯ.На времето имаше една поговорка "наяде ли се въшката излиза на челото".След това просташко изявление кой ще гласува повече за теб бе митко?
72
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шопов - министър на вътрешните работи!красота :)))
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една партия няма,коята да защитава националните ни интереси...Всички са заели поза партер и се въртят като вентилатори към изток,запад,юг..между другото подават и на организации защитаващи ***.Държавата е разграден двор,политиците популисти,народа е подложен на геноцид заради толерастинията към *** ***,която е на наша издръжка и за благодарност ни краде,избива,изнасилва,вандалства.Стопяваме се с всяка година.Какво реално от това промени Сидеров,че да яде народни пари?И другите тоже
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЙ ЛИ ЩЕШЕ ДА ЧУЕ ЗА ТОВА *** митко АКО НЕ БЕШЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ?
69
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...който се е уплашил да си ходи - Волен е доказан Боец !
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака е единственото хубаво нещо в българския политически живот през прехода. Ако и тя си замине, поне ще се сбъдне желанието на мърморковците и неарелизираните кариеристи, хак да са им турци, *** и ***!
67
6
 
6
 
! Отговори
Шнур за Стоянов преди 12 години
Волен Сидеров министър-председател!
66
3
 
11
 
! Отговори
6+ преди 12 години
Не плачи Волене, не тъжиче остана без депутатибез депутати, още без електоратиедин син те предаде, Капка те оставиче нямаш ли парички - зарязват те всичкисал една Деница ти останада те гали под юрганапартията ти семейна атакистканикой вече никъде не я искаех, ти мъко моя патриотска!политико ***, участ идиотска!
65
2
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
не се бутайте, всеки по реда си!ама може пък и да се вземат в ръце, имат още време за освестяване
64
4
 
5
 
! Отговори
Ламбо преди 12 години
Сидер или е ***, или е масон-предателАко бях аз на негово място след изборите 2009 г. щях простичко да обясня на ББ :" Ти не си спечелил изборите. Защото не можеш сам да направиш правителство - нямаш 50 % от депутатите. Ако направиш коалиция с БСП, край с подкрепата за ГЕРБ на десния електорат. Ако направиш съюз с Доган - изоообщо край с теб и ГЕРБОставаме аз и Атака. Дай ми Правосъдното, Военното и разбира се Социалното министерства. Тези трима министри... [Прочети целия коментар] няма да са членове на Атака, но ще бъдат посочени лично от мен. Освен това на всеки 3 внесени в НС законо-проекта от ГЕРБ които ние ще гласуваме, вие пък ще гласувате 4-ти законопроект внесен от Атака.И накрая - моментално премахване на расисткия праг от 350 лв. бруто, с който са спрени детските на 550 000 бели деца, и на нито едно ***.Съгласен ли си ? О кей ...Не си съгласен - О кей - служебно правителство и нови избори, в които ти няма да помиришеш отново тези резултати
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Електрически стол за - Предателя Сидеров, Плевнелиев мазния, Бойко тиквата, Цецо *** и Дянков ***!
62
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не пишете глупости,факти:- Сидеров беше ковчежник на Людмила Живкова в асамблеята "Знаме на мира"-Сидеров беше гл.редактор на в-к "Демокрация"-Сидеров беше член на един куп партийки и движения-Като лидер на "Атака" беше верното Пуделче на Герб в началото на управлението им,а след като го изритаха,понеже вече не им е нужен/типично за мутрите/ се обърна против тях,НО КЪСНО Е ВЕЧЕ БАЙНОЛО !Винаги е бил,сега е и ще бъде ПОДЛИЗУРКО,СЛАГАЧ И МНОГО СТРАХЛИВ И ПОДЪЛ човечец!
61
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Същата съдба на Атака, в най-скоро време ще я сполети и партия ГЕРБ извършваща 2,5 годишен геноцид върху българския народ!
60
2
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
сега вярно, че само дрънка по темата, ама те и от БНТ само дрънкат, даже клоуна с папионката обеща като пуснат втория канал, там да ги преместят, ама ей тъй само си приказват всичките вятър да става
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В началото на създаването на партията, гласувах за нея. Скоро разбрах, че не защитават моите позиции по почти всички въпроси, които ме вълнуват и които са въпроси, свързани с настоящето и най-вече бъдещето на българската нация.
58
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА Е КРАЯТ НА ВСЕКИ ПОМИЯРСТВАЩ ***. СЛЕД КАТО ДЪЛГО-ДЪЛГО ОБЛИЗВА НЯКОИ ЧАСТИ НА МУТРАТА, БОЛЕНЧО ПОЛУЧИ ТОВА, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА. ДА МУ Е ЧЕСТИТО!!!!
57
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи Сидеров се дупи на боко 2г. плаща ти, сега ти спря парите и ревеш. Сидеров ти си ПРЕДАТЕЛ, хората ти гласуваха доверие, Бойко те подкупи и ти забрави всичко сега вземи се застреляй!
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в Холивуд е така: накрая лошите се изпокарват и изпозастрелват.
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Статията е писана от недъгав комунисти от най-долните

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe