Да изгоним монополистите, зове Сидеров

Партиите да кажат дали са „за“ прекратяване на договорите с ЕРП-та
11 фев 2013 16:35,
264
Да изгоним монополистите, зове Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова шефовете на партиите да заявят ясно дали са за прекратяване договорите с трите ЕРП-та.

Всички, включително премиерът Бойко Борисов, икономическият и финансовият министри, трябва да заявят ясно дали искат връщането на енергото в държавни ръце и регулиране на цените на тока, така че да бъдат близки до производствените и да са съобразени с покупателната способност на българина, заяви Сидеров на пресконференция днес.

Той каза, че по време на срещата си с президента в сряда ще поиска и неговата позиция по този въпрос.

Монополистите трябва да бъдат изгонени от България, посочи лидерът на "Атака". Той каза, че договорите са сключени по време на правителството на Симеон Сакскобугготски и затова е шокиран от изявленията на представители на партията на Меглена Кунева, които се солидализират с протестиращите, след като самата Кунева е била министър в кабинета "Сакскобургготски".

Още по темата
Сидеров коментира и позицията на БСП и каза, че правителството на Сергей Станишев не е направило нищо за прекратяването на тези договори. БСП се "атакизира" и копира тези на "Атака", заяви Сидеров и припомни, че социалистите искат и премахване на плоския данък, въведен именно при тройната коалиция.

Не може лидерите на партии да се правят, че светът започва от вчера, отбеляза Волен Сидеров и настоя, ако те осъзнават грешките, допуснати по време на техните управления, да се научат да се извиняват.

По думите му "Атака" е била последователна в позицията си и многократно е настоявала за прекратяване на договорите с ЕРП-та. Ако народът даде властта в ръцете на "Атака", прекратяването на тези договори ще е едно от първите неща, които ще направим, обеща той.

Сидеров съобщи още, че "Атака" ще започне поредица от колективни искове срещу ЕРП-та.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: Волен Сидеровмонополи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА ТРИ ОСНОВНИ ВЛАСТИ: ХОРАТА С ПАРИ, ПОЛИТИЦИТЕ И ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ РАБОТИ ПО ВЪПРОСА ПОСЛЕДНИТЕ ДА СТОЯТ РАЗЕДИНЕНИ. АКО ПОСЛЕДНИТЕ СЕ ОБЕДИНЯТ, ПЪРВИТЕ ДВЕ ВЛАСТИ ТРЕПЕРЯТ. НАЙ-КРАТКИЯ ПЪТ ДО БИЗНЕСА Е ПОЛИТИКАТА. ОТ 23 ГОДИНИ ВСИЧКИ В ПОЛИТИКАТА СА ДРАПАЛИ ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ И АКО НЯКОЙ НЕЩО Е НАПРАВИЛ ЗА НАРОДА, ТО ТОВА Е ЗАЩОТО Е ИСКАЛ ДА МУ ХВЪРЛИ МАЛКО ПЕПЕЛ В ОЧИТЕ.
181
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА е идеалът за живот ,а герб-ъндърграунда в действие.Божие възмездие за мафията!!!
180
2
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Чувствам се дори странно да пиша нещо като политически лозунги. Винаги съм се смял на такива и съм ги гледал презрително. Изгледах интервюто на Сидеров при Люба Кулезич - vbox7/play:8518457a60 и да ви кажа честно някак си му повярвах на тоя човек. Зачудих се , защо аджеба и аз до момента като чуех за него си викам , мани го тоя е луд. Аз реално не знаех нищо за него.Изглежда просто искат да ни го наложат като такъв. Така и така сбъркахме с кой ли не!аз съм за него на следващите избори
179
0
 
7
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Ако хората не искат да видят истината, то значи си заслужаваме страданията ,глас народен глас Божи .Чорбаджиите иначе чрез медиите за жалост успяха през последните години да убедят народа, че няма как да се взимат по човешки заплати, и че не заслужаваме дори и минималната заплата, което си е чиста лъжа.
178
12
 
2
 
! Отговори
Memphis преди 11 години
Чудя се,кои са най-глупавите комунисти в България?Стигам до изввода, че атакистите направо чупят скалата на глупомера!
177
14
 
2
 
! Отговори
krassimir преди 11 години
Няма кой да му се върже на тези глупости на Сидеров. Национализация е връщане с 24 години назад без никаква гаранция, че цената и услугата ще поевтинеят. Помня добре какви бяха държавните монополисти. От къде ще се вземат пари за това, парите отдавна са вложени и изядени. А Кунева няма нищо общо с продажбата на ЕРП-та, тя тогава отговаряше за други ресори, но явно Сидеров няма понятие от управление. Той търси начин да привлече електорат след многобройните скандали в партията му.
176
4
 
15
 
! Отговори
S.PETROV преди 11 години
CAMO ATAKA
175
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как да ги изгониш,като миналата година буда е продал останалите 35% държавна собственост на ЕРП-тата,вместо да развали договорите,както обеща
174
0
 
10
 
! Отговори
... преди 11 години
Преразглеждане на чл.69 от конституция на Република България. (чл.69 - "Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание".) Emi da gi *** u pedalite togava za kakvo sa tam 6tom ne ustoqvat mnenieto si?
173
6
 
2
 
! Отговори
Ф-1 преди 11 години
Малейй, по-побъркан народ от този форум не съм виждал!Червени срещу червени, комунисти срещу комунисти,*** срещу ***!Всеки се бори за кокала. Другарите направо са ОЗВЕРЕЛИ!!!
172
10
 
1
 
! Отговори
Viktoria Velinova преди 11 години
Аз пък съм "шокирана", че и този път в изявлението си НЕ пропусна да "оплюе" някого.
171
2
 
7
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
По принцип съм на мнение вече, че всички партии са една обща партия поне политиката им е една и съща, но Волен направи голямо изказване по телевизията, заложи си живота ако не направи минималната заплата 1000лв, знам че е възможно, но са на убедли да вярваме, че не ги заслужаваме, което е лъжа. Такава жертва изисква нужното уважение и доверие, досега всички лъже политици обещаваха с пълни шепи от торбата с лъжите и правеха точно обратното без да им се търси отговорност, но глас народен глас Божи
170
0
 
1
 
! Отговори
българин за преди 11 години
Пиши ни и нас със семейството,Удостоверението може ли да бъде издадени от лагерист от Белене?
169
1
 
6
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БОРИСОВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БОРИСОВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВО
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От няколко дни пише това на сайта на ЕВН: Системата за онлайн проверка и плащане на задължения EVN Онлайн плюс временно не е на разположение поради технически причини.Екипът на EVN работи за бързото им преодоляване. Междувременно може да проверите размера на Вашето задължение на тел. 0700 10 207 (въвежда се ИТН).Няма нищо случайно.
167
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен призовава за това от години, той го зове, народът го зове, да го направим!!!!!!!
166
4
 
20
 
! Отговори
Коста преди 11 години
И аз съм съгласен със Сидеров.Защо точно печеливши предприятия непременно да са в частни и то чужди ръце?И за какво увеличение на пенсии говорим изобщо,след като няма от къде да дойдат тези пари.Май само Сидеров мисли за хората от народа и за държавата...
165
17
 
3
 
! Отговори
куневист преди 11 години
Аз пък си харесвам Кунева. И ще гласувам за нея, въпреки че 15 атакисти са против нея, И тя ще влезе в Парламентът, докато Волен май ще трябва да сеобедини с Капка.Така , че основавам движението "Българи за една БЪЛГАРКА". Членов само чрез официално Удостоверения , че не са били комунисти, герберисти,атакисти и резесисти.Такива издадени отмутристи , не се уважават,Хайе на добър час,
164
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В моята фактураДобавка зелена енергия (Бойковата Цветелина - Тиквунката) - 10, 59 леваНевъзстановяеми разходи ( Костовите Марици) - 3,22 леваИ сега да ми излезе Боко Тиквуняка и да ми каже кой *** повече?
163
1
 
3
 
! Отговори
художника преди 11 години
Сметките ще намалеят, ако се вкара в законова рамка следния текст!1. Инкасатора да отчита електромер само в присъствието на поне двама свидетели - съседи !2. При поставяне на нов електромер или смяната му да се уведоми собственикът, който да направи собствен белег върху него и го заснеме !3. На парното да се сложи топломер на входа в абонатната и всички ползващи услугата да са с еднакви радиатори /стая по стая/ и блендата ще е отворена само за тези стаи, които се отопляват!