СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен Кабата е платен
112
1
 
21
 
! Отговори
@@@ преди 11 години
Честно казано от цялата работа има един много позитивен елемент. Мазните кариеристчета - изтривалки в СДС се самоубиха ритуално пред цялата дясна общественост. Съответно на ДСБ не се налага да търси "подкрепата" на СДС за явяване на избори и минаване на 4 процентната бариера. Очевидно е, че всеки един, който наистина не понася ДС няма за кой друг да гласува освен за ДСБ.
111
2
 
12
 
! Отговори
Велес преди 11 години
Вижте го бе!Вижте го на снимката!Същинско гургуличе!"Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви,че подкрепят протестите,като призова те да не се политизират"Извинявай господинчо,но не е нормално някой да се качи на върха,да се *** с извинение, и после да иска протестите срещу дадената клика да са някакви други а не политически!Та цялата дейност е на правителството!Чрез неговите агенции,министерства,регулатори точно то въздейства в/ху хората и живота им...SORY!
110
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС беше на "командно дишане", а КабаГЕРБов само спря тока!!!
109
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов ПРОДАДЕ ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3 (мариците)на фирми без опит в енергетиката и с условия в договорите, които и досега се пазят в най-голяма държавна тайна. Тези два договора, чиито икономически параметри са изключително неизгодни за държавата,
108
2
 
13
 
! Отговори
никола преди 11 години
Кабаааа, Каба така е след като веднъж си лапал пи*ки, винаги ще ги ***, а ако само знаеш и колко ниска топка си за Костов ще се скриеш в карловските гори, ***.
107
3
 
19
 
! Отговори
svejarov преди 11 години
Изтривалке Кабаиванов *** си с мир заедно с благодетеля ти Буда.
106
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Управлението на Костов извади България от две национални катастрофи, предизвикани от некадърни и крадливи комунистически правителства: Лукановата зима и Виденовия провал. Всеки, който твърди друго, е или много голям ***, или много крадлив комунист.
105
11
 
9
 
! Отговори
KOСТОВИСТ преди 11 години
Що за злоба към човека, който преобърна България от сателит на Русия и напълно подчинена на мафията и ДС държава към НАТО, ЕС и Симеон каза в началото: "МНОГО ВИСОКО ОСТАВЯТЕ ЛЕТВАТА, ГОСПОДИН КОСТОВ - ТРУДНО Е ДА СЕ СТИГНЕ!"
104
2
 
17
 
! Отговори
LoL преди 11 години
КабаГербов - "от всяко ДЪРВО - с*ирка НЕ става"...***!
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Izpusna BSP pozitancho
102
9
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ДА бе ..то щото СДС ликвидационната мафия на България...А..*** ХИЧ И ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВНА.. като започнеш от 1 вия *** Костов и свършиш до последната Михайлова ..тебе хич и не те броим..един файтон хора яхнали идеята за сигурна кариера..другото не е от значение..***
101
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ИЗМЕТЕМ ИЗМЕКЯРИТЕ В ПОЛИТИКАТА ГЕРБ, СДС, ДПС, КУНЕВА, НДСВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕЗ АТАКА СА *** ПИШКОВЦИ НА САЩ И ТУРЦИЯ.ДА ГИ ИЗРИНЕМ КАТО *** В ОБОР, ВСИЧКИ ДЕТО ПОДКРЕПЯТ И СА ПОДПИСАЛИ ПЛАНЪТ РАН-ЪТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !!ВЪН ОТ НАТО , ЕС, И МВФ И ЩЕ ВИДИТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ КАК ЩЕ СЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО НЯМА ДА СЕ ИЗТОЧВА КАКТО СЕГА !!!!САМО АТАКА -АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДО ПЪЛНА ПОБЕДА НАПУК НА ДУШМАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!
100
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО ЧЕ ТОВА НЕ НИ ТОПЛИ А КУНЕВА ДА СИ ПРОДАДЕ БАНКАТА ,КОСТОВ ХИЛЯДИТЕ ДЕКАРИ ИМОТИ И ПАЛАТИ СЪЩО И ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ДЕТО СИ ОСИГОРИХА РАЗКОШ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА ! ПЛАТЕТЕ СИ !
99
0
 
11
 
! Отговори
ss преди 11 години
тоз и той пое мазната чурка на борисов в уста.май остана с обеждението че герб ще им поискат едно рамо.
98
0
 
9
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Такива хора като теб не зная как се гледат в огледалото, А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ ИЗМЪКВАШ ОТ НЯКОЙ ЪГЪЛ В КОЙТО СИ СЕДЯЛ И СИ РЕШИЛ, ЧЕ МОЖЕШ ДА НИ ОБЛЪЧВАШ С МНЕНИЕТО НА НЯКОГО, ЗА КОЕТО ИЗОБЩО НЕ СМЕ ТЕ МОЛИЛИ.СЕГА, АКО ОБИЧАШ, М А Р Ш ТАМ ОТКЪДЕТО СИ ДОШЪЛ
97
6
 
7
 
! Отговори
КРАЖБИ И МИЗЕРНИДОХО преди 11 години
АМИ ХОРАТА НЕ СТАЧКУВАХА ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ,КУНЕВА И СТАНИШЕВ.ХОРАТА МОЖЕХА ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ,ЗАЩОТО ИМАХА РАБОТА.КОСТОВ И КУНЕВА СА ПРЯКО ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА. ЕДИНСТВЕНИТЕ,КОИТО НЕ СА ПРИВАТИЗИРАЛИ И НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОСТОВ,КУКУНЕВИЦА И БУДА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВИДЕНОВ И СТАНИШЕВ.И ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е ВЪВ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА.ТЕ ОЩЕ ЩЕ СЕ ПОВИШАВАТ.ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ ЦАРЯТ ПРОДАДЕ ЕНЕРГЕТИКАТА И НАЙ-ВЕЧЕ КРАЖБИТЕ И СРАМНО НИСКИ ДОХОДИ НА ХОРАТА.
96
0
 
10
 
! Отговори
1234 преди 11 години
Кабата се доказа, че е гайда, но не кабагайда, а от онези малките. А за колегата който пише за великия Алеко - моля ти се не син, а герой от творчеството му. Трагедия е че продължава да съществуват такива като този герой, такъв като Яне, продължители на традициите на Петър Танчев, преди десетки години.
95
0
 
7
 
! Отговори
КОЙ СИ ТИ? преди 11 години
КОЙ БЕШЕ ТОЗИ?
94
0
 
7
 
! Отговори
Я, Каба, преди 11 години
по-добре най-сетне ела да видиш какво става в Карлово, защото все още се водиш наш кмет! Искрено се извинявам на всички сънародници заради простотията на тоя *** - в крайна сметка го избрахме, защото другите кандидати бяха още по-зле - кандидатът на БСП си беше купил джип, опразвайки и сметките и на без това фалиралата община, а герберите си мислеха, че ще ни пуснат поредния парашутист... Аман!