Пехливанов: Волен е виновен за краха на "Атака"

Подкрепата на БСП за вота преляла чашата
11 апр 2012 09:42,
155
Пехливанов: Волен е виновен за краха на "Атака"
Николай Пехливанов Снимка: архив, Атака

В момента имаме една разпаднала се "Атака", която вече се е изчерпала. Волен Сидеров направи всичко възможно това да се случи и само той ще е виновен за краха на партията.

С тези думи депутатът от националистическата партия Николай Пехливанов обясни пред bTV причините, подтикващи го да вземе решение да напусне парламентарната група на "Атака", която без него ще се разпадне.

Според политика и бивш кандидат-кмет на София няколко са факторите, които са били катализирани от партийния лидер и са довели до настоящата лоша за "Атака" ситуация.

"Раздялата с телевизия “Скат” остана без обяснение и много наши привърженици продължават да гледат тази медия. После започна явна подкрепа за ГЕРБ – създаде се впечатлението, че едва ли не управляваме, а буквално станахме патерица. След това дойде и раздялата с Капка, която също остана необяснена", каза Пехливанов.

Той подчерта, че е бил достатъчно толерантен към неразумните решения на Волен Сидеров, но последното такова – да подкрепи БСП за вота на недоверие към кабинета заради спирането на АЕЦ "Белене", е преляло чашата.

Още по темата

"Когато се говори за разбиване на група, не са ли виновни тези хора, които се подписаха с БСП под вота за „Белене”? Та тази централа е най-емблематичният проект на тройната коалиция! Аз съм десен политик и не мога да допусна да участвам във вот с червените.

Нали на изборите през 2009 година обещахме на хората, че ще играем честно, а „Белене” е символ точно на корупционни практики, на нечистоплътни договорки", изясни позицията си Николай Пехливанов, вмъквайки в разговора, че е избран от гражданската квота и всъщност не е член на „Атака”.

По думите му вотът за „Белене” е един капан, в който „Атака” ще е най-големият губещ и ще стане „изтривалка” в политиката на БСП.

Николай Пехливанов потвърди, че колегата му Огнян Стоичков от парламентарната група на партията също няма да подкрепи вота на недоверие.

Според Пехливанов не е важно какво ще направи даден депутат и дали Сидеров ще е партиен лидер, а какво ще стане с надеждата на хората и кой ще отстоява интересите на тези, гласували за „Атака”.

"Идеята е не да има политическо номадство и да се чудим ще оцелее ли една парламентарна група или не, а как да се предприемат мерките и законите, които сме обещали на хората", заяви още Пехливанов.

Според него проектът на Капка Георгиева не е перспективен, тъй като всичко около него е основано върху "някакво личностно делене между нея и Сидеров".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
1
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Трябва да има и такива хора. На мен и на много около мен ми харесва постъпката на Пехливанов - мисля, че е човек, мислещ, които има кураж и желание да защити неговите си възгледи и гледни точки. Не като останалите депутати от АТАКА, които са като някакви сектанти, блеещи като агнета след пастира си ! .. Винаги ще гласувам за хора като Пехливанов !
20
0
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
тошо ни управлява от 56 до 87...дон боко от 200......до,,,,,,
19
1
 
12
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
политическата проституция продължава....посочете ми подобни случаи в други европейски страни!Ипон/МВР притиснаха много депутати....МВр отново се политизира под сурдинката на дон боко и дон цеци,,,,това е страшно за демокрацията!
18
1
 
9
 
! Отговори
sisi преди 12 години
Спомням си клиповете по време на изборите- този човек на практика си правеше реклана на строителния бизнес. Живееше със семейството си в един луксозен апартамент от n-тия етаж на сграда. Беше толкова пусто в сградата и в затворения двор около нея, че имах усещането, че това семейство е само в нея. Определено не ми хареса този човек, така че не се интересувам от мнението му за когото и да било.
17
12
 
6
 
! Отговори
до а така преди 12 години
Без Левски ти щеше да си роден в харема на султана от тлъстата ти майка с неизвестен баща . И щеше да си евнух създаден за удоволствието на ибрикчиите.Единственното ти успокоение в живота ти щеше да бъде, това че мюфтията си пада по теб и ти обещава, че ще отидеш в рая при 40-те девственници.
16
1
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Не,просто ти си прекалено плитък за да разбереш сарказма
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
геребр кой кого цунка межди тиквата и доганито за да ви подкрепя дпс-то а? Или и вие ще намажете от турските пари за джамията в кърджали???
14
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отличен за Пехливанов !
13
2
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Е ти какво очакваш, да се бие с всеки *** който се блъска в него ли? Защо трябва да "пребива" всеки по пътя си, тогава ще го харесваш и ще го наречеш националист ли? Предпочитам да е мишка когато някой *** се блъска в него, но да не продава държавата като "мъж"!
12
3
 
6
 
! Отговори
ринго преди 12 години
ще останат само ГЕРБ БСП ДПС и Кунева .Другото политическо шкарто само пълни пространството .Особенно вредни и непродуктивни са сините и ДСБ на мангасара Костов.Борят се само да останат в играта и въобще не са в състояние да измият срама от челото си.Костов е най големият предател на прехода излъганите няма да му простим.Боковата фантасмагория ГЕРБ е бита карта също като царскатаНДСВ.Както върви втори мандат няма да има защото доказват че не могат да управляват.Само селски лакърдии от Боко...
11
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздравявам Ви, г-н Пехливанов ! Дължа Ви извинение, защото мислех че в АТАКА има само луди. Вие сте изключение ! Успех !
10
7
 
16
 
! Отговори
ДО гробер преди 12 години
Вота е за държавна измяна извършена от вас! Няма значение кой е вносителя! Вие как се съюзихте с ДПС за да браните решението а? По-добре националист и комунист, от колкото тиква и турци! Скоро някой ще потърси отговорност и от вас за държавната измяна!
9
10
 
4
 
! Отговори
borokaro преди 12 години
Още не мога да разбера как Пехливанов се излъга да отиде при тези от Атака !!!!
8
5
 
2
 
! Отговори
А така до 9 преди 12 години
Това човече дето го цитираш е ужасна мишка.Прави се на страшен само но не хапе,само ближе като истинска карачкаУжасно страхлива мишка.Живее до нас на 5 кьошета веднъж си вървях по ботев и един излизаше от една кола.Блъснах се в него без да искам и се сви като мишка и се изплаши.Същински Левски!!!ИзчезниЯвно сега Де Сето ще го играе на национални интереси УЖ.*** то държава пълна с *** си се краде както си искат!Лек ден от мен
7
3
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Воленчо сам се вкара в този филм - "Да си проиграеш мандата". След като плю по мутрата, взе да го подкрепя и то "безкористно". Ако е било наистина "безкористно" излиза, че Воленчо е пълен ***, а не политик, ако пък не е съвсем "безкористно" - пак зле...Това дори и не особено интелигентните привърженици на Атака можаха да го схванат. Сега колкото и да се прави на интересен, просто няма печеливш ход. Жалка картинка!
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Махай се от парламента ***, ти си избран с гласовете на АТАКА, не мажоритарно! Кога най-после ще се реши този проблем? Уж гроб щяха да го решават, но после видяха че е по-лесно да си пазаруват готови депутати от колкото *** гласове! Вън мишките и продажниците от АТАКА!
5
5
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Ей, не сум никакъв на Атака, само гласувам за тях и ти казвам следното, ти си един чорбаджия, Сидеров дори няма апаратемтн в София, живее си на заем, я го сравни с Плевнелиев или тиквата или Костов или Серго, просто евреи като теб си мислите, че национално отговорна партия няма да управлява един ден България за Българите, лъжеш се дълбоко, мишко, всичко това показва колко ви е страх от Атака и разултатите които подменихте на изборите през окотмври
4
6
 
7
 
! Отговори
до 5 от А така преди 12 години
***....поправи ме ако бъркам-как може един националист да се съюзи с един продажникако искаш жокер-с Боко Тиквата проста!
3
14
 
17
 
! Отговори
optimist преди 12 години
АТАКА остава в историята, това е ясно. Волен предаде избирателите си - преди изборите говореше едно, след това друго. Постоянно се върти между БСП и ГЕРБ, и така и не се разбра с кои е всъщност.
2
1
 
18
 
! Отговори
имам спомен, че... преди 12 години
Не беше ли казал някой на Волен преди една две години "Аз теб ще те унищожа"?!