Кой сега е Емел Етем?

Цветанов да си подаде оставката, настояват от левицата
Обновена: 9 фев 2012 15:02 | 9 фев 2012 13:25,
213
Кой сега е Емел Етем?
Депутатите Антон Кутев и Петър Курумбашев Снимка: БСП

БСП припомни стара декларация на ГЕРБ, в която от партията искат оставката на тогавашния министър на държавната политика при бедствията и авариите в правителството на тройната коалиция Емел Етем.

Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.

Тогава от политическата централа на ГЕРБ пишат: "Наводненията в страната от последните два дни, доказват още веднъж престъпното бездействие и неспособността на министър Емел Етем и служителите в подопечното й министерство да изпълняват служебните си задължения".

Социалистите припомниха, че нейните функции са били поети от вицепремиера Цветан Цветанов.

Още по темата

"През 2007-ма година ГЕРБ питат има ли система за ранно предупреждение на населението при бедствия и аварии, как работи тя и защо не е изградена? При такава ситуация те са поискали оставката на Емел Етем. Ние питаме кой днес е на мястото на Емел Етем и трябва ли да си подаде оставката?", риторично зададе въпроса си Курумбашев.

"Когато те вече са управляващи, същите въпроси може да бъдат зададени със същата сила и нямат отговор", допълни той.

"Колегите от ГЕРБ са с къса памет", подкрепи го Антон Кутев.

"Нашият въпрос е кой днес е Емел Етем. Цветан Цветанов отговоря за "Гражданска защита". Кога ще поиска ГЕРБ оставката на Цветанов?", попита и Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
8
 
9
 
! Отговори
Dan до 131 преди 12 години
1.Разликата е ,че тогава имаше преливане а не скъсване на язовирна стена !!! 2. Тогава наводненията бяха повече от очаквани защото тогава беше "сезона" им ,до сега такава зима не е имало не знам от кога /за справка вижте и в Европа колко жертви има/ да преливат язовири през зимата аз нямам спомен това става на пролет или лятото ако е дъждовно!!!3. Тогава г-жа Етем както казах и преди два дни за 2 метра дига на река похарчи повече от 1 млн. лв. и я прави 3 месеца!!! 4.БСП-никога вече!!!
103
5
 
9
 
! Отговори
drake преди 12 години
Другаря Путев = голям ***"ерас, празнодумец и дърдорко!!!!!
102
9
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Ние меките китки от ГеЙрб ви призоваваме мъже.Елате на пролетният ни гей парад за да подпомогнем бедните членове на ГеЙрб.Водещи сме аз и Росен меката плевньъ!
101
1
 
12
 
! Отговори
Кутьо Лисков преди 12 години
Интересно защо всички управляващи от 2005 г. досега заобикалят горещия картоф защо през 2007г. за язовир Иваново са заделени 16 млн лв за ремонт и по документи такъв е напарвен, но въпреки това хората от село Бисер непрекъснато са уведомявали кмета на общината и окр.управител за пропукан бент на язовира?! И защо Лисков не е взел мерки както в периода 2007-2009 г., така и преди няколко месеци, когато е последвала поредната жалба на селяните до него? Защо сега тези кметове и обл. управители се измъкват дали тъкмо те не са виновните! Кой е благословил през 2007 г. ремонта на язовир Иваново и кой е приел ремонта Министерството на отбраната или местните власти? Оттам ще лъсне дали обл.управител и кмета на община Харманли не се опитват са се измъкват!
100
4
 
11
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Просто си съскаш от злоба и хвърляш с размах някякви глупости с авторитета на истина. Гръмките от теб 2,5 години срещу 14 години ваше управление в което дадохте същите тия язовири. На червени политици, мутри и чалгаджии. И за капак, ми навираш в очи Етем, хахаха, най големия специалист по извънаредни ситуации и тя като Доган, професор по хидрология. И езикът ти мухлясал като партията ти - гестаповец, кой говори така, бе червен мушморок???
99
13
 
11
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
Аз незнам когфа се е пропукала стената или дигата и дали е било през 2006 годино.Но знам,че се скъса през 2012г когато вече ГЕРБ са еднолично на власт вече 3 години.Разбрали герберски идиотино.И загинаха хора.
98
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седерунгелите пак са плъзнали из форума. Стойте си в *** на тиквата, че овоняхте всичко. Народът вече ви натири на бунището на историята, където ви е мястото. Сега сте зализали *** на мутрата, но заедно с него и бандата му пак ще ви изритаме.
97
7
 
12
 
! Отговори
.................... преди 12 години
Няма Емел Етем, няма проблем. Реакцията и действията на сегашните управляващи са напълно адекватни в сравнение с реакцията на хората на тримата крадци.
96
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова е ПРАВ че няма нужда от коментар.Гербери =***!
95
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП и ДПС - "Ние като крадохме и рушихме държавата ГЕРБ искаха оставки. Сега ние искаме оставки защото ГЕРБ немогат да възстановят за 2 години това което ние съсипвахме 20 години" Няма по нагли и лицемерни *** от тези в тройната ламя. Кой каквото иска да казва, до сега не съм виждал толкова адекватно поведение от страна на държавата както през последните седмици. Затварянето на границите за тирове по време на снежните бури,грижите за Българите блокирани около Букурещ преди две седмици и т.н
94
11
 
9
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Като ти интересно питай.Аз например питам с какви пари мутресата на Боко тиквата купи Сибанк? С какви пари купи и Пампорово? С какви пари купи и хотелите в Банско?
93
1
 
1
 
! Отговори
Drago преди 12 години
V for Vendetta
92
2
 
11
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Заставането на А.Кутев начело на някой отдел на ВПС непременно е свързано със започване на рязка, непремерена, та дори и нагла, провокативна работа на съответното звено. Преди 2 години подчиненият му пропаганден отдел се прояви с един баташки топор, който със зловещо свистене се забиваше през няколко секунди в един пън и отблъсна сума ти правоверни бесепари от гласуване за БСП. Сега се е захванал с 20-ина платени писачи, които на смени от 6 часа сутринта до 12 часа през нощта пишат еднотипни , с просташки език коментари . Гарантирам му, че ефектът ще бъде подобен на този със секирата. Гаранция,че и неговите подигравателно-хъшлашки изявления няма да донесат плюсове за партията му. Защото в това ужасно, изпитващо нервите на хората време, да се държищш по този начин, не е израз на добро поведение, а на липса на елементарна култура.
91
4
 
2
 
! Отговори
777 преди 12 години
В България ни трябва бившия гръцки министър, само той ще ни оправи.А в гърция Дянков ще ги спасява.
90
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Курумбашев има собствен ВЕЦ и е много интересно с какви пари го е направил и дали всичко е законно ,около построяването му ?
89
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 102РАЗОЧАРОВАНИТЕ ОТ СД са вече пенсионери ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСППЕНСИОНЕРИТЕ на БСП умират в крайна бедност ТЕ НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП ежечасно НАМАЛЯВАТ!МЛАДИТЕ НАГАЖДАЧИ след 2 мандата извън властта ДОБРОВОЛНО ЩЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ и НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСПБСП си отива бавно или бързо? ЗАВИСИ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!ПО СЕЛАТА СЕ СТРАХУВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДРУГА ПАРТИЯ ,В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ СЪЩО СЕ СТРАХУВАТ за каквото и да имат нужда все на БСП врати ше почукат РАБОТА ПОМОЩИ УЧИЛИЩЕ
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимка: БСП
87
5
 
14
 
! Отговори
Кур-ум-башев преди 12 години
Ами Емел Етем в момента го ***, ама защо толкова ми прилича на *** Кутев?
86
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само да припомним на червените ***, че голяма част от българите имат памет и виждат какво правят и тези и миналите. Не, герберите не са абонирани за властта и все някой ден ще паднат, но кой ще дойде след това? Тръпки ме побиват като си помисля. И още нещо си мисля, на следващия министър-председател ще му е доста трудничко след Борисов, защото каквито и плюнки да хвърчат сега, много от нас имат реална представа за нещата и следващия ще го сравняваме неминуемо със сегашния. Тежко му!
85
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите вместо да крадат, можеха да постегнат малко стените на язовирите, ама те ошушкаха държавата дотам, че и в момента няма пари за това!