Да изгоним монополистите, зове Сидеров

Партиите да кажат дали са „за“ прекратяване на договорите с ЕРП-та
11 фев 2013 16:35,
264
Да изгоним монополистите, зове Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова шефовете на партиите да заявят ясно дали са за прекратяване договорите с трите ЕРП-та.

Всички, включително премиерът Бойко Борисов, икономическият и финансовият министри, трябва да заявят ясно дали искат връщането на енергото в държавни ръце и регулиране на цените на тока, така че да бъдат близки до производствените и да са съобразени с покупателната способност на българина, заяви Сидеров на пресконференция днес.

Той каза, че по време на срещата си с президента в сряда ще поиска и неговата позиция по този въпрос.

Монополистите трябва да бъдат изгонени от България, посочи лидерът на "Атака". Той каза, че договорите са сключени по време на правителството на Симеон Сакскобугготски и затова е шокиран от изявленията на представители на партията на Меглена Кунева, които се солидализират с протестиращите, след като самата Кунева е била министър в кабинета "Сакскобургготски".

Още по темата
Сидеров коментира и позицията на БСП и каза, че правителството на Сергей Станишев не е направило нищо за прекратяването на тези договори. БСП се "атакизира" и копира тези на "Атака", заяви Сидеров и припомни, че социалистите искат и премахване на плоския данък, въведен именно при тройната коалиция.

Не може лидерите на партии да се правят, че светът започва от вчера, отбеляза Волен Сидеров и настоя, ако те осъзнават грешките, допуснати по време на техните управления, да се научат да се извиняват.

По думите му "Атака" е била последователна в позицията си и многократно е настоявала за прекратяване на договорите с ЕРП-та. Ако народът даде властта в ръцете на "Атака", прекратяването на тези договори ще е едно от първите неща, които ще направим, обеща той.

Сидеров съобщи още, че "Атака" ще започне поредица от колективни искове срещу ЕРП-та.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: Волен Сидеровмонополи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
9
 
6
 
! Отговори
Иван Кирмикчиев преди 11 години
ЕРП-тата СА ДОКАРАНИ С ДОГОВОР ОТ НДСВ И БСП!Цената на зелената енергия е фиксирана на 800-ЛВ/КВч...от БСП и НДСВ.ГЕРБ Я СВАЛИ НА 150-лв/Квч.КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА БОЛНИЯ- ВОЛЕН.......ПОД ЮРГАНА НА КАЛИНКА ЛИ...??!!ИЛИ...МОЖЕ БИ НА "ИМЕН ДЕН" НА ДОН ***...???????????????!!!Кого лъже *** *** ...??!!
201
4
 
0
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Да се поправя, правителството предложило начисленията да се платят на разсрочено плащане :))))
200
0
 
5
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Глупаво е да се говор, че това е нагласено от някоя партия, хората просто им дойде като гръм от ясно небе тия начисления, а и без това парите трудно им стигат и за храна. А правителството иначе предложи да ги дадат начисленията на разплащане :),колко великодушно, какви страхотни хора :). Бизнесът си е бизнес, ние имаме по добра оферта, хората да спрат да плащат ток за 10 години и точно сметката ще се приравни с ограбеното и ограбваното от енергото :)
199
0
 
9
 
! Отговори
Един гет преди 11 години
Нека се обединим братя българи срещу безобразията на тия безбожници и марионетките които ни докараха до тук!!!Нека изринем от България енергийната и депутатска мафия и върнем държавата на народа!!!НЕКА БЪДЕМ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЕДИННИ И ДА ЗАБРАВИМ РАЗЛИЧИЯТА В ИМЕТО НА ДЕЦАТА И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!!!
198
0
 
5
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
До 225 много правилно, просто частникът гледа максималната печалба винаги и за нея потъпква всякакви човешки права, на практика си е един вид диктатор частникът, експлоатира на максимум работникът "робът" ,общо взето човек има право само да работи като вол, остава му малко време да си почини в къщи пред телевизора, да хапне и да си легне, лично време почти няма, това ако не е робовладелство здраве му кажи .
197
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очакват се съдебни процеси срещу крадците от герб и са хвърлили всички сили за защита на статуквото,което ги устройва идеално.Пари за това има достатъчно.Посъбраха се оттук,оттам.
196
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече няма *** в България, които да се вържат на приказките "държавата лош стопанин" и грижовния "честен частник". Всички видяхме как тия "честни частници" след приватизацията разграбиха и нарязаха на скрап предприятията и оставиха милиони безработни, глад, бедност и опустошена държава.
195
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болене , хващайте се със СерГЕЯ под ръка и марш в Русия. Предатели .
194
1
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
И В НАЙ-ТРУДНИТЕ И МРАЧНИ ВРЕМЕНА НА ПОСТТОТАЛИТАРНОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО МОМЕНТИ, КОГАТО СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО НА ХОРАТА ДА СА БИЛИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕЙрб И СИКАДЖИЙСКАТА ***!!!
193
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхлива Тиква, защо изкарахте жандармерията във Варна срещу демонстрантите. Кой е виновен, че са докарани от мизерията до ръба на физическото им оцеляване.
192
16
 
4
 
! Отговори
ВОЛЕН ТЪРСИ ГЛУПАЦИ преди 11 години
....ЗА ДА МУ УЙДИСАТ НА АКЪЛА.....ХА,ХА,ХААААААААААА...."НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" НА ЕНЕРГОТО ----ОЗНАЧАВА ОТНОВО КРАЖБИ И БЕЗОТГОВОРНОСТ!НАЛИ БДЖ Е "ДЪРЖАВНА ФИРМА"....ама, само що не е фалирала и тя, от КРАЖБИ , ИЗТОЧВАНЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ...... ???!!!"ДЪРЖАВНО"---в България ----ОЗНАЧАВА "БЕЗСТОПАНСТВЕНО"/имот без чорбаджия/!Волен иска , *** и българи ...да ликвидират ел.мрежата , та да ...цъфнеме и вържеме!ВОЛЕН ИСКА НОВ "КОМУНИЗЪМ"!!!!!НИКОГА Болен МОЗЪКО.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
191
0
 
13
 
! Отговори
тя-до 215 преди 11 години
Така е -години наред ни деляха на "сини и червени", разиграваха" етническата карта ", по - късно вече на "успели "и" неуспели", после по браншове един срещу друг и пр.През това време ограбваха държавата и народа си и затова станахме за смях пред цял свят с най- ниските доходи.
190
21
 
2
 
! Отговори
krassimir преди 11 години
Волене, Деница май да не те е отбила, че говориш тези глупости. Парламентът за тебе вече е мираж и търсиш популистки идеи. Върви си мирно без да връщаш страната ни 24 години назад. Пробвай да станеш лявото крило на БСП, и това е вариант за тебе.
189
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Задайте си простия въпрос,откъде идват даренията за цецовото министерство,че му е малко милиардния и кусур бюджет?От ВИК,ЕРД,Топлофикация....т.е от всички нас.
188
0
 
9
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
до 205, много точна констатация ,така е в дивия феодален робовладелчески кооперативе капитализъм, на сметка ако хората са един срещу друг и така печелят време и трупат пари на гърба на хората, които не виждат истината, но и медиите с пропаганда много им помагат на чорбаджиите .
187
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баце продаде 35% от ЕРД-тата да вземат още некой лев.Зер,криза е,трябва да пълним гуши.
186
1
 
4
 
! Отговори
тя преди 11 години
ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДАЛИ ЩЯХА ДА ВДИГНАТ ГЛАС ,АКО НАРОДА НЕ СЕ БЕЩЕ НАДИГНАЛ?Еее ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ! ЗНАЕМЕ СИ ГИ.
185
16
 
4
 
! Отговори
svejarov преди 11 години
Лекувай се Болене.Правителството на Сакскобурготски е едно,друго е да обвинавяш човек кайто не е бил нито енергиен министър ,нито Премиер.Тогава протести не е имало.Протести има при ГЕРБ ,като и ти си помагал на тях Болене.
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слава на Буда.Харе Кришна,харе Брамапутра миризлива.
183
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз гледах Волен при Кулезич.Все пак,човекът си заложи главата,ако не успее ,което никой политик не го е правил.Това ме навежда на мисълта,че нарочно ни държат в мизерия.Бог знае какви поръчки изпълняват изедниците.