Цветанов е пълен провал!

Някой много го е страх от мен, смята Първанов
Обновена: 3 фев 2012 18:24 | 3 фев 2012 17:39,
255
Цветанов е пълен провал!
Снимка: Reuters

"Вътрешният министър е пълен провал и това означава, че всичките му показни акции се оказаха безрезултатни. Той има пряката вина за полицейското насилие, което се коментира в последните дни".

Тези остри думи изрече по адрес на Цветан Цветанов доскорошният президент Георги Първанов.

По думите му не са виновни хората по места, защото не е изключено някой от полицейските служители да си изтърве нервите, виновни са онези, които проповядват насилието и тези, които го защитават като форма на общуване с гражданите.

Първанов даде и своето обяснение за атаките срещу себе си, след като вече не е държавен глава.

„Някой много го е страх от мен. Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания“, подчерта Първанов.

„Моята амбиция е да се противопоставя на политиката на скандали и да правя политика, която води до реален дебат“, отсече Първанов.

Още по темата

Запитан как ще се отразят компроматите на рейтинга му и няма ли да им отговори, Георги Първанов посочи, че вече 20 години е в политиката и периодично има подобни вълнения на компромати, и неговият отговор е в политиката и в идеите.

Той отново коментира , че това кой ще бъде премиер зависи преди всичко от това дали една партия може да спечели убедително мнозинство, за да номинира премиер или това трябва да стане в коалиция. Според Първанов такъв дебат е преждевременен, даже е вреден.

Досегашният президент беше категоричен, че не той, а някой друг е имал връзка с Алексей Петров и организираната престъпност – "този, който има бизнес с Алексей Петров от самото начало, има обща фирма".

Георги Първанов призова в левицата да не се прокарват изкуствени разделителни линии и консолидацията да върви срещу онези, които провеждат тази агресивна политика, която е вредна за страната.

Той беше категоричен, че е опрощавал дългове само на пенсионери и хора, които "не могат да
плащат дори само хляба и млякото си" и това може да бъде лесно проверено от всеки.

Първанов направи тези коментари пред журналисти преди началото на Националната студентска конференция на тема „България 2020 - общество и икономика на знанието и успеха", на която беше официален гост-лектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
0
 
! Отговори
Всеки втори преди 12 години
Прав е Първанов. Цв. не само че е провал, но ще провали и ББ и ГЕРБ като цяло. И ако Б. не го вижда това скоро ще му видим провала.
219
1
 
3
 
! Отговори
D.Ivanov преди 12 години
Gorkoto momche Stanishev.Obrechen e.Naokolo samo zverove.
218
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов е толкова смоотан, че не знам защо не хване другаря Станишев за ушите и да се скрият някъде, за да си харчат спокойно милионите
217
3
 
4
 
! Отговори
Параванов преди 12 години
По време на дискусията Първанов попита: "Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?" Сравнението с телефона Първанов направи по повод изказване на млада социалистка, която разказа, че като активен гражданин се обаждала на 112, за да сигнализира за недобросъвестни шофьори. Той продължи размислите си за спешния телефон, на който да се сигнализира за недобросъвестни управленци, с думите: Ако има такъв телефон, той непрекъснато ще дава заето, предаде Дарик.
216
4
 
5
 
! Отговори
Параваов преди 12 години
Правителството може да удържи до края на мандата, то има потенциала за това в парламента. Въпросът е дали това е полезно за България, дали правителството може да се справи с кризата, да гарантира сигурността на обществото и отговорът е "не".
215
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мамицата им на всички политици! Спомняте ли си, как преди няколко дни всички депутати бяха единни, като трябваше да си гласуват допълнителни правомощия! Само келепира си гледат! Защо не е жив Алеко да ги опише още веднъж!
214
7
 
3
 
! Отговори
марги преди 12 години
Не ни е страх от Първанов,но него го е страх от Марги Попова да не би да му извади кирливите ризи на показ.
213
8
 
20
 
! Отговори
Марги преди 12 години
Да, страх ви е от Първанов, защото е умен и интелигентен човек, не като вашия Боко Тиквата.
212
13
 
4
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Гоце, ти си пълен провал!Цветанов е най-доброто от "Комиците" и "Пълна лудница" взети заедно...
211
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пардон, "СВОИ" политики, идеи и какво беше там? Че ти кога си имал свои такива? А не политики на олигарсите, идеи на бизнес партньорите ти, виждания на кукловодите, които ти дърпат конците?
210
11
 
5
 
! Отговори
дан преди 12 години
уфффффффф......абе тези червени *** не разбират ли, че са аут от политиката и нямат право на мнение и оценка...самия този *** беше неуспешен президент, как ще оценя хората
209
16
 
7
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Никой не го е страх от политически зомбита. ГЕРБ ще ви резне главите на изборите догодина.
208
10
 
10
 
! Отговори
Уточнител преди 12 години
Не ни е страх ,Кръстник, само се отвращаваме.....
207
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте се бе. Достатъчно е някой да каже, че не му харесва ГЕРБ и вече почвате да го хвалите. Нищо че не предлага нищо - нито по-добро нито по-различно. Нищо, че два-три мандата се е осирал колкото че и повече от Борисов.Ако докарате тоя балтон Първанов или хлевоустия Станишев за следващ премиер, само защото са си отворили устата срещу ГЕРБ, значи напълно сте си заслужавали да ви управлява Бойко...
206
3
 
14
 
! Отговори
stoqn преди 12 години
прав е президента, от него се страхуват повечето шефове "подводните" камъчета останали на ръководни постове от правителството на великата тройна коалиция. те скрито работят на два стана и ще провалят правителството на ГЕРБ. На всички нива в държавната администрация има такива, особено в МВР. Но когато го разберат управляващите, ще бъде твърде късно. А по живо по здраво ...
205
11
 
30
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
И освен провал Цветанов е и пълен *** и контрабандистСРС -то на Танов го разкрива ама всички *** от ГЕРБ са в кюпа и са вързани като свински черва.
204
19
 
16
 
! Отговори
teo преди 12 години
Гоце, няма по-голям ПРОВАЛ за една държава, на която държавния глава е ДОЛЕН ДОНОСНИК НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И КОЙТО НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА СИ!!! Явно стана, че Първанов- ГОЦЕ, освен, че харчи 10 години парите на данъкоплатците, НО И НЕ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, А САМО НА КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ!!! На всички е ясно, че НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА БЪЛГАРИЯ СИ ТИ ГОЦЕ-първанов!!! Пази Боже от такъв държавен глава! БЪЛГАРИО СПАСЯВАЙ СЕ!!!
203
14
 
13
 
! Отговори
АБВ-Бъдещето преди 12 години
гоце,насилието беше ваш патент-отвличане,рязане на пръсти,корупция в съд.система,полицейско насилие-и каквото се сетиш,няма сектор в който да няма безнаказана корупция.Наглоста ти е безгранична,каквити и напъни да имаш,нищо повече от мъртво *** не можеш да родиш.За това *** се из...ри и ще ти мине мерака за Бояна.
202
8
 
8
 
! Отговори
@ преди 12 години
гоце трипера няма срам!да връщат рушветите с марината 60 милиона!единя забремени служителката си ,а другия *** наред певици ,селски *** и...в пандиза и двамата при слугата им трактора!
201
11
 
8
 
! Отговори
Морския преди 12 години
Гоце Седефчов е попил и усъвършенсвувал всичко на което ги е учила майката къмилница БСП/БКП/ и ДС:ТЕРОР,КОРУПЦИЯ ,ПОДЛОСТ,КРАЖБА и всичко долно присъщо на гадовете.Борисов и Цветанов трябва да вземат ситуацията днес по-присърце!Съд, прокуратура - "на килимчето"да дават отчет пред НАРОДА!Сега да видим кой кого чалмата- серГЕЙШев или обратно?Чалмалиев сега е "Домашен арест" при бабка,но като се уталожат нещата - ще се пренесе в някое апартаментче Тип "Кооперация"/за да се осигури до девето коляно/ - КОМУНО-СОЦИАЛИСТА така е свикнал!Дали помилване,Българско граждансво,доноси и компромати имат цена???