Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!

Борисов отново призова предишните управляващи да върнат бонусите
9 мар 2012 12:41,
305
Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!
Борисов видя бонусите на тройната коалиция като страшна антикризисна мярка. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов отново призова предишните управляващи да върнат бонусите, както направи сегашният политически кабинет.

"Върнете си парите, г-н Доган сигурно много ви се сърди", обърна се Борисов към зам.-председателя на ПГ на ДПС Лютви Местан.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган вече отвърна на призива на Борисов с думите, че не трябва да се бърка хонорар с бонус.

Още по темата
7 мар 2012 19:26
125

"С това писмо за бонусите си вкарахте автогол. Първо, вашият лидер трябва да си върне парите сега. Как се нарича – бонус, награда, хонорар – има ли значение – върнете парите. И Чавдар Георгиев (бивш зам.министър на околната среда и водите) днес казал – "няма да ги върна на Бойко и на Дянков". Върнете ги на болни, дайте ги на пенсионерите. Милиони и милиони сте взели. Върнете парите", призова от парламентарната трибуна Борисов.

Според него, ако БСП и ДПС върнат получените бонуси от времето на тяхното управление, това ще "страшна мярка за стимулиране на икономиката".

В отговор левият депутат Петър Курумбашев захапа премиера, който по време на скандала с допълнителните пари обяви, че не е знаел за тях.

Курумбашев обяви, че бонусите са раздавани без министрите да знаят какви суми са раздавани, а премиерът разбира едва на третата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още по темата: Бойко Борисовбонуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
9
 
14
 
! Отговори
апартаментите преди 12 години
Цецо, кога ще върнеш апартаментите?
166
9
 
18
 
! Отговори
ТИКВА преди 12 години
ПИСНА МИ ДА ТИ ГЛЕДАМ САМОДОВОЛНАТА МУЦУНА!!!!!
165
8
 
10
 
! Отговори
възпитана и етична преди 12 години
Пожарникарят: на този, който не си върне бонусите, лошият Цецо ще му изпрати изключително възпитаната и много етична дознателка Малакова, която ще му крещи: "Ще клякаш и ще лазиш докато аз кажа!"
164
8
 
12
 
! Отговори
Глупостан преди 12 години
Поредната глупост на този глупав човек, за когото имахме глупостта да гласуваме, че да стане премиер.....
163
6
 
11
 
! Отговори
зрител преди 12 години
A ЦвЦв кога ще върне хонорарите? Боко,не мисли,че сме ги забравили!!! Или може би ще връща апартаментите за къщи на сираците?
162
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМАШЕ И ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАЛО И ТО В ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОНУСИ. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО БЕШЕ ЗАСЕКРЕТЕНО , ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО ЧУВАХМЕ Е ЧЕ ИМАМЕ ГОЛЯМ ИЗЛИШЪК И ВСЕ СЕ ЧУДЕХМЕ КАК НИЩО НЕ УСЕЩАМЕ ОБАЧЕ ТЕ БИЛИ УСЕТИЛИ И ТО КАК... ЕТО КЪДЕ ОТИШЪЛ ИЗЛИШЪКА
161
8
 
12
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
189, така е.Червената книжка им е във вътрешния джоб-до сърцето, а за пред хората показват някаква мазна хартия с логото на ГЕРБ.
160
6
 
18
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Да,милиардите ми са 2/два/ но не лева,а евро.До края на мандата ще станат 5 000 000 000,а на Цецо апартаментите 20/двадесет/.Гарантирано от ГЕРБ !
159
5
 
8
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
PO GOLEM *** ;GLUPAK I MAZOXIST OT BALGARSKIA NAROD NEMA:::::::
158
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ти кога ще върнеш? А твоите политически назначевния? Хвърлихте шепа стотинки, които нямат нищо общо с взетите от вас милиони и си мислите, че ни приспахте. Не знаеш твоите колко са взели, нищо, че това става с твоят подпис. А знаеш колко са взели предишните. И защо трябва да връщат? За да измият очите ти ли? Не ТЕ, Ти ни лъга. И продължаваш да лъжеш. Докога ще си играеш на управление от стадионите и екраните? До кога ще се натискаш за нещо, което не умееш?
157
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ссссс
156
8
 
13
 
! Отговори
BGto преди 12 години
Виждам, че повечето бьлгари са комунисти, а те са по долни и от ***!!!!!!!!
155
7
 
7
 
! Отговори
до 184 преди 12 години
От където и комунистите си имат и то по много повече. Всички трябва да връщат!
154
2
 
10
 
! Отговори
666 преди 12 години
Никой не се съмнява ,че предишните са взимали и по-предишните, и по-по-предишните, и вие също.И никой не се съмнява,че нищо няма да върнете, всички вие разноцветни депутатчета. Но искам само да те помоля нещо, г-н Борисов.Ако може само да спреш с тези елементарни манипулации, че просто ставаш смешен. ..."дайте ги на болните"...На някакъв светец ли се правиш?Какъв морал само,и загриженост за слабите.Извинявай много,ама не са всички простаци.Хората виждат какво правиш.Пи Ари нямаш ли?
153
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** PR-a *** популизма. Стига вече бе Тиква.Хонорара е предварително уговорен за свършване на определена работа. В случая с резака Доган маркетингова услуга за определени пари.Трябва да си МЕГАТЪП за да кажеш, че хонорар и бонус е едно и също.Писна ми от популизъм вместо реални действия.
152
6
 
15
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
Како, тебе чавка ли ти изпи акъла?Той Боко от интервюта по ТВ-то, резане на ленти, мачлета и тенис тоя кога е работил ***?Па спря ли се Боко от шляене насам-натам и кв'о врЪши-гледа Меркел как гласува и той така...Оти е *** като тиква.
151
18
 
11
 
! Отговори
поля преди 12 години
Възхищавам се на Премиера, просто отстреля тройната както никога не е била отстрелвана с тоя ход. Стратегия маркетинг и отговорност! ГЕРБ!
150
0
 
19
 
! Отговори
Нищо не връщам преди 12 години
Бой,еб..ан и пари не се връщат!
149
2
 
16
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕРКА преди 12 години
И АЗ ВЗЕХ ОТ БОНУСИТЕ ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ НЕ ЛЪЖЕ ! ВЗЕХ 5 ЛЕВА.
148
1
 
11
 
! Отговори
пенсионерка преди 12 години
Аз ЧАКАМ ВТОРИ ДЕН ПРЕД КОНТЕЙНЕРИТЕ ДЕТО ДРУГАРЯ АНАНИЕВ Е РАЗДАВАЛ ПО 100 ЛВ. ДАНО МИ СЕ УСМИХНЕ И НА МЕН ЩАСТИЕТО ...УВИ....