Яне Янев: Марин е помилвал по заръка на Първанов

Той е бил вицепрезидент на престъпниците, твърди лидерът на РЗС
Обновена: 13 яну 2012 20:37 | 13 яну 2012 20:36,
147
Яне Янев: Марин е помилвал по заръка на Първанов
Снимка: Архив Булфото

Лидерът на "Ред, законност, справедливост" Яне Янев реши също да се включи в скандалната размяна на реплики по темата за ордена "Стара планина", който бе връчен на вицепрезидента на България Ангел Марин.

През тези девет години Ангел Марин е помилвал 431 лица като голяма част от тях са откровени престъпници и закоравели бандити, заяви Янев пред "Фокус”.

По негови данни са помилвани затворници с много тежки наказания, като от тях 192 били с присъди от 10 до 19 години, а няколко и с под над 20 години.

„Важно е да се подчертае, че 209 са извършили престъпления против личността, към които спадат убийство, тежки побоища, отвличане, склоняване към проституция, трафик на хора, грабежи, измами и т.н.”, заяви той.

Той определи награждаването на Ангел Марин за по-скандално, отколкото това на Ахмед Доган.

„От пръв поглед се вижда и не е нужно човек да има бинокъл, за да види какво е правил Ангел Марин през тези два мандата – помилвал е по поръчка на Първанов тези бандити и престъпници, които са близко до бизнес кръговете, с които е работил Първанов", заяви още Янев.

Лидерът на РЗС е категоричен, че още следващата седмица неговата партия ще предприеме нужните парламентарни действия за да излезе истината наяве.

Според Янев е редно да се инициира създаването на специална парламентарна анкетна комисия, която да изиска всички документи относно помилванията и те да бъдат огласени.

Тогава щяло да стане ясно, че Ангел Марин бил вицепрезидент на престъпниците в България.

Партийният лидер определи връщането на ордена от страна на Марин като комично.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яни , Яни , такъв политически *** и мекотело скоро не е имало ... как не те заболя кръста да се държиш за палцяте ?! Чакаш от Бойко да ти хвърли някоя пържолка , но идва и твоят край !!!
81
3
 
2
 
! Отговори
glas преди 12 години
Taka mu se pada na takav narod strahliv i prost , takiva politici , prezidenti i upravliavashti ...
80
4
 
23
 
! Отговори
AZ преди 12 години
ЯНЕ,ЯНЕ,ДА ТЕ Е*Е КОЙТО ТЕ ХВАНЕ! ТИ К**ВО *** И ДОЛНА!
79
15
 
18
 
! Отговори
ОКРАДЕН ОТ "Д преди 12 години
Тая злоба към Първанов е от тия,които се задържаха само по един мандат като президенти.Първанов им изкара мръсните крадливи ризи и сега плюят здраво ,защото знаят ,че трети мандат за Първанов няма. Ако имаше ,следващия Президент щеше да се казва Първанов !Въобще плюенето и мръсотиите изприказвани срещу Първанов и БСП ,са от тия ,които разсипаха цветуща България - С Д С !
78
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне , като придворно кученце , много започна да си отваряш устичката!Пожелавам ти да влезнеш на "топло" и след това да бъдеш помилван от накой друг вицепрезидент!Тогава ще приказваш съвсем друго!
77
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"убийците на България - СДС " И кой са "съживителите" като тея са убийците бе, комунярска отпрепко?
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПедиЯне ПедиЯнев е по осведомен от радио Ереван! Той всичко знае, знае дори кои уби Кенеди, от коя планета са извънземните, знае от какво се прави сливовия компот.... абе направо си е ЦРУ КГБ и МОСАД едновременно! Интересно защо обаче след като 4 години критикуваше ***-Боко сега взе да му *** шланга? ПедиЯне ПедиЯнев мина през 3 партии, накрая си направи 4та, а сега се слага на 5та... До колко може да се вярва на политическа **** като ПедиЯне?
75
11
 
17
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Ангел Марин е помилвал 431 лица 209 са извършили престъпления против личността, към които спадат убийство, тежки побоища, отвличане, склоняване към проституция, трафик на хора, грабежиАнгел Марин да не ни се прай на обиден , а да си сложи чувал на главата че няма очи да се показва сред хора ! Травестит гаден червен, с кой акъл помилва тая *** а ???? КОЕ ТЕ НАКАРА ДА ПОМИЛВАШ ИЗВЕРГИТЕ ???? НИЕ ЗНАЕМ ТОВА Е СТОПАНИНЪТ ТИ ГОЦЕ !!!
74
6
 
12
 
! Отговори
престъпник преди 12 години
Аз пък съм помилван от Желю , с условието да гласувам навремето за убийците на България - СДС ! Този гъзолизец / Яне/ наистина няма да види повече парламента.Няма да го вкара там нито трактора ,нито Бойко Борисов ! Той е копие на Сидеров и такива палячовци народа няма повече да търпи ! Знаем им ченгеджийските номера и суратлъци , но пак повтарям - народа вече не е този след 1989 г. -времето на вечната демокрация спечелена с малко , но завинаги изтече !
73
0
 
7
 
! Отговори
Прочетох....... преди 12 години
Някъде прочетох, че г*йовете и *** не са ги искали за магазинери. Тази от снимката дали е прочела това съобщение ?
72
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Какъв *** народ коментира във форума , когато главното куче залае и всички останали в хор !Марин да не е следовател или прокурор да разследва всеки един затворник и след това да го помилва , тои подписва предложенията по закон ! Но ако главното куче имаше малко мозък в тиквата си и забрави за кого лобираше в близкото минало , нямаше да отвори устата си !
71
1
 
18
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
А ти каъв си Яне като началник ти е трактора , или забрави че от тази позиция нямаш право на глас ?
70
5
 
24
 
! Отговори
Маги преди 12 години
Яне Янев, Волен Сидеров, Бойко Борисов и Цв. Цв. са срам и позор за България. Клоуни - всеки божи ден с нов номер.
69
14
 
9
 
! Отговори
Niki преди 12 години
Тоя Първанката голям тарикат е бил.Като го гледаш не мяза на човек а какви работи е вършил.Той да не излезе главата на мафията у нас.
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един македонец - предател;двама македонци - чета с предател !Знаех си, че това мекотело ще се о*ере, ама чак до ушите !!! Не. Срам за макетата и за санданчани конкретно.
67
3
 
16
 
! Отговори
ufo преди 12 години
Нека не плюем Яне! Всички знаем, че когато двама си мерят коловете, той предлага дупката в задния си двор!
66
4
 
19
 
! Отговори
ЯНА преди 12 години
СРАМУВАМ СЕ ОТ ПОЛИТИЦИ КАТО ЯНЕ ЯНЕВ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ОЩЕ ДОСТА ТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВИДЯТ ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ НА НАТЯГАТ - ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЯТ СТИГА СА ИЗЛАГАЛИ БЪЛГАРИЯ
65
3
 
2
 
! Отговори
калпазанчо преди 12 години
трябва на Янето да му дадем орден
64
0
 
4
 
! Отговори
х преди 12 години
- политици !?
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая па мека китка къде се слага?Я бегай да се развърташ някъде, че ми писна от гнусняри като теб!