Атентаторът от Бургас засечен в Пловдив преди 5 г.?

Камикадзето влязъл у нас със същата фалшива шофьорска книжка
Обновена: 27 юли 2012 16:50 | 27 юли 2012 15:50,
111
Атентаторът от Бургас засечен в Пловдив преди 5 г.?
Останките от взривения автобус Снимка: БТА

Атентаторът от летището в Бургас е влизал в страната ни преди пет години със същата фалшива шофьорска книжка, като е бил в Пловдив. Това е съобщил вътрешният министър Цветан Цветанов пред депутатите по време на закритото заседание, на което той, Николай Младенов и шефове на служби докладваха за взрива от 18 юли, съобщи Дарик радио.

Данните за фалшивата шофьорска книжка на камикадзето били на ФБР. Той е дошъл у нас на 29 юни тази година, като същата вечер е отседнал в хотел във Варна.

От 1 до 9 юли пък три пъти е наемал кола в Бургаско. Живял е в държава от ЕС, като 20 години преди това е бил извън общността.

Още по темата
Няма данни за подготвяне на нов терористичен акт на територията на страната ни, е обявил шефът на ДАНС Константин Казаков в залата, уточниха депутати.

Шефът на Националната разузнавателна служба Драгомир Димитров пък е докладвал, че за тази година не е имало сигнал за подготовката на терористична атака, като в същото време се работело по всички постъпили сигнали.

Най-много сигнали за подобни атаки имало през 2010 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как се казва какъв е по народност
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Шефът на Националната разузнавателна служба Драгомир Димитров пък е докладвал, че за тази година не е имало сигнал за подготовката на терористична атака, като в същото време се работело по всички постъпили сигнали."тук всеки би замълчал .........
31
0
 
23
 
! Отговори
Коко Коков преди 11 години
Камикадзето с фалшива книжка а разследващите и началниците им с фалшиви дипломи....сещате ли се кога ще разкриет този атентат....най изучения е пожарникар а дясната му ръка Цвък е физкултурник......ще се скъсаме от смях в този Сатиричен Театър Гербер
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЛО-то му се повредило по време на полет, затова е влезнал с шофьорска книжка.
29
0
 
17
 
! Отговори
gomor преди 11 години
Цецкоо я проверете записите преди 15г. от международното летище в Каспичан със сигурност го има на записите от 31.02.1997.Помня , че чаках баба ми ЮАР и го мернах като слизаше от конкорда.
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък мисля че атентаторът е засечен в България по времето на Хан Аспарух.
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само стойте и гледайте сега каква история ще съчинят само и само да се оправдаят бъдещите действия на ционистите!
26
0
 
15
 
! Отговори
Наш човек е фантома преди 11 години
Както върви с тая информация, май наистина ще излезе наш човек, от самата наша държавичка. Защото наистина много информации навеждат на тази мисъл. Как така материалите за взрива са взети от складове в Лесово, Ямболско. Сега пък - бил в Пловдив. Преди бил във Варна, Русе. Егати *** само с една шофьорска книжка. А бе, признайте си най-накрая че си е наше родно производство - затова е фантом в България - тука има, тука нема. Пък и тези къси шорти, дето нямат нищо общо с исляма.
25
6
 
10
 
! Отговори
Изумен преди 11 години
Може ли нормален, интелигентен, образован, възпитан , достоен.....човек да нарича родното си място МУТРОЛАНДИЯ, БАНТУСТАН, ***, ЧАЛГИСТАН....Може ли да се усеща жив само като се случи някоя трагедия в България? Може ли да се радва дебилски на случилото се, може ли това да е човек.Може ли някой да отговори, защото аз не мога.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гаранция терориста ще излезне някой руснак пратен от КГБ, да разруши връзката между САЩ и Израел с нашата страна!
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега се сещам аз , имаше един в баничарницата пред мен , купуваше си баничка с боза и заплаши продавачката че ако не му стопли баницата ще взриви пекарната.Точно преди 5 години беше спомням си го сякаш беше вчера , с дълга коса и мустаци от боза.
22
4
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
От статията се уверявам,че Мосад стои зад атентата! По хипотезите на Мосад атентатът е бил с малко жертви защото на камикаджето му отказали да наеме кола заради фалшивата книшка ,ако е бил могъл да наеме кола ,бомбата щяла да бъде по-голяма! А според моята хипотеза като неспециалист и обикновен лаладжия : щом като от 1 до 9 юли 3 пъти е наемал кола в Бургаско ,защо при отказа от тази фирма не е отишъл да наеме кола пак от тези предишните фирми ,за да може жертвите да са повече?! МОСАД !!!!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И защо червения *** С-гейчо не го е хванал. Нали е много лесно,или му е помагал с информация за Цветанов и МВР.
20
4
 
10
 
! Отговори
А де преди 11 години
Те казаха, че няма да дават информация, докато не се изясни всичко, за да не се пречи на разследването, вие продължавате да си крякате обаче...
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
''Атентаторът от летището в Бургас е влизал в страната ни преди пет години със същата фалшива шофьорска книжка, като е бил в Пловдив.''Станишев е виновен!Знаех си аз ,че накрая той ще е....А ако е влизал и преди 1989 пак с тази книжка,тоя е за Гинес!
18
8
 
6
 
! Отговори
Кво стана бе Румене? преди 11 години
Румен Петков и Трактора де са спали пред 5 години?!?!Нали службите по тяхно време си вършеха работата, а сега сме били разграден двор?!?!Кво стана бе Руменееее?!?!То не е като да надигаш чашката и Трактора да ти върши мръсната работа!Гоце, Пръмова, кажете бе какъв разграден двор сме били преди 5 години га бяхте на власт щом този се е шматкал де си иска!?!Сега ще кажете че пак предишните били виновни ...ами виновни са,държава не се гради за два дни!
17
0
 
24
 
! Отговори
хм.. преди 11 години
Нещо не разбирам. Как можеш да влезеш в чужда страна с шофьорска книжка? Или с паспорт, или с лична карта. Друг вариант няма. Тогава защо Цецко разправя небивалици? Или може би нещо друго има предвид?
16
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атентаторът от Бургас засечен в Пловдив преди 5 г., но Станишев не го е арестувал
15
3
 
28
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Таз книжка ще да е...била супер...фалшива,щом някой с нея си ходи из...целият сят с...години.България не я...броим;тук може и...министър да станеш с...фалшива диплома и акъл да даваш натези балъци дето са учили за по едно,две...виЗше.
14
0
 
14
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
ВЕЧЕ ИМА ДА СЕ РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ , ТИПИЧНО ПО АВДЖИЙСКИ /КАТО ЛОВДЖИИТЕ/ ! НЯКОЙ АКО Е ПРИСЪСТВАЛ В КОМПАНИЯ НА ЛОВДЖИИ ,ЗНАЕ КАТО ПИЙНАТ 2 РАКИИ КАКВИ ХВАЛБИ И РАЗТЯГАНИЯ НА ЛОКУМИ ИМА ,КОЙ КАКВО ПРАСЕ Е ПРОСТРЕЛЯЛ ,ОТ КОЛКО МЕТРА ГО Е УЛУЧИЛ И ПР.,КЪДЕ ИСТИНА -КЪДЕ ЛЪЖА!!