Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков

От градинката пред МВР протестът продължава към МФ
23 сеп 2012 17:17, Петя Славова
291
Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков
Снимка: Булфото

Пица без зеленчуци ще занесат протестиращите близо 500 полицаи днес в сградата на Министерство на финансите . Тя е наречена на името на финансовия министър Дянков.

Още по темата

С шествие от градинката до МВР до МФ и обратно, протестищите за пореден път ще изложат исканията си за по-добри условия на труд. Към тях се присъединяват надзирателите от затворите в страната и митнически служители.

Шефът на полицейския синдикат Валентин Попов заяви, че досега до премиера са написани над 70 писма от февруари до днес.

На нито едно от тях обаче синдикатите не са получили отговор, пише БТА. Два пъти са уведомили и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за протеста днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От това,което гледах за протеста на полицаите разбрах едно : Пропаста между тях и управляващите и специално между Цветанов,Дянков и вс. останали е огромна,омразата и ненависта също !
134
1
 
15
 
! Отговори
ДА ПОМИСЛИМ преди 11 години
ЧЕСТНИТЕ ПОЛИЦАИ КОИТО НЕ СА КОРУМПИРАНИ, Е НОРМАЛНО ДА ИСКАТ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ.КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ И 200 ЛВ ЗАПЛАТА ИМ СТИГА.НЕКА СЕ ЗАМИСЛИМ - НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ И СА ЧЕСТНИ - НАПУСКАТ, КОРУМПИРАТ СЕ, ИЛИ ЗАПОЧВАТ ДА РАБОТЯТ ПРЕЗ ПРОСОТО.КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА - НЕ И ЧЕСТНИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ.
133
3
 
5
 
! Отговори
до ЦВЕТАНОВ преди 11 години
Ако имаше закони в тази държава нямаше да плюем така малцината честни момчета в МВР.
132
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм полицай,но поздравявам всички , които дръзнаха да потърсят и да отстояват правото си за по-добър и по-подреден живот ! За разлика от рахитичните,форумни мишоци,които пред клавиатурите са много смели и компетентни,но иначе са съгласни да работят за по 300 лв и мърчат ,като спукани плондери,ако работодателя им ги изгледа на криво ! Да си продаваш труда,за такива пари,означава едно: липса на образование,некъдърност или пълен морален разпад ! Браво на ченгетата,поне са смели,а не като вас !!!
131
3
 
4
 
! Отговори
до 143 преди 11 години
Прав си. Точно така е. Истинските полицаи заслужават поне по 2500 заплата. Предложи сега (да търсим варианти) как да се справим (българския народ) с "нашата си действителност", за да не стига до "изкривявания" в сигурността на българина.
130
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е толкова естествено.Щом полицаите протестират, значи мутрите са на власт.Не се справяли с престъпността! Как да се справят, след като престъпността им е началник.Това са редови служители.Председателя на синдиката им го показаха е гл. полицай, т.е. - старшина.Няма комисари и полковници там.
129
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 144/Не си прав. Полицаи по селата няма, защото системата им е пълна с чантаджии, бюрократи и чиновници, пенсионери по на 50-60 години от време оно, които са виждали престъпник само по филмите, но получават същите благинки като тия, които ежедневно рискуват живота си. А синдикатите са далеч от проблематиката им. Запълват си свободното време през уикенда.
128
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе форумни мишоци какво сте ревнали ,на армията и основно на МВР се крепи вътрешния ред в една държава -силови структури има и ще има дори да се *** от яд и злоба !какви пари получават и адекватни ли са те като стимул за работа е отделен въпрос и ако се направи справка ще се разбере че първо е лъжа че в България има най много полицаи на глава от населението ако бе така нямаше да има по 10 села за които отговаря само един полицай и второ заплатите им са най ниски за стандарта на ЕС.
127
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДНЕС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИТЕ КАЗАХА НЕЩО МНОГО ВАЖНО- НЯМА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАСИ . КОЙ ЩЕ ГИ ПАЗИ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ, НЕ ЗНАМ. АРМИЯТА Е НА МИСИИ, ПОЛИЦИЯТА Е СРЕЩУ ТЯХ, НИЕ СЪЩО. ДА СИ ХОДЯТ!
126
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
не е добре работата ..щом и служителите на МВР скочиха срещу управляващите...всъщност..какво ли е добре в тази държава? нищо...всичко си върво на самотек..кое как дойде..ходете си с мир некадърници
125
4
 
5
 
! Отговори
до 133 преди 11 години
В Стара Загора не знам коя е била фирмата (със сигурност са искали да си свършат работата), но "Блек уотър" охраняват петролни кладенци след изтегляне на редовната US-Army. Предполагам, че "горе-долу" ще се справят и с нашата действителност.
124
17
 
8
 
! Отговори
Алоу,Неграмотните ! преди 11 години
До АнонименАйде стига сте ми изкарвали заплатата молим ! И какво работите , за да получавате по 350-400лв ? Какво полезно произвеждате ? Може би кламери,кабърчета или обирате таблите с мръсните чинии в някоя вмирисана закусвалня ? Така ще е , като сте неграмотни и необразовани.....Един *** от чистотата получава около 600лв.,един огняр/параджия / също,магазинерка в МОЛ повече,на бензиностанции 600-700, ! Е,ясни стеми ,какви тупани сте! Май ние ви плащаме,да не умрете а?
123
6
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Днеска гледам един шеф от полицията си гали чисто нов Шевролет Каптива -си го бърше си го целува --леле мале --
122
4
 
24
 
! Отговори
мильо преди 11 години
И да не им вдигнат заплатите, няма да напуснат, защото една голяма част от тях ще умрат от глад, вън от системата, защото освен за пазванти за друго не стават. Предварително се извинявам на читавите хора в системата на МВР, само че, те са една много малка част, и се губят в навалицата от корумпирани, крадливи и мнооо прости милиционери.
121
2
 
12
 
! Отговори
guza преди 11 години
Преди време ме спират на околовръстното при Казичене, тъпата кука вика - отвори капака - гледа гледа и разправя - тоя номер на рамата е пренабиван, тая кола е крадена. Аз го питам как установи, че номера е пренабит - ами на всички рена символите били с точици, а мойте били без точици, за това.... Представяте ли си - откраднал съм бил 24 годишна кола и съм и пренабил номера на рамата... Опита се нещо да ме заплашва, сега я спирал от движение, 'сега че съм видел ко че ме прай' ама не му мина бокл
120
3
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Кукарджите и те били гладни бе ) бреей брей )) голям глад в тази въшлива страна
119
4
 
9
 
! Отговори
Голем спец преди 11 години
Процентът на *** тук е изключително висок. Затова се двоумя дали да просветлявам форума с мислите си. Е ще ви направя услуга. Посетете probabgn.alle.bg и се ограмотете за начините да правите пари докато акате тук. Между другото: Полицаи и пожарникари подкрепям ви в най-големите ви искания. Дано успеете защото тези пари ще се влеят в пазара и ще помогнат да се преодолее пустата криза.
118
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата не знам дали е добра или лоша, но народа е зле. Полиция и съд не знам дали са добри или лоши, но народа е зле изтормозен. Предложение : освобождаваме (данъкоплатците) полицията ( 60000 личен състав) и наемаме охранителната фирма "Блек уотър" ( със сигурност 10000 личен състав е достатъчен). Резултатите ще са в пъти много, много по-добри.
117
4
 
6
 
! Отговори
Bai Hoi преди 11 години
Kak nevie sram ve gospoda policai povecheto hora se scepvat ot rabota za 400 lv vie nishto nepraite i ste nedovolni ot 1000 kato nevi iznasq anpuskaite ve !!! 99% ot vas sa korumpirani !!!
116
2
 
5
 
! Отговори
до 115 преди 11 години
"Ами тия ненаситници,митничарите,какво още искат?"Как разбра, че са ненаситници и защо си мислиш, че тези които са отишли там, вземат нещо повече от заплата. Може би ти получаваш нещо което не ти се полага :(